Gönderen Konu: Sikilastirma Ekimi CUNEYT COSKUN, 3.7.2026, 3870 Greft, 36 yas  (Okunma sayısı 689 defa)

vetakademisyen

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *

Herkese merhabalar, ilk ekimimi 2019 yilinda Serkan Aygin'in kliniğinde Cüneyt Coskun ekibine yaptirmis ve gayet memnun kalmistim (https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=10129.0). Aradan gecen zaman sonucunda kendi saclarımın dökülmesi sonucu özellikle tepenin seyrelmesinden oturu bir sikilastirma ekimi yaptirmak istedim. Cüneyt Hoca'nin yaklaşık bir senedir kendi basina basarili ekimler yapması ve önceki ekimimimi de kendisinin gerçekleştirmesinden oturu kendisiyle irtibata geçip 3.7.2026 tarihinde sikilastirma ekimimi gerceklestirdim.

vetakademisyen

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
Ynt: Sikilastirma Ekimi CUNEYT COSKUN, 3.7.2026, 3870 Greft, 36 yas
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2026, 11:51:59 »
Ekilen Greftler; 1 li 270, 2 li 1620, 3 lü 1420, 4lü 460, Sakal: 100, Toplam=3870
Ekimin ertesi günü merkezde yikama yapıldi ve ilk 5 gunluk kullanılması gereken ilaclar, yikama köpükleri ve seyahat yastıkları verildi. 5. gunden itibaren kliniğin önerisi doğrultusunda gunluk multivitamin, D ve K vit ile Omega 3 tabletlerini kullanmaya baslayacagim.

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2026, 12:11:39 »
Aynı dertten dolayı ikimizde aynı hocayı tercih etmişiz.  Güzel planlama.  İnşallah başarılı olur sonucu .

vetakademisyen

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2026, 12:15:47 »
Aynı dertten dolayı ikimizde aynı hocayı tercih etmişiz.  Güzel planlama.  İnşallah başarılı olur sonucu .
Insallah. Sizin ekimi de takip ediyorum bakalim sonuclar nasil olacak.

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2026, 12:31:38 »
Insallah. Sizin ekimi de takip ediyorum bakalim sonuclar nasil olacak.
valla tepe için sabretmekten başka çözüm yok . 1 seneyi bulur tepe gelişimi belki de geçer.  Ön ve ortalar için 6 . 7 . Ayda sonuç almaya başlarız

vetakademisyen

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2026, 13:50:54 »
valla tepe için sabretmekten başka çözüm yok . 1 seneyi bulur tepe gelişimi belki de geçer.  Ön ve ortalar için 6 . 7 . Ayda sonuç almaya başlarız
nasip kismet bakalim hersey gonlumuzce olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2026, 13:56:20 »
Saç dökülme durumunuza göre başarılı bir sıklaştırma yapılmış görünüyor. Saçlar çıkmaya başladığında kendi saçlarınızla birlikte ekim bölgesini çok güzel destekleyecek ve bence ortaya oldukça doğal ve başarılı bir sonuç çıkacaktır.

Ben sizin yerinizde olsam, tabii medikal tedavi uygulamıyorsanız, bu süreçte ilk hedefim kendi saçlarımı güçlendirmek olurdu. Böylece hem mevcut saçlar korunur hem de ekimin başarısı daha da artar. Genel olarak oldukça başarılı bir saç ekimi olmuş, maşallah.
Global Moderator

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2026, 13:57:14 »
Tepe ekimde en zor yanıt veren ama medikal tedaviye de en çabuk ve güçlü yanıtı veren yerdir.
Zaten Cüneyt hocanın serumunu kullandığın için ekimden önce medikal tedavinin yanıtını tepe bölgende görürsün. Hayırlı olsun.

Resimlerden anlaşılacağı üzere net bir NW6 adayısın. Tepe saç ile yan saçlar ayrılmış ve tepedeki saçlar zamanla dökülür bu tedaviyi aksatırsan.

Edit : eski konunu inceledim aslında saç defterini 2020'de kapatmışsın ama dökülmeyi durdurmadığın için yeni bir ekim gerekmiş.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

SpaWn

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Temmuz 2026, 14:37:11 »
Hayırlı olsun ekiminiz, umarım istediğiniz gibi gelişir.

Yalnız ilk ekime bende baktığımda çok güzel sonuç aldığını görüyorum. Finasterid vs kullandınız mı? Minoxidil kullanımı varmış, onuda bırakınca saçlar gitmiş gibi.
  • Ekim Tarihi: 23 Mart 2026
  • Ekim Merkezi ismi Cüneyt Coşkun
  • Greft Miktarı 4600
  • Medikal Tedavi Xpecia, c, d vitamini, magnezyum, b12 complex, Multivitamin, Omega 3, Folik asit, Topikal %0.1 Finasterid-%5 Minoxidil-%1 Adenozin

vetakademisyen

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #9 : 06 Temmuz 2026, 15:50:51 »
Saç dökülme durumunuza göre başarılı bir sıklaştırma yapılmış görünüyor. Saçlar çıkmaya başladığında kendi saçlarınızla birlikte ekim bölgesini çok güzel destekleyecek ve bence ortaya oldukça doğal ve başarılı bir sonuç çıkacaktır.

Ben sizin yerinizde olsam, tabii medikal tedavi uygulamıyorsanız, bu süreçte ilk hedefim kendi saçlarımı güçlendirmek olurdu. Böylece hem mevcut saçlar korunur hem de ekimin başarısı daha da artar. Genel olarak oldukça başarılı bir saç ekimi olmuş, maşallah.
Tesekkur ederim. Medikal tedavi olarak hocanın önerdigi topikal karisim ve multivitamin olarak xpecia kullanmayı düşünüyorum. Oral finastreid kullanmayı dusunmuyorum. Eger sizinde tecrübelerinizden yola çıkarak bir tavsiyeniz varsa memnun olurum.

vetakademisyen

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #10 : 06 Temmuz 2026, 15:53:48 »
Tepe ekimde en zor yanıt veren ama medikal tedaviye de en çabuk ve güçlü yanıtı veren yerdir.
Zaten Cüneyt hocanın serumunu kullandığın için ekimden önce medikal tedavinin yanıtını tepe bölgende görürsün. Hayırlı olsun.

Resimlerden anlaşılacağı üzere net bir NW6 adayısın. Tepe saç ile yan saçlar ayrılmış ve tepedeki saçlar zamanla dökülür bu tedaviyi aksatırsan.

Edit : eski konunu inceledim aslında saç defterini 2020'de kapatmışsın ama dökülmeyi durdurmadığın için yeni bir ekim gerekmiş.
Cüneyt hocanin serumunu 17-18. gunden itibaren 6. aya kadar kullanmaya dusunuyorum bakalim. Belki ondan sonra bir doz ayarlaması yada tedavi guncellenmesi yapılır.

vetakademisyen

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #11 : 06 Temmuz 2026, 15:55:43 »
Hayırlı olsun ekiminiz, umarım istediğiniz gibi gelişir.

Yalnız ilk ekime bende baktığımda çok güzel sonuç aldığını görüyorum. Finasterid vs kullandınız mı? Minoxidil kullanımı varmış, onuda bırakınca saçlar gitmiş gibi.
Oral finastreid kullanmadım. Minoxidili ekimin olduğu bölgeye ilk ayda ay gunde 2 kere 3er fis, 6-12 ay gunde 1 kere 3 fis ve 12-18 ay haftada 2 kere 3er fis seklinde kullanıp birakmistim.

Hknteacher

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #12 : 06 Temmuz 2026, 19:04:46 »
Hayırlı olsun long düşünmediniz mi cüneyt hoca mı istedi traşlı ekimi sizin mi tercihiniz oldu

vetakademisyen

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #13 : 06 Temmuz 2026, 23:32:15 »
Hayırlı olsun long düşünmediniz mi cüneyt hoca mı istedi traşlı ekimi sizin mi tercihiniz oldu

Rutin olarak cerrahi operasyonlar oncesi operasyon yapılacak bölgedeki kıllar enfeksiyon riskini azaltmak icin traslanir. Sac ekimi de bir nevi operasyon oldugundan hemde operasyon sonrası bakımda hijyeni maksimize etmek acısından şahsen trasi ben istedim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Temmuz 2026, 01:49:42 »
Tesekkur ederim. Medikal tedavi olarak hocanın önerdigi topikal karisim ve multivitamin olarak xpecia kullanmayı düşünüyorum. Oral finastreid kullanmayı dusunmuyorum. Eger sizinde tecrübelerinizden yola çıkarak bir tavsiyeniz varsa memnun olurum.

Cüneyt beyin tavsiyesi daha önemli.
Uygulaman daha faydalı olacaktır
Rica ederim hayırlısını dilerim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram