Gönderen Konu: Dr.Hakan Clinic – 4750 Greft – 26 Yaş – 02.07.2026  (Okunma sayısı 586 defa)

denty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir forumu takip ediyorum. Saç ekimi sürecine karar vermeden önce burada paylaşılan konulardan çok faydalandım. Ben de kendi sürecimi detaylı şekilde paylaşmak istedim. Umarım benim konum da saç ekimi düşünen arkadaşlara fikir verir.

26 yaşındayım. Saç durumum genel olarak ön bölgede seyreklik ve vertex/tepe bölgesinde açıklık şeklindeydi. Fotoğrafları konuya ekleyeceğim, oradan daha net anlaşılacaktır.

Saç ekimimi 2 Temmuz 2026 tarihinde Hakan Clinic’te yaptırdım. Bu kliniği tercih etmemde birkaç sebep etkili oldu. Öncesinde yaptıkları ekimleri incelemiştim ve özellikle doğal ön hat çizgileri dikkatimi çekmişti. Ayrıca süreç öncesinde bana yaklaşımları, ses kaydıyla ekim hakkında bana özel bilgi vermeleri ve genel iletişimleri güven verdi.

Operasyon günü sabah saat 07.00 civarında kliniğe gittim. Önce kan alındı ve EKG çekildi. Daha sonra Hakan Hoca ile birlikte ön saç çizgimi belirledik. Bu aşamada isteklerimi anlattım, kendisi de uygun planlamayı yaptı.

Başta planlanan greft sayısı yaklaşık 5500 greft civarındaydı. Ancak donör alımı sırasında derinin kalın olduğu punch ile greft alınırken greftler zor alınıyor dediler. Greftlerin zarar görmemesi ve donör bölgenin gereksiz şekilde tahrip edilmemesi için işlem 4750 greftte durdurulmuş. Bana istersem greftleri daha eşit yayabileceklerini ama o zaman istenen sıklığın yakalanamayacağını söylediler. Bu yüzden ilk seansta ön ve orta bölgenin daha iyi yoğunlukta yapılmasına, vertex/tepe bölgesinin ise ikinci seansa bırakılmasına karar verildi.

Ben de bu kararı mantıklı buldum. Süreç biraz daha uzayacak olsa da sonuçta daha sağlıklı ve kaliteli bir ekim olması benim için daha önemli.

Greft alımı yapıldıktan sonra kahvaltı verildi. Operasyon boyunca ekip sürekli nasıl olduğumu sordu. Bu konuda gerçekten çok ilgili ve hassas davrandılar. Buradan ekibe teşekkür etmek isterim.

Kanal açımını Hakan Hoca yaptı. Operasyon sırasında Hakan Hoca ve Koray Hoca ara ara gelip kontrol ettiler. İşlem toplamda yaklaşık 9-10 saat sürdü. Lokal anestezi iğneleri biraz acıtıyor, bunu da özellikle belirtmek isterim. Dayanılmayacak gibi değil ama yaptıracak arkadaşların aklında bulunsun.

Operasyondan sonra akşam yemeği de verildi. Genel olarak klinik sürecinden ve ekibin yaklaşımından memnun kaldım.

İlk yıkamamı evde kendim yaptım. Klinik gerekli ürünleri ve talimatları vermişti. Bende ödem çok fazla oluşmadı. Şu ana kadar en çok zorlandığım kısım uyuma oldu. Açıkçası rahat uyuyamıyorum. Bir de zaman zaman ciddi kaşıntı oluyor.

Kabuk dökümü için 10. günde kliniğe gideceğim. Ayrıca bana finasterid verildi, kullanmayı düşünüyorum. Bu konuda süreci ilerleyen günlerde yine güncellerim.

Şimdilik genel süreç bu şekilde. Unuttuğum bir şey olursa konu altında güncelleme yaparım. Fotoğrafları da ekliyorum. Sizlerden de yorumlarınızı bekliyorum.

Herkese iyi forumlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Hakan Clinic – 4750 Greft – 26 Yaş – 02.07.2026
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2026, 14:25:11 »
Merhaba, öncelikle Hakan Klinik’te yaptırdığınız saç ekimi hayırlı olsun.

Planlamaya baktığımda, açık alanınıza göre oldukça başarılı ve yoğun bir ekim yapılmış görünüyor. Zaten planlama konusunda ne kadar başarılı bir merkez olduğunu benim kadar siz de iyi biliyorsunuz, bunu ayrıca anlatmaya gerek yok.

Ön çizgi tasarımınız da oldukça başarılı. Açıklığınız kolay bir vaka değil ama ilk saç ekimi için yoğun ve umut verici bir planlama yapılmış. Umarım çok başarılı bir sonuç alırsınız. Maşallah. 🧿

Bu arada saç telleriniz ince yapılı mı?
Global Moderator

denty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2026, 14:57:17 »
Merhaba, öncelikle Hakan Klinik’te yaptırdığınız saç ekimi hayırlı olsun.

Planlamaya baktığımda, açık alanınıza göre oldukça başarılı ve yoğun bir ekim yapılmış görünüyor. Zaten planlama konusunda ne kadar başarılı bir merkez olduğunu benim kadar siz de iyi biliyorsunuz, bunu ayrıca anlatmaya gerek yok.

Ön çizgi tasarımınız da oldukça başarılı. Açıklığınız kolay bir vaka değil ama ilk saç ekimi için yoğun ve umut verici bir planlama yapılmış. Umarım çok başarılı bir sonuç alırsınız. Maşallah. 🧿

Bu arada saç telleriniz ince yapılı mı?

Hintell hocam düşüncen ve iyi dileklerin için teşekkürler.

Saçlarım kalın telli

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2026, 15:23:29 »
Rica ederim kardeşim hayırlısı olsun inşalllah harika sonuç olur
Global Moderator

kelbabangida

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2026, 01:30:24 »
bir ekim merkezinde ekimden önce ekg çekilmiş olmasına ilk defa duyuyorum doktor farkı olsa gerek aslında çoğu ekim merkezinde rutin uygulanması gereken bir uygulama .kalp krizi vakaları o kadar çoğaldıki artık ekim yaptıran kişilerdede bunu sık sık duyar olduk.
bu arada ekiminiz hayırlı olsun gayet özentili yapılmış bir ekime benziyor devam fotolarınızı bekleriz hocam.

Cihandoğan

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2026, 01:39:18 »
Hayırlı olmasını dilerim saç ekiminizin harika bir plan olmuş ekg genelde kaliteli merkezlerin işi asmed de ekg den tut tüm bulaşıcı hastalıklar ve şeker vs hepsine bakıyor hakan klinik de bakıyordur onlara.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2026, 01:42:56 »
bir ekim merkezinde ekimden önce ekg çekilmiş olmasına ilk defa duyuyorum doktor farkı olsa gerek aslında çoğu ekim merkezinde rutin uygulanması gereken bir uygulama .kalp krizi vakaları o kadar çoğaldıki artık ekim yaptıran kişilerdede bunu sık sık duyar olduk.
bu arada ekiminiz hayırlı olsun gayet özentili yapılmış bir ekime benziyor devam fotolarınızı bekleriz hocam.

Saçı eken genel cerrah olunca :) normal durumlar
Global Moderator

borella01

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2026, 19:47:31 »
Saçı eken genel cerrah olunca :) normal durumlar

aynen katılıyorum darısı başka ekim merkezlerinin de başına diyerek uyarımızı da yapalım saç ekimi bile şakaya gelmiyor bazen :)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2026, 20:26:45 »
Ön çizgi güzel.
Sıklık güzel.
Medikal tedavi güzel.

Başarı kaçınılmaz. Hakan hocanın ekimlerine bakıyorum hepsi finasteride'li. Aslında kendine zarar veriyor kullandırtmayacak böylelikle 1-2 seneye 2. ekime getirtecek hastayı, hata ediyor :D
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

anılmuh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam masallah dıyelım cok guzel begendım hayırlı olsun

denty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostlar yorumlarınız için teşekkür ederim umarım hepimiz hayal ettiğimiz saçlara kavuşuruz

Facebook Twitter Instagram