Merhaba arkadaşlar,
1 yıldır saç ekim merkezi konusunda hem şehrime yakınlık (Gaziantep) hem de güveneceğim iyi bir yer olsun diye araştırırken Batmanda Büşra Can’da karar kıldım. Bu süreçte hem tanıdıklarımın referans oluşu hem de forumda gördüğüm sonuçlar etkili oldu.
Büşra hanım alın açıklığımdan dolayı saç çizgimi doğal görünmesi için biraz geriden ve hafif bir asimetriklik vererek çizdi. Açıkçası saç çizgimi beğendim dökülme öncesi haline kıyasla çok benzer.
Tepedeki açıklık için arşimet tekniği tasarladı ve tepe için gerçekten büyük bir özenle çalıştı. Orta kısımdaki yoğun bölüme ekim için girmedi. Dökülme ihtimali devam eden yerlere sıklaştırma yaptığını söyledi. Toplam 5400 kanal açılıp greftler ekildi.
Neredeyse sürecin tamamında Büşra Hanım, Osman Bey ve Mehmet Ali Bey birlikte hareket ettiler. Büyük bir titizlik ve özveriyle çalışarak her aşamada yardımcı oldular.
Gerçekten samimi, güler yüzlü ve işinde uzman bir ekiple 12 saatin nasıl geçtiğini anlamadım.
Ekimden sonraki süreçte de hasta takibi konusunda o kadar ilgili ve profesyonellerdi ki Osman Bey, Gaziantep’e kadar bana eşlik etti

Yol boyunca sürecim hakkında detaylı bilgiler verdi ve her türlü konuda kendisiyle iletişime geçebileceğimi söyledi.
Siz kıymetli arkadaşlarımın görüşleri ve yapıcı yorumlarıyla birlikte süreci birlikte değerlendirip ilerlemek isterim.