Gönderen Konu: BÜŞRA CAN Hairtransplant / 5400 Greft / Yaş 28/ 02.07.2026 /Tepe Arşimet tekniği  (Okunma sayısı 542 defa)

İsoman

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar,
1 yıldır saç ekim merkezi konusunda hem şehrime yakınlık (Gaziantep) hem de güveneceğim iyi bir yer olsun diye araştırırken Batmanda Büşra Can’da karar kıldım. Bu süreçte hem tanıdıklarımın referans oluşu hem de forumda gördüğüm sonuçlar etkili oldu.

Büşra hanım alın açıklığımdan dolayı saç çizgimi doğal görünmesi için biraz geriden ve hafif bir asimetriklik vererek çizdi. Açıkçası saç çizgimi beğendim dökülme öncesi haline kıyasla çok benzer.
Tepedeki açıklık için arşimet tekniği tasarladı ve tepe için gerçekten büyük bir özenle çalıştı. Orta kısımdaki yoğun bölüme ekim için girmedi. Dökülme ihtimali devam eden yerlere sıklaştırma yaptığını söyledi. Toplam 5400 kanal açılıp greftler ekildi. 

Neredeyse sürecin tamamında Büşra Hanım, Osman Bey ve Mehmet Ali Bey birlikte hareket ettiler. Büyük bir titizlik ve özveriyle çalışarak her aşamada yardımcı oldular.
Gerçekten samimi, güler yüzlü ve işinde uzman bir ekiple 12 saatin nasıl geçtiğini anlamadım.

Ekimden sonraki süreçte de hasta takibi konusunda o kadar ilgili ve profesyonellerdi ki Osman Bey, Gaziantep’e kadar bana eşlik etti :) Yol boyunca sürecim hakkında detaylı bilgiler verdi ve her türlü konuda kendisiyle iletişime geçebileceğimi söyledi.

Siz kıymetli arkadaşlarımın görüşleri ve yapıcı yorumlarıyla birlikte süreci birlikte değerlendirip ilerlemek isterim.

İsoman

• Yeni üye
  • *
Ekim öncesi hali

İsoman

• Yeni üye
  • *
Ekim sonrası

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun. Tepeye ekim yapılmış medikalle desteklersen tek ekimle kapatıcı bir ekimin olur.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

İsoman

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim hocam. Önünüzdeki süreçte sık sık prp ve mezoterapi yaptıracağım. Akabinde tahlillerime baktırıp vitamin takviyesini de eksik etmeyeceğim. Haricinde medikal tavsiyeniz var mı?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Büşra hocanın hoşuna gitmese de finasteride kullanman hem dökülmekte olan saçlarını kuvvetlendirip diri saça çevirir hem de şu an güçlü olan (ortada bulunan saçların köprü gibi) saçlarını da güçlü tutup dökülmesini engeller. Bu ekimle beraber ekim defterini kapatırsın 29 yaşında.
Kullanmaman durumunda arka açıklıktaki zayıf saçlar kalıcı olarak dökülür, önlerde de zayıf da olsa saçların var onlar dökülür. Ortadaki saçların şimdilik kuvvetli görünüyor onun akıbetini bilemem ama her türlü 2. ekim gerekir kullanmaman durumunda.
Ve unutma 5400 greftin harcandı geriye 1500-3000 saç grefti hakkın kaldı. Yaşın 28; daha 30'ların, 40'ların ve 50'lerin var. Donörünün ise %60-70'ini harcadın.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

İsoman

• Yeni üye
  • *
Fin konusunda tavsiye alabileceğimden Büşra hoca bahsetmişti. Fakat kendi saç ekim sonucumu görmek ve Fin’i düzenli kullanamama ihtimalinden, yan etkilerinden vs dolayı kullanıp kullanmama noktasında kararsızım açıkçası

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam Büşra hanımı diş hekimi olarak düşünün.

Dişinin olmadığı yere diş implantını yaptı. Kalan dişlerin için dişini fırçalaman gerekir. Yoksa onlarda çürür ve yine implant gerekir.

Sonuç şu olacak ben söyleyeyim, 29 belki 30 yaşına kadar saçlarının zevkini çıkaracaksın. Sonra tepede açılmalar ve önde açılmalar canını sıkacak çünkü ekim öncesi saçların var orada. Sonra tekrar yeniden ekim peşine koşacaksın.
Forumu incele 2020-2021'ler ilk ekimini yaptırmış ama şimdi 2. ekim tavsiyesi isteyenler var.

2. kez kel kalma ve saç dökülmesi stresi yaşamaktansa Büşra hanımın da fikrini alarak değerlendirmen iyi olabilir.
  • Yaşınız 30

İsoman

• Yeni üye
  • *
Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam🙏 Bunun dışında ekim planlaması ve ekimle ilgili yorumları da bekliyorum

İsoman

• Yeni üye
  • *
Ekimin 5. Günü yıkama sonrası

Acarz

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun hocam. Güzel planlama ve çok sık bir ekim olmuş

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabukları dökmüşsün sağlıklı duruyor umarım çok güzel sonuç alırsın
Global Moderator

kelbabangida

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
oldukça sık bir ekim yapılmış gibi görünüyor takipteyiz hocam umarım sonuç güzel olur.

borella01

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bu ekim merkezini bende son zamanlarda merakla takip etmeye başladım devam fotolarınızı bekleriz hocam umarım en güzel sonucu alırsınız.

İsoman

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun hocam. Güzel planlama ve çok sık bir ekim olmuş
Teşekkür ederim hocam sizin de sürecinizi takip ediyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız🙏

Facebook Twitter Instagram