Saç Ekimi Sonuçları
Çünkü fin zaten 10 kişinin 9'unda etkili. Medikal tedavide her zaman en az etkiyle en fazla faydayı sağlamak amaçtır. Sonuçta ömürlük bir ilaç ve ne kadar az ile yırtarsan o kadar iyidir.Bir de teknik konusuna gireyim :1) Finasteride tip-1'i ihmal edilebilecek düzeyde baskılar. Bu neden önemli? Tip-1 beyinde nörosteroid'lerin sentezlenmesinde etkili.2) Çok uzun yarı ömrü var. İleride çocuk düşünenler fin'i 2-3 ay önce bırakabilir ama dut daha önce.3) DHT'yi %90 oranında baskılıyor. Fin ise %70 civarı. Eğer saç dökülmemi %70 baskılmayla durdurabileceksem neden ekstra baskılmaya yapayım ki? DHT düşmanım değil sadece saçıma zarar veriyor ve vermeyi kestiği an ne kadar fazla DHT kalırsa o kadar iyidir.4*) En önemlisi bu bilimsel çalışmaların çok büyük bir ağırlığı finasteride üzerine. FDA onaylı.
Evet kullanmayı bıraktığımda saçlarım dökülür çünkü.Senin konuna baktım hocam saç ile işin bitmiş buralarda takılmana gerek kalmamış
Propecia
Çarpıntı olayını açabilir misin
Nasıl anlatılır bilmiyorum ama kalbimin gün içerisinde düzensiz attığını ve bu atımları çok yakından hissettim sanki kalbim vücudumun dışındaymış gibi, bir anda hızlanıyordu mesela kalp atışlarım ve panik oluyordum o an geldiğinde geçmesini bekliyordum bir süre devam ediyordu sonra geçiyordu. Önceleri hiç ilaçtan olacağını düşünmedim bilinen yan etkilerinde görmediğim için bu durum rahatsız edince ilacı kestim 10 gündür almıyorum ve çarpıntı kesildi.
Bende gece oluyordu ama oral minoxidil aldığım zamanlarda. Sen minoxidil almıyorsun değil mi?Fin'de böyle bir durum pek şahit olmadım.
xpecia da yapabiliyor kalp çarpıntısı