Saç Ekimi Sonuçları
Nw7 için 7.800 pek mümkün değil.Ha 12.000 greft çıkaran da var ama Türkiye’de yok.
Ekim planlaması yanlış olmuş tek atışta bu kadar greft ektirilmez keşke 2 ekim planlansaymis önden tepeye kadar 2. Ekimde tepe bölgesine olacak şekilde hakkınızda hayırlı olsun umarım iyi sonuç alirsiniz
yani tek günde olmadı 2 günde işlem yapıldı hocam 3500 3500 şekilde. Zaten tek seferde zayiat çok olur yoksa mümkün değil dediler
Başkan benim kastım su bu kafa bu kadar kökü nasıl besleyecek bu sene önden tepeye kadar ektirseydin daha güzel olurdu 2 sene sonra da tepeyi ektirirdin keşke foruma bir konu açıp danissaydin hakkında hayırlısı olsun umarım iyi sonuç alırsın
anladım hocam neyse oldu artık şimdi kür hazırladılar 2 günde bir onu sürüyorum bide takviye biotin ve bakım şampuani kullanıyorum başka yapabileceğim ayrıca birşey var mı acaba
Biotin eksiğin yoksa boşa tüketme. Sağlıklı bir insanda biotin eksiği olmaz. Fark yaratacak tek şey finasteride’dir. Onu da kullanmak istemediğini tahmin ediyorum.
Başkan OMEGA 3 D3 K2 vitamini sıvı olandan ve B12 çinko takviyesi güzel olur genellikle böyle şeyler tavsiye ediyorlar vitamin değerlerini kontrol ettir doktor tavsiyesi ile vitamin başlarsın hakkında hayırlısı olsun