Forumun amacı şu: Saç ektiren kişiler, saç ekim merkezinden bağımsız …ekim yaptırdıkları gün konu açar ve 1. günden başlayarak 12. aya kadar tüm süreci düzenli olarak paylaşır. Böylece takip eden herkes olumlu ve olumsuz tüm gelişmeleri şeffaf bir şekilde görebilir.
Burası Instagram değil. Merkezler, Instagram hesaplarında genellikle sadece en başarılı sonuçlarını paylaşır.
Kısacası, senin paylaştığın sonuç bizim için Instagram’da görülen bir paylaşımdan farksız. Bizim değerlendirme yapabilmemiz için süreci en başından itibaren takip etmemiz gerekiyor. Forumdaki tüm konular bu şekilde başlar ve bu şekilde tamamlanır.
Ve durumu bu şekilde yönetmezsek
Forum hasta paylaşımından çıkar merkezlerin kontrolun de paylaşım yapan kişilerin sonuçlarıyla dolar..
Sen ise geldin konu açtın ben sonuç aldım diye paylaştın… direk sonuç şimdi biz senin bunu reklam amaçlı paylaştığını bilemeyiz ya da merkezin yönlendirmesi ile konu açıp açmadığını bilemeyiz.. bozuk saat bile günde bir kere doğruyu gösterir.. sonuç olarak bilmem anlatabildim mi. O yüzden kurallarımız bu şekilde bunları önlemek için sen yapmazsın başkası yapar.