Gönderen Konu: Este İn Turkey 24.03.2024 Fue saç ekimi 4700 Greft  (Okunma sayısı 130 defa)

Oguztt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Este İn Turkey 24.03.2024 Fue saç ekimi 4700 Greft
« : 09 Temmuz 2026, 13:46:22 »
Arşadaşlar Merhaba forumda yeniyim boş vaktim çok olduğundan insanların sorularını cevaplamak için girmiştim. ama formda biraz gezince kendi sonucumuda paylaşmam gerektiğini hissettim. öncelikle bende özel bir hastanede sağlık personeliyim  bu sebeple saç ekim sektöründe çalışan arkadaşlarım var kendim klinik araştırıken adı çok duyulmuş kliniklerden uzak durdum çünkü ya çok pahalılar (bazıları işini hakkıyla yapıyor helali hoş olsun ama benim bütçem yetmiyor ) veya fabrikasyon çalışıyorlar fabrikasyon çalışanların sıkıntısı şu çok fazla operasyon yaptıkları için sürekli günlük personel alıyorlar ve kalitesine bakmıyorlar. o sebeple hem internetten hemde çevremden clinik araştırmaya karar verdim 3-4 klinik buldum onlar arasındada fiyat performans olarak Este in Turkey Cliniği tercih ettim kliniğin en büyük - si türkçe web sitelerinin bulunmamamsı tamamen yabacılara odaklı  ama tüm çalışanları türk ) bu konuda ayıp ettiklerini düşünüyorum ama neyse ). konumuza döner isek kendileriyle iletişim kurdum gidip görüştüm beni çeken şey  günlük operasyon sayılarını sınırlamaları oldu  yaz dönemi günde 2 kış dönemi günde 4 hasta maksimum kapasiteri var bu sebeple operasyon tarihini denk getirmemiz biraz zor odlu ama sonuçta çözdük ) operasyona gittim herşey güzeldi güzel steril bir hastane güzel bir ekip . ilgili bir danışman gerçekten  saçlarım tam çıkana kadar 2 haftada bir mesaj atıp fotoraf istediler sivilcelenmem oldu ilaç önerdiler vs yani  herşey iyiydi fiyatıda o dönemde makuldu şuan bilmiyorum. klinik seçimim konusunda hiç pişman olmadım. sonucuda aşağıda paylaşıyorum.  sorusu olan varsa cevap verebilirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Este İn Turkey 24.03.2024 Fue saç ekimi 4700 Greft
« Yanıtla #1 : 09 Temmuz 2026, 15:20:03 »
Forum sonuçlanmış konularla ilgilenmez
Saç ekimi süreci ile ilgilenir kardeşim.
Yani açmış olduğun konu kaldırılacak sana hayırlı olsun.
Global Moderator

Oguztt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2026, 15:57:21 »
Forum başlığı saç ekim sonuçları değilmi yanlış yerde mi paylaştım anlamadım ? ayrıca yüzlerce benzer sonuç  paylaşan konu başlığı var kim 6 aylık kimi 1 yıllık kimi 1.5 yıllık ben tam anlamadım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2026, 16:25:07 »
Forumun amacı şu: Saç ektiren kişiler, saç ekim merkezinden bağımsız …ekim yaptırdıkları gün konu açar ve 1. günden başlayarak 12. aya kadar tüm süreci düzenli olarak paylaşır. Böylece takip eden herkes olumlu ve olumsuz tüm gelişmeleri şeffaf bir şekilde görebilir.

Burası Instagram değil. Merkezler, Instagram hesaplarında genellikle sadece en başarılı sonuçlarını paylaşır.

Kısacası, senin paylaştığın sonuç bizim için Instagram’da görülen bir paylaşımdan farksız. Bizim değerlendirme yapabilmemiz için süreci en başından itibaren takip etmemiz gerekiyor. Forumdaki tüm konular bu şekilde başlar ve bu şekilde tamamlanır.

Ve durumu bu şekilde yönetmezsek
Forum hasta paylaşımından çıkar merkezlerin kontrolun de paylaşım yapan kişilerin sonuçlarıyla dolar..

Sen ise geldin konu açtın ben sonuç aldım diye paylaştın… direk sonuç şimdi biz senin bunu reklam amaçlı paylaştığını bilemeyiz ya da merkezin yönlendirmesi ile konu açıp açmadığını bilemeyiz.. bozuk saat bile günde bir kere doğruyu gösterir.. sonuç olarak bilmem anlatabildim mi. O yüzden kurallarımız bu şekilde bunları önlemek için sen yapmazsın başkası yapar.

Global Moderator

Oguztt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2026, 16:30:01 »
mmm anladım mantıklı ,tamamdır ozaman malesef foruma 2 yıl gecikmeyle girdim ) 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2026, 16:31:00 »
mmm anladım mantıklı ,tamamdır ozaman malesef foruma 2 yıl gecikmeyle girdim ) 

Forumda konulara yorum yazıp tecrübelerini saç ektiren kişilere bilgilerini süreçlerine destek olmanda problem yok bu durum kişisel değil..

Zamanla bizde seni tanır güvenir severiz sende bizi.
Global Moderator

Oguztt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2026, 16:34:29 »
eyvallah ) elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıcam

Facebook Twitter Instagram