Gönderen Konu: Yaş 25 - ( Medeks,Ers,Cüneyt Coşk,Murat Makascı )Sizce en mantıklısı hangisi ?  (Okunma sayısı 820 defa)

xkaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi günler herkese ,
Öncelikle vaktinizi ayırıp konuma tıkladığınız için teşekkürlerimi sunarım , kıymetli yorumlarınızı tecrübelerini bekliyorum.
25 Yaşındayım  ( dökülmelerim 18 yaşında tepe bölgesinden başlayarak bu duruma kadar geldi )
Fotoğraflarım ekte sunulmuştur.
Bütçem 60k civarı Bu kliniklar arasında hangisini terchi etmeliyim sizce ? ( En kafama yatan medeks , sonra ers  daha sonra cüneyt hoca şeklinde sıraladım kafamda sizce ne yapmayalıyım )
----
Medeks 60k tl Ekim + 2 Prp  =   Dönor sağlam dedi ama 2 seans diyor ( sakal destekli yapalım diyorum pek oralı olmadılar gibi uğraşmak istemiyorlar )
-------------
Ers 60 bin tl = Ekim + 2 Prp    = Sakal destekli çalışabiliriz dediler kapatıcaklarını söylüyorlar ( Safir fue tekniği ile ekim yapacaklar bu teknik ile öne sıklaştırma yapılıyor mu bilmiyorum sizce bu teknik ile sıklaştırma mümkün mü  )
---------
Cüneyt Çoşkun
🚩Birebir Cüneyt Coşkun tarafından Dhı tekniği ile ekim işlemi
🚩1 seans prp
🚩1 seans laser light terapi(llt)
🚩Operasyon sonrası kullanılacak ilaçlar
🚩Yıkamlarda kullanılacak şampuan ve köpük losyon
🚩Operasyon sonrasında birebir Cüneyt Coşkun tarafından takip ve sürekli iletişim
🚩60.000₺
🚩Sedasyonlu bir işlem isterseniz + 5000 ₺

---------------------------
Murat Makascı 55 bin tl
Ekim + Kök hücre + Ozon tedavisi + İce greft teklonojisi + 3 prp + 3 mezoterapi +3 lazer tedavisi + 1 gece konaklama + ulaşım
------------

Medeks,Ers,Cuneyt hoca bu kliniklerin yaptığı işler ortada forumda çok güzel örnekleri var açıkcası en fiyat performans klinikler diyebiliriz.
Ama murat makascının da bu kadar çok hizmet sunması hafif aklımı karıştırıyor değerli önerilerinizi bekliyorum.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kafa 2 ekim ister
İlk ekim önden tepe başlangıcına
2. Ekim ise donor toplayinca vertekse

6 ay forumda takıl bahsettiğin kliniklerin ekim sonuçlarını incele kendin karar ver.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2026, 07:50:27 Gönderen: Conqueror1453 »
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

xkaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam açık konuşmak gerekirse yeni kayıt oldum ama
üye olmadan inceliyordum forumda konulara bakıyordum sürekli gördüğüm kadarıyla daha fazla açıklığı olanları bile rahatlıkla tek seansta kapatabiliyorlar
Şuan bence bu klinikler rahatlıkla kapatabilir ama yaşımın 25 olması nedeniyle ileride her türlü bir ekime ihtiyacım olacak diye öngörüyorum
3 kliniğin yaptığı işlerde ortada hepsi başarılı ama kararsız aldım Cüneyt Çoşkun sanırım en deneyimlileri galiba Serkan beyin yanından ayrılmış daha çok ekim yaptığını düşünüyorum

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Murat Makasçı + olarak kliniği de üstüne yaparsa o zaman değerlendir.

Bence Cüneyt hoca.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

xkaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
@Yusuf333 biraz daha araştırdıktan sonra
Cüneyt hoca en mantıklısı gelmeye başladı bana Ers ve medeks'in forumdaki başarılarınıda takdir etmemek elde değil maşAllah onlarda çok iyi

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Murat makascı'dan uzak dur . Medeks Cüneyt coşkun ers . Bunlar arasında seçim yap . Ben 2. Ekimi'mi Cüneyt hocada yaptırdım . Ekimi kendisi yapıyor.  Forumda iyice sonuçları incele ona göre karar ver . Ama asla murat makascı'yı tercih etme .

xkaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekürler yorum için

xkaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Vtl

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Kardeşim saçların öncelikle kaliteli duruyor yaklaşık 5 bin greftle tekte kapatırsın cüneyt coşkun en doğru karar olacaktır işini severek yapıyor rahatsızsan yaptır kimseyi dinleme çok güzel bir ekim olur sanada
  • Yaşınız 26

Vtl

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Bu kafa 2 ekim ister
İlk ekim önden tepe başlangıcına
2. Ekim ise donor toplayinca vertekse

6 ay forumda takıl bahsettiğin kliniklerin ekim sonuçlarını incele kendin karar ver.

sende herkese 2 ekim yapıştırıp geçiyosun
  • Yaşınız 26

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sende herkese 2 ekim yapıştırıp geçiyosun

Neden rahatsız oldun bu kadar ?
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Vtl

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Rahatsız olmak değil şu adam 2 ekime neden ihtiyaç duysun açıklık ortada donör ortada
  • Yaşınız 26

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Rahatsız olmak değil şu adam 2 ekime neden ihtiyaç duysun açıklık ortada donör ortada

2 konu açmışsin milete o mu iyi bu mu iyi Ankara mi İstanbul mu diye soruyorsun madem bu kadar iyi biliyorsun ne diye millete soruyorsun

2 ekim yaptırırsa daha verimli sonuç alır. İlk önce önler güzelce ekilir çıkar sonra tüm kuvvet vertekse aktarılır planlama önemli tek ekimde ekilince keşke herkes kurtulsa ekilen saçların hepsi çıksa
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

xkaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
@Conqueror1453 Ama gerçekçi konuşmak gerekirse şuan tek ekimde kapatılabilecek bir açıklık bu
( benim yaşım 25 var olan saçlarım döküleceği için en geç 5 yıl sonra o yüzden2. ekim yapılacak ama şuan yapıyorken kapatabildiğim kadar kapatabileyim istiyorum gerekirse sakal destekli )
Sence yanlış mı düşünüyorum gözden kaçırdığım bir şey mi var fikrini benimle paylaşır mısın rica etsem

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
@Conqueror1453 Ama gerçekçi konuşmak gerekirse şuan tek ekimde kapatılabilecek bir açıklık bu
( benim yaşım 25 var olan saçlarım döküleceği için en geç 5 yıl sonra o yüzden2. ekim yapılacak ama şuan yapıyorken kapatabildiğim kadar kapatabileyim istiyorum gerekirse sakal destekli )
Sence yanlış mı düşünüyorum gözden kaçırdığım bir şey mi var fikrini benimle paylaşır mısın rica etsem
tek ekimle nasıl kapatacaksın  ? En az 2500 2700 arası tepe bölgesi yer belki daha fazla . Tepe de fire oranı biraz yüksek olur . Ön ve orta için de en az 3000 4000 arası gerekli . Hadi 3500 olsun ayağın alışsın . Tepeyede 2600 desek 5100 greft eder . Donör bölgeye tek seferde o kadar yüklenmek hata olur . Ama bak en azını hesapladık . Senin kafa en az 6000 greft yer tam kapama için.  Açıklığımız aynı . Bende 2 yaptırdım.  Tek ekimle kapatırız diyenler bana ilgi çekici gelmiyor

Facebook Twitter Instagram