İyi günler herkese ,
Öncelikle vaktinizi ayırıp konuma tıkladığınız için teşekkürlerimi sunarım , kıymetli yorumlarınızı tecrübelerini bekliyorum.
25 Yaşındayım ( dökülmelerim 18 yaşında tepe bölgesinden başlayarak bu duruma kadar geldi )
Fotoğraflarım ekte sunulmuştur.
Bütçem 60k civarı Bu kliniklar arasında hangisini terchi etmeliyim sizce ? ( En kafama yatan medeks , sonra ers daha sonra cüneyt hoca şeklinde sıraladım kafamda sizce ne yapmayalıyım )
----
Medeks 60k tl Ekim + 2 Prp = Dönor sağlam dedi ama 2 seans diyor ( sakal destekli yapalım diyorum pek oralı olmadılar gibi uğraşmak istemiyorlar )
-------------
Ers 60 bin tl = Ekim + 2 Prp = Sakal destekli çalışabiliriz dediler kapatıcaklarını söylüyorlar ( Safir fue tekniği ile ekim yapacaklar bu teknik ile öne sıklaştırma yapılıyor mu bilmiyorum sizce bu teknik ile sıklaştırma mümkün mü )
---------
Cüneyt Çoşkun
🚩Birebir Cüneyt Coşkun tarafından Dhı tekniği ile ekim işlemi
🚩1 seans prp
🚩1 seans laser light terapi(llt)
🚩Operasyon sonrası kullanılacak ilaçlar
🚩Yıkamlarda kullanılacak şampuan ve köpük losyon
🚩Operasyon sonrasında birebir Cüneyt Coşkun tarafından takip ve sürekli iletişim
🚩60.000₺
🚩Sedasyonlu bir işlem isterseniz + 5000 ₺
---------------------------
Murat Makascı 55 bin tl
Ekim + Kök hücre + Ozon tedavisi + İce greft teklonojisi + 3 prp + 3 mezoterapi +3 lazer tedavisi + 1 gece konaklama + ulaşım
------------
Medeks,Ers,Cuneyt hoca bu kliniklerin yaptığı işler ortada forumda çok güzel örnekleri var açıkcası en fiyat performans klinikler diyebiliriz.
Ama murat makascının da bu kadar çok hizmet sunması hafif aklımı karıştırıyor değerli önerilerinizi bekliyorum.