Gönderen Konu: Yasin Hair Clinicc - Yasin GÜL - SAÇ EKİMİ PİŞMANLIĞI  (Okunma sayısı 1218 defa)

Sergun

• Yeni üye
  • *
kendisine 9 kasım 2024 de zeytinburnunda klinikte saç ektirdim
genç ve tecrübesiz 25 yaş aralığındaki ekibiyle saç ekimi yaptılar iki kez saç ekimi olduğumu bilmesine rağmen 2000 değil-3000 değil tam 4500 kök alım yapmış, iki kulak çevresi ve dönör yani ense alanımı mahfetmiştir. Güya tepeye sıklaştırma ekimi olacaktı şimdi iki kulak çevresi ve ensemde açık. ikinci bir husus kendisini bakırköyde bir hastanede tanıdım ordan zeytinburnu, ordan şişli ve sefaköy sürekli yer değiştiriyor kendisine kontrole gitme durumuda bulamıyorum aynı gün 2 saat sonra şuraya gelirmisin mesela bahçelievlerde arkadaşının evine çağardı dikkat edin uzak durun en son kendisi ile whatsap görüşmemizde mahfettiği donör alanıma saç dövmesi, similasyonu yaptıacağımı söyledim kendisi 👍 bu işareti koydu gerisine siz karar verin yeri yurdu belli değil ekibi çocuk

Sergun

• Yeni üye
  • *
Ynt: Yasin Hair Clinicc - Yasin GÜL - SAÇ EKİMİ PİŞMANLIĞI
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2026, 12:17:12 »
Saç ekim günü resimleri

Sergun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2026, 12:28:04 »
arkadaşlar bana ders oldu ekibini saç ekiminde gördüm, yaşları ve tecrübeleri gördüğümde beni korkutmuştu ki öylede oldu ensem harap edildi rasgele alım ve  planlama olmaksızın alım yapıldı şuan çok pişmanım ve maalesef buda benim hatam ekimden sonra kendisi ile kontrol görüşmeleri sağlayamadım ya ülke dışındayım yada sürekli hastam var müsait değilim deyip durdu müsait olduğunda da 2 saat sonra 3 saat sonra farklı ilçelerdeki kliniklere çağardı işlem sonrası benimle ilgilenmedi çünkü kendisi de yaptığının farkında. Maalesef işi yeni öğrenen ve bizleri güler yüzüyle kobay olarak kullanan yerlerden uzak durun ben yandım siz yanmayın şuan ensem felaket durumda her sabah ensemi tarakla kapatmaya çalışıyorum ancak en ufak rüzgarda yada yağmur suyunda kabak gibi oluyor. Tepeye sıklaştırma yaptırayım derken ensemde gitti çok pişmanım.

Sergun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2026, 12:47:32 »
sonuç:
1-yanlar kulak üstleri de açıldı (iki taraf)
2-ense harap edildi (kelleşti)
3-pisikolojim düzelsin derken (daha da beter etti)

olması gerekenler neydi
1. Fiziksel Muayene ve Analiz :saç tellerinin kalınlığının ve donör bölge (genellikle ense) yoğunluğunun uzman tarafından değerlendirilmesidir. Bu aşamada saç dökülmesinin devam edip etmediği kontrol edilir ve kan testleri ile genel sağlık durumu kontrol edilmelidir (kan testi istemedi ekimi yaptı)
2. Greft Planlaması: Donör bölgenin sağlığını riske atmadan, ihtiyaç duyulan ön, tepe ve orta bölgelerin yoğunluğu hesaplanır (haşat etti)
3. Ekilecek köklerin canlılığını koruması için operasyon günü ve sonrasındaki 6-12 aylık gelişim süreci planlanır. (ekimden sonra whatsaptan yazarsam yazdı ortadan kayboldu)

Sergun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 11 Temmuz 2026, 13:10:39 »
kulak üstü-ense ve aynı noktalara birden fazla giriş (doku kaybı) yeşil yuvarlak

anılmuh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Temmuz 2026, 14:24:49 »
Geçmiş olsun hocam

Sergun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 11 Temmuz 2026, 20:47:46 »
Sağol hocam 🙏 Gerçekten iş işten geçmiş oldu zamanı geri alabilsem keşke yaptırmazdım

Sergun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 14 Temmuz 2026, 00:45:12 »
18 ay Final gördüğünüz gibi Yasin gül hakkında düşünceler amatör ekibi dahil çocuk sadece güler yüz ve tatlı dil var kendisi ekimden sonra kaçak durumda hasta ile iletişim sıfır çünkü sonucu biliyor koyun gibi kırpıp geçiyor yani hastanın ne zamandır saç kaybı var kan tahlili gerekiyor mu ne kadar kök alınmalı planlama nedir planlama nasıl yapılır dönör alan önemli mi bunlar onun için önemli değil zira 4500 kök alıp, yazışmalar da mevcut yarısı bile tutmadığı aşikar

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Temmuz 2026, 08:33:29 »
Geçmiş olsun. Malesef sağlığın tasarrufu ve gelişigüzel gidilip her yerde tedavi olunması olmuyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu forum gerçekten saç sorunları yaşayanlar için önemli bir platform kimin nasıl ekim yaptığını bu forum sayesinde görmesek mağdur olabiliriz
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Violator

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Temmuz 2026, 09:37:56 »
Geçmiş olsun hocam.
Saç dövmesi yapan kaliteli bir yer bulursanız toparlanır gibi, görüntü çok kötü değil.
  • Yaşınız 36

Sergun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 14 Temmuz 2026, 09:46:08 »
Ekimden önce saç dövmesi düşündüm tepe için ancak araştırmalarımdan sonra seyreklik olunca kötü görüntü oluyormuş ve çoğu insan sildirme yapıyor diye bende Ekim yaptırmıştım şimdi ensemde açıldı ve bende dediğiniz gibi dökülme olmayan ense ve kulak hizalarına dönör bölgelere saç simülasyonu yaptırmayı düşünüyorum

ihtiyarcoe

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 14 Temmuz 2026, 09:57:59 »
Hayırlı olsun hocam

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 14 Temmuz 2026, 10:31:34 »
Saç dövmesi simülasyon felan gusül abdesti kabul oluyor mu ya ? Sonuçta dövme su geçirir mi?
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

anılmuh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Temmuz 2026, 10:36:35 »
Hocaya sormak lazım noral dövmede su geçmiyor saç similasyonunda da dövme boyası aynı yine deri altına veriliyor bence abdest tutmaz ama yinede bir hocaya mollaya fln sormak lazım

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 14 Temmuz 2026, 10:40:36 »
Hocaya sormak lazım noral dövmede su geçmiyor saç similasyonunda da dövme boyası aynı yine deri altına veriliyor bence abdest tutmaz ama yinede bir hocaya mollaya fln sormak lazım

Cenabet gezmeye değmez peruk tak daha iyi yada kazıyıp kafayı sakal bıyık bırakacaksın tarz yapacaksın
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Facebook Twitter Instagram