Gönderen Konu: Esteworld Saç lazeri mi Ekim mi  (Okunma sayısı 442 defa)

fatih çelik

• Yeni üye
  • *
Esteworld Saç lazeri mi Ekim mi
« : 11 Temmuz 2026, 20:23:25 »
Merhaba arkadaşlar, eskiden uzun saçlarim hatta rastalarim vardı , saclarim 20 yaşımdan beri sık değil ama 5 sene uzun 5 sene kısa gezerdim, neyse geçen gün bir hısımla uzatayim lan saçları deyip bı aynaya baktım kafamın üstü parlıyor neyse bı saç ekimi yaptirayim tutarsa uzatirim deyip Instagram da hislerimi mi gördü nedir karşıma direkt reklam çıkardı esteworld beni bilgilendir dedim bastım, bugün muayeneye gittim,

Şimdi asıl konuya geliyorum

Muayene doktor bir cihazla kafamın içine baktı senin ekime ihtiyacın yok saç koklerin duruyor ama saç çıkmıyor çıkanlar da ince çıkıyor ve hızlı dökülüyor sana lazer tedavisi yapalım dedi o an bı mutlu oldum ama hayatta hiç bir şeye hemen ikna olmadığım için düşünecegim deyip araştırmaya başladım ama sadece kötü sonuç alanlar yazmış şikayet vara ücret iadesi alamayanlar filan. İkinci bir görüş almak istiyorum sizce İstanbul Avrupa yakası kime gozukebilirim, ve saç lazeri gerçekten işe yarar mı daha önce güzel sonuç alan tanidiklariniz var mı ?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Esteworld Saç lazeri mi Ekim mi
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2026, 20:28:28 »
Tam kökler canlı geri getirmemiz lazım dediğinde aha medikal tedaviye yönlendirecekler dürüst yermiş derken lazer olayı KOPARTTI.

Abi DHT blocker ve minoxidil dışında her şey dondurmanın üstündeki çikolata sosunun üstündeki fıstıktır. FDA onayı almış saç tedavilerine bakabilirsin.

Dondurma : dht blocker
Çikolata sosu : minoxidil
Fıstık : lazer, ketakonazol şampuan, microneedling vs.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

fatih çelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2026, 20:36:39 »
Tam kökler canlı geri getirmemiz lazım dediğinde aha medikal tedaviye yönlendirecekler dürüst yermiş derken lazer olayı KOPARTTI.

Abi DHT blocker ve minoxidil dışında her şey dondurmanın üstündeki çikolata sosunun üstündeki fıstıktır. FDA onayı almış saç tedavilerine bakabilirsin.

Dondurma : dht blocker
Çikolata sosu : minoxidil
Fıstık : lazer, ketakonazol şampuan, microneedling vs.

Doğru söylüyorsun ustam bir hafta içinde cin girdi içime ondan önce hiç rahatsız değildim , yoğun çalıştığım için herhalde kafaya bakmayı hep erteliyordum. Daha derinlemesine araştırmadan hayatımda duymadığım bir konuyu hemen başlayalım isterseniz diye önüme sundular, dedim olmaz hem büyük para hem bilgim yok bir düşünmem lazım dedim. Sordum bunu yaparsam o kadar mı sonrasında ilerde bir şey gerekmiyor mu, hayır bu kadar 6 aylık tedavi sonra ömür boyu sizi götürür dedigi an bu işin içinde bir iş var deyip iyi günler düşüncem deyip kalktım. Büyük ihtimalle artık 3 günde bir arayıp ne yaptınız diye darlayacaklar ben de engelliycem gibi duruyor 🤣

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2026, 21:29:46 »
Vay be adamlar ömür boyu götüren saç ekimi icat etmişer. Ekim o kadar iyi ki saç dökülmesini bile durduruyor demek ki.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2026, 00:45:37 »
Abi bizim bu Türk milleti yani anlamıyorum niye bu kadar kolaya kaciyor anlamıyorum. La gardaşım şu foruma üye olmuşsun la bı gir göz at kliniklerin ekimlerine bir bak birde İstanbul Avrupa yakası diyorsun ne deyim ben sana şimdi
Kim nasıl ekiyor bir bak ekim sonuçlarına 6 ay bir takıl bir gozat
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2026, 01:22:21 »
Saçların çok zayıf donör bile zayıf görünüyor belki saç kesimindendir. Bence bir dermatolog nezaretinde fin değerlendirmende fayda var bu arada forumu inceleyip ekim hakkında bilgi sahibi olursun.
  • Yaşınız 30

fatih çelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2026, 09:17:11 »
Saçların çok zayıf donör bile zayıf görünüyor belki saç kesimindendir. Bence bir dermatolog nezaretinde fin değerlendirmende fayda var bu arada forumu inceleyip ekim hakkında bilgi sahibi olursun.

Forumu hatim etcem gibi bilgiler güzel, ulan genetik deyip geçiyordum , saçı da yeni kestirmistim enseden resim çekmeye calisayim
Gece araştırırken Fatma Pelin Özgen diye bir dermatolog ismi karşıma çıktı çok, tanıyan var mıdır ona bir goruneyim diyorum.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Temmuz 2026, 09:42:02 »
Saç konusunda uzmanlığı var mı instagramdan falan bak.
  • Yaşınız 30

fatih çelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 12 Temmuz 2026, 11:16:51 »
Abi bizim bu Türk milleti yani anlamıyorum niye bu kadar kolaya kaciyor anlamıyorum. La gardaşım şu foruma üye olmuşsun la bı gir göz at kliniklerin ekimlerine bir bak birde İstanbul Avrupa yakası diyorsun ne deyim ben sana şimdi
Kim nasıl ekiyor bir bak ekim sonuçlarına 6 ay bir takıl bir gozat

Senin dediğine en çok takılan benim, önce araştırdım tabii ama saç lazeri konusunda forumda da düzgün paylaşım yok,konuyu açtım başıma geleni yazdım belki yaptıran birileri bu konuya aaa ben yaptım güzel oldu diyecek ben de paylasimlara devam edecektim. Eee konu acmisken aklimdaki diğer soruları da konunun içine dağıttım, başlığı açıp kapatmadim forumu komple okumaya da devam ediyorum. Gözlerim kanadı bütün gece resmen,

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Temmuz 2026, 11:25:00 »
Senin dediğine en çok takılan benim, önce araştırdım tabii ama saç lazeri konusunda forumda da düzgün paylaşım yok,konuyu açtım başıma geleni yazdım belki yaptıran birileri bu konuya aaa ben yaptım güzel oldu diyecek ben de paylasimlara devam edecektim. Eee konu acmisken aklimdaki diğer soruları da konunun içine dağıttım, başlığı açıp kapatmadim forumu komple okumaya da devam ediyorum. Gözlerim kanadı bütün gece resmen,

Başkan bu kafa 2 ekim ister. İlk ekim önden tepe başlangıç noktasına kadar olacak. 2 ..ekim ise dönorün toparlayinca 2 yıl sonra verteks denilen tepe bölgesine olacak.
Greftler çok önemli alınan greftin yerine başkası cikmiyor dönor alanda sinirli oluyor 5509-7500 arası he sakaldan da ilave edilebilir 500-1000 arası.

6 ay takıl forumda tecrübe kazan hakkında hayırlısı olsun. takdir ettim araştırma yapmanı
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

fatih çelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 12 Temmuz 2026, 13:33:38 »
Başkan bu kafa 2 ekim ister. İlk ekim önden tepe başlangıç noktasına kadar olacak. 2 ..ekim ise dönorün toparlayinca 2 yıl sonra verteks denilen tepe bölgesine olacak.
Greftler çok önemli alınan greftin yerine başkası cikmiyor dönor alanda sinirli oluyor 5509-7500 arası he sakaldan da ilave edilebilir 500-1000 arası.

6 ay takıl forumda tecrübe kazan hakkında hayırlısı olsun. takdir ettim araştırma yapmanı
Teşekkür ederim ustam. Valla 20 senedir forum kültürüne hakimim senelerce moderatörluk yaptığım siteler oldu 🤣 ama yine de saç ekimi forumu görünce şaşırdım. Sindire sindire öğreneceğiz artık. Lazer işi aklıma yatmadı zaten bu kadar okuyunca , bu kadar kolaysa neden bilgi yok bu zaten beni şaşırttı forumda düzgün konu bulamayınca.

Oguztt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Temmuz 2026, 15:36:21 »
lazer kök olmayan yerde saç çıkarmaz. ancak var olan saçları güçlendirebilir ama yen etkilerini araştırmak lazım

fatih çelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 12 Temmuz 2026, 19:30:39 »
lazer kök olmayan yerde saç çıkarmaz. ancak var olan saçları güçlendirebilir ama yen etkilerini araştırmak lazım

Doğru köklerin var dedi ekranda gösterdiler kökleri ama şöyle bir şey var , bir sorunun yüzeysel tedavisi önemli değil, şimdi kökler var saç cikmiyorsa buna bir şey sebep olmalı, daha önce ağrılarım sebebiyle kan tahlili yaptırmıştım, B12 ve d vitamini eksikliği vardı, bir süre ilaç aldım sonra tabii unutkanlık tan bı alıyorum bı almıyorum okuduklarimdan sonra d vitamini eksikliği de saç köklerini dinlenme fazına geciriyormus sebep bu müdür acaba diye ilaclarima devam etcem doktora gozukene kadar en azından öyle bir kontrol etmiş olurum

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Temmuz 2026, 19:41:43 »
İşte o varolan köklerin saç çıkarmama sebebi DHT adlı androjenin küçülmeleri için sinyal vermesi. Bu yüzden ANDROJENİK-alopesi çünkü androjen kaynaklı.
Bu minyatürleşme sinyalini vermesini engellemenin tek yolu minyatürleş diyeni azaltmak.
  • Yaşınız 30

fatih çelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 13 Temmuz 2026, 23:43:26 »
İşte o varolan köklerin saç çıkarmama sebebi DHT adlı androjenin küçülmeleri için sinyal vermesi. Bu yüzden ANDROJENİK-alopesi çünkü androjen kaynaklı.
Bu minyatürleşme sinyalini vermesini engellemenin tek yolu minyatürleş diyeni azaltmak.

Oturdum düşündüm yani bu dökülme işi iyice ne zaman başladı diye düşünürken 8 sene öncesine gittim alerji için bı süre ilaç kullanmıştım sonra araya askerlik girdi döndüm , 6 ay sonra saçım biraz tutacak gibi olunca eski saçlarımı rasta yaptırıp saçıma geri takmıştım, pandemide de evde otururken aynaya bakma ihtiyacı doğunca saçlarımın arası mi açılıyor rasta yüzünden ula nasılsa evde kapalıyız derken rastalari kesip saçımı açmıştım, uzun orjinal saçları kesmeye kiyamadigim için tığ ile tek tek açtım, bı 5 6 ay da öyle geçirdim cekistirilerek kopardigim saçlar geri gelmediği için kestirdim öyle kaldı , sonra işte evlilik 15 yıllık profesyonel bisiklet sporundan da ayağım kesildi,   ağrılarım için gittiğim doktor da B12 ve d vitamini eksikliğin var ondan ağrı çekiyorsun dedi , bir süre ilaç kullandım tabi B12 eksikliğinin verdiği unutkanlıkla düzgün devamını getiremeden neredeyse kullanmadım ilaçları,

Yani bu forumdaki konuları da didik didik ettikten sonra anladığım kadarıyla alerji ilacının ve sporu bırakmanın başlattığı garip bir döngüye girmişim.

Şimdi herşeyden önce kan testi yaptırıp sonuca göre istikrarlı şekilde d ve B12 vitamini almaya basliycam çünkü üstümdeki halden de eksik olduğunu hissediyorum. Yine bioxinini de yan destek olarak kullanmayı şampuan olarakta bioxin e geçeyim diyorum, daha önce davines energizing kullanıyordum. Bı 6 ay devam edip etki goremezsem o zaman Ekim i düşüncem.
Yine durumu aralıklı olarak paylascam,

Hiç bir konuda Amacım yüzeysel çözüm değil, sorunun merkezini bulmak olduğu için taktım. Bu durum düzelme gösterirse aman sebebi buymuş deyip kafam rahatlarsa sonra kel kalmayı bile dert etmem 🤣
İlk resim 2012 2. Resim 2018 sonraki 2024 arada kullandığım telefon bozulduğu için resim bulamadım ama kademe kademe bu hale gelmişim, dönüşün de bir anda değil kademe kademe olacağını biliyorum ama deniycem bakalım bu şekilde dönüş olacak mı.

Facebook Twitter Instagram