Gönderen Konu: ASUMAN HAİR - 4500 GREFT - 09.07.2026 - 33 YAŞ  (Okunma sayısı 2607 defa)

Twentytwenty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ASUMAN HAİR - 4500 GREFT - 09.07.2026 - 33 YAŞ
« : 12 Temmuz 2026, 13:43:47 »
 Öncelikle Herkese Merhabalar -

1 Yıl kadar üye olmadan Forumu takip ettim ve en sonunda 2026 Mayıs Ayında üye olup sizlerinde  fikirlerinize danışıp Kafamdaki ekim merkezlerini değerlendirdim ve benim profilimde saçlarda gösterdiği başarıdan dolayı Asuman hanımda karar kılmıştım.

09.07.2026 Ekimim tamamlandı.Nasipse 1 yıl boyunca paylaşım yapacağım hem süreci merak edenler ekim düşünenler için hemde müdavim ve farklı önerileri olan arkadaşlardan yararlanmak adına

Bilgilendirme Olarak --

İşlem öncesi 1 kaç ay önce belirli kan tahlili yaptırmanız isteniyor ve sonuçlara göre, ekime 10 gün kalana kadar bazı takviyeler ile güçlü bir şekilde hazır olmanız isteniyor, bu yönden ben çok taktir ettim.
Ama kendim için çalışma ortamım, izin ve zaman konusunda sıkıntı yaşadığım için bunları kısmen uygulayabildim ama tahlillerin hepsini yaptırdım.Bu kısımda sürekli Melike hanım ile iletişimde olunuyor.

-İl dışından gelenler için öneriler

-Kesinlikle uçak ile gelin başka alternatif düşünmeyin derim
-Hava alanından inince Kadıköy metrosuna doğru levhaları takip edin ve biletmatik cihazlarından istanbulkart alabilirsiniz
-Not:Biletmatik cihazlarında istanbulkart ı 200 tl ye satan uyanıklar var para verme bölümünde ne hikmetse sıkıntı çıkıyor ve size yapışıyorlar kredi kartı varsa temassız okutun turnikeye yada QR kodlu tek binimlik alın
-Pendik Bölge hastanesine Gitmek için Kadıköy yönüne binip (tavşantepe) metro istasyonunda inin 2 nolu çıkıştan çıkın hemen hastanenin önüne çıkıyor.
-Hastane içi -3. kata ineceksiniz
-Otel için ben Melike hanım a sormuştum öneride bulundu bütçenize keyfinize hangisi uygunsa ona gidin derim ama klimalı olsun apartlar ile ilgili çok olumlu yorum okumadım bilginiz olsun
-Hava şartlarına karşı şemsiye mutlaka olsun hem güneşten hemde yağmurdan korunmak adına
-Tek ben ce biraz sıkıntı 2 kişi olursanız daha iyi olur bence

--Ekim Zamanı--

Rutin Enes bey ve Zehra hanım karşılıyor ve Asuman hanım gelene kadar anamnez,damaryolu işlerine başlıyor
Asuman hanım geldiğinde odasında çizim için bilgilendiriyor 2 ön çizgi öneriyor sizin fikrinizi isteklerineze önem veriyor sağ olsun ben gayet memnunum inşallah sonuçta aynı şekilde olur (:

Anestezi işlemi başlıyor burada bence size sorduklarında neyse onu söyleyin dayanırım vs gibi şeylere gerek yok boşa acıdan başka birşey değil hem çalışan arkadaşlarada sıkıntı bence

Enes bey mikromotor ile delikleri açıyor ben hiç konuşturmatım kendisi gayet profesyonel çok homojen alım olduğunu düşünüyorum
Zehra hanım Anestezi ve alım işini yapıyor,öğle arası arkadaşlar yemeğine gidiyor Asuman hanım kanalları tek tek açıyor
Kanal açım tamamlanınca Tüm ekip ekimi yapıyor Asuman Hanımda dahil oluyor sürekli bakıyor  birde o gün sadece tek ben ekim oldum bence çok önemli böyle butik merkezler fabrika gibi hissettirmiyor sizin için gerçekten uğraşan çabalayan insanları hissediyorsunuz en iyisi olsun diye elinden geleni yapıyorlar buna eminim

- Ekim 09:30 da başladı - 19:30 da bitti herkes yoruldu.  4300-4500 greft ekildi galiba çok sormadım ama ne gerekiyorsa yapmışlardır

-Forumda ünlü olduklarını söyledim biraz muhabbeti geçti ara ara bakacaklarmış hepsi samimi iyi insanlar burdan bunuda okurlarsa selam olsun   8)

-Ertesi gün saat 13:00 da ilk yıkama yapılıyor donör bölgesi tamponları çıkarılıyor yolculuk için ekim bölgesi dışardan gelecek herhangi birşeye karşı ne olur ne olmaz diye kremlendi bende  iyikide yapıldı.

--Takviyeler--

-Monodoks  kapsül 2x1 tok (7 günlük)
-Prednol 16 mg tb  2x1 tok (4 günlük)
-Xpecia tb 2x1 tok              (6 aylık)
-Coraspin 100 mg 1x1 tok   (10 günlük)
-Doloreks 50 mg tb (lüzum hali ağrıya göre)

-ilk 3 gün yıkama Konazol şampuan  sonra 2 gün Prozinc Plus ,1 gün Konazol olacak şekilde devam

-görseller ekim öncesi ve hemen sonrası çekilmiştir -

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Ynt: ASUMAN HAİR - 4500 GREFT - 09.07.2026 - 33 YAŞ
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2026, 13:52:36 »
Güzel bir tasarım olmuş iki ekim şekildede planlama olabilirmiş ama siz herhalde tek ekim olsun dediniz donörde ne çok iyi nede çok kötü biraz zayıf gibi
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

Twentytwenty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2026, 14:10:00 »
Güzel bir tasarım olmuş iki ekim şekildede planlama olabilirmiş ama siz herhalde tek ekim olsun dediniz donörde ne çok iyi nede çok kötü biraz zayıf gibi

Tasarım beni çok tatmin etti inş sonucuda iyi olur
Dediğiniz gibi iki Ekim daha iyi olurdu ancak
Tek Ekim olsun istedim donör çok güçlü değil 2-3 lü greft yoğunluğu varmış bende sonrası için elimden gelen ile bakıcam artık saçlara (:
  • Ekim Tarihi: 09.07.2026
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 33

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2026, 14:20:44 »
Asuman tercihi güzel yer bende orda ektirdim saçlar için finasterid düşünüyormusun saçlar ince telli ve hem ileride koruma hemde saç kalınlığı açısından etkisi olur
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

Twentytwenty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2026, 14:32:07 »
Asuman tercihi güzel yer bende orda ektirdim saçlar için finasterid düşünüyormusun saçlar ince telli ve hem ileride koruma hemde saç kalınlığı açısından etkisi olur

Şuan ekim merkezine göre ilerleyeceğim ilerledikçe şekillenir tedavi (:
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 33

Twentytwenty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Temmuz 2026, 13:18:59 »

Şuan ekim merkezine göre ilerleyeceğim ilerledikçe şekillenir tedavi (:

1. resim ekimden sonra 1. gün yolculuk öncesi ön bölgeye koruma amaçlı fucicord sürüldü yıkama 2. gün evde yıkama sonrası görüntü
2. resim köklerde hafif sarartı nedeni ile bu şekilde fucicord sürmem istendi
3.resim ekim sonrası 5. gün yıkama sonrası görüntü
4.resim daha iyi yıkamam kremden arındırılması biraz daha tayzikli olması söylendi
5.resim tayzikli yıkama sonucu nispeten giden krem ve kanama ile sonuçlanan görsel 

şuan yıkama konazol ile devam yağlanma ve kremden dolayı - losyon beklemede

-tedavi aynen devam prednol bitti.

tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa çok iyi olur biraz canım sıkıldı açıkçası bu durumdan :/
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 33

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Temmuz 2026, 19:45:03 »
Öne yoğunluk verilmis aslında önden tepe başlangıcına kadar ekilseymis güzel olurmustu verteksde ikinci ekimde hallolurmustu
Hayırlı olsun ekiminiz
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Twentytwenty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Temmuz 2026, 19:58:52 »
Öne yoğunluk verilmis aslında önden tepe başlangıcına kadar ekilseymis güzel olurmustu verteksde ikinci ekimde hallolurmustu
Hayırlı olsun ekiminiz

Tek seans bitirmek istedim bence sancılı bir süreç inşallah kafamdaki gibi olurda beni uzun süre idare eder ben şuan için Ekim sıklığından memnunum bakalım 6.aya anca birşeyler demek daha doğru olacaktır
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 33

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Temmuz 2026, 20:24:47 »

Tek seans bitirmek istedim bence sancılı bir süreç inşallah kafamdaki gibi olurda beni uzun süre idare eder ben şuan için Ekim sıklığından memnunum bakalım 6.aya anca birşeyler demek daha doğru olacaktır

Sen memnunsan sıkıntı yoktur o zaman
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

mst0101

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Temmuz 2026, 20:52:26 »
Merhaba, son durum nedir acaba ? Ön taraftaki apse geçti mi acaba ?

OnNumero

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Temmuz 2026, 00:53:47 »
ekimden kısa bir süre sonra uçak yolculuğu yaptıysan ondan kaynaklı olabilir dostum tanıdığım bir kaç arkadaşım aynı şekilde uçak yolculuğundan sonra benzer problemler yaşadı ama kısa sürede düzeldi durumları bence senin durumda geçici bir şeye benziyor çokta önemsenilecek bir şey gibi durmuyor.
bu arada ekimin ilk izlenim olarak gayet güzel görünüyor umarım senin sonucunda asuman hairin klasikleşmiş ultra başarılı sonuçlarından birisi olur.

doctorx

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Temmuz 2026, 11:15:01 »
Saç ekimin hayırlı olsun. Ekim gününde saat 11 civarı kontrole gelmiştim. Fotoğrafını görünce hatırladım senmişsin yatıyordun öylece anılarımı depreştirmiştin 😊

Twentytwenty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Temmuz 2026, 16:51:29 »
Saç ekimin hayırlı olsun. Ekim gününde saat 11 civarı kontrole gelmiştim. Fotoğrafını görünce hatırladım senmişsin yatıyordun öylece anılarımı depreştirmiştin 😊

Masada hiçbirşey göremiyor insan ama farkettim birinin geldiğini çok çetin geçti o gün benim için 😂
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 33

Twentytwenty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Temmuz 2026, 17:03:09 »
1. resim ekimden sonra 1. gün yolculuk öncesi ön bölgeye koruma amaçlı fucicord sürüldü yıkama 2. gün evde yıkama sonrası görüntü
2. resim köklerde hafif sarartı nedeni ile bu şekilde fucicord sürmem istendi
3.resim ekim sonrası 5. gün yıkama sonrası görüntü
4.resim daha iyi yıkamam kremden arındırılması biraz daha tayzikli olması söylendi
5.resim tayzikli yıkama sonucu nispeten giden krem ve kanama ile sonuçlanan görsel 

şuan yıkama konazol ile devam yağlanma ve kremden dolayı - losyon beklemede

-tedavi aynen devam prednol bitti.

tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa çok iyi olur biraz canım sıkıldı açıkçası bu durumdan :/

9.gün güncelleme

Bugün nispeten biraz daha iyi geçiyor günler
Ödem çok fazla olmadı ara ara buz uyguladım ayakta çok kalmadım dışarı hiç çıkmadım ilk 5 gün
Ancak bu 5 günde geceleri sürekli uyandım ağrıdan değil ama hep parça parça uyudum

-İşlemden sonra 36. Saatte 2 saatlik Hiperbarig seansı aldım kendi kararımca daha çabuk toparlanma ve köklerin daha sıkı tutunması amacıyla

Bunlarda bugünden görseller

-Köklerdeki hafif sarartıdan dolayı

-Yıkama konazol ile devam prozinc e halen geçmedim
-Yıkama sonrası ön bölgeye Fucicord krem devam
-Donör bölgeye 2x1 Fito krem devam

—Takviyeler —

Xpecia tb 2x1 6 ay
Coraspin 100 mg 1x1 10 gün
Ocean Pulse 2 günde 1 kapsül
New life B12 plus 1x1 dil altı
Protein Ocean Collagen Type 1-2-3 (2 günde 1)

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 33

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Temmuz 2026, 17:10:56 »
Ekim öncesi mevcut saçların (ortadaki köprü) çok zayıf. Bunlar zaman içinde DHT'ye bağlı önce minyatürleşecek sonra da dökülecek. Bunu engellemek için finasteride Asuman hanıma danışarak alabilirsin. Başka bir önerim yok her şey güzel gidiyor hayırlı olsun.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram