Öncelikle Herkese Merhabalar -
1 Yıl kadar üye olmadan Forumu takip ettim ve en sonunda 2026 Mayıs Ayında üye olup sizlerinde fikirlerinize danışıp Kafamdaki ekim merkezlerini değerlendirdim ve benim profilimde saçlarda gösterdiği başarıdan dolayı Asuman hanımda karar kılmıştım.
09.07.2026 Ekimim tamamlandı.Nasipse 1 yıl boyunca paylaşım yapacağım hem süreci merak edenler ekim düşünenler için hemde müdavim ve farklı önerileri olan arkadaşlardan yararlanmak adına
Bilgilendirme Olarak --
İşlem öncesi 1 kaç ay önce belirli kan tahlili yaptırmanız isteniyor ve sonuçlara göre, ekime 10 gün kalana kadar bazı takviyeler ile güçlü bir şekilde hazır olmanız isteniyor, bu yönden ben çok taktir ettim.
Ama kendim için çalışma ortamım, izin ve zaman konusunda sıkıntı yaşadığım için bunları kısmen uygulayabildim ama tahlillerin hepsini yaptırdım.Bu kısımda sürekli Melike hanım ile iletişimde olunuyor.
-İl dışından gelenler için öneriler
-Kesinlikle uçak ile gelin başka alternatif düşünmeyin derim
-Hava alanından inince Kadıköy metrosuna doğru levhaları takip edin ve biletmatik cihazlarından istanbulkart alabilirsiniz
-Not:Biletmatik cihazlarında istanbulkart ı 200 tl ye satan uyanıklar var para verme bölümünde ne hikmetse sıkıntı çıkıyor ve size yapışıyorlar kredi kartı varsa temassız okutun turnikeye yada QR kodlu tek binimlik alın
-Pendik Bölge hastanesine Gitmek için Kadıköy yönüne binip (tavşantepe) metro istasyonunda inin 2 nolu çıkıştan çıkın hemen hastanenin önüne çıkıyor.
-Hastane içi -3. kata ineceksiniz
-Otel için ben Melike hanım a sormuştum öneride bulundu bütçenize keyfinize hangisi uygunsa ona gidin derim ama klimalı olsun apartlar ile ilgili çok olumlu yorum okumadım bilginiz olsun
-Hava şartlarına karşı şemsiye mutlaka olsun hem güneşten hemde yağmurdan korunmak adına
-Tek ben ce biraz sıkıntı 2 kişi olursanız daha iyi olur bence
--Ekim Zamanı--
Rutin Enes bey ve Zehra hanım karşılıyor ve Asuman hanım gelene kadar anamnez,damaryolu işlerine başlıyor
Asuman hanım geldiğinde odasında çizim için bilgilendiriyor 2 ön çizgi öneriyor sizin fikrinizi isteklerineze önem veriyor sağ olsun ben gayet memnunum inşallah sonuçta aynı şekilde olur (:
Anestezi işlemi başlıyor burada bence size sorduklarında neyse onu söyleyin dayanırım vs gibi şeylere gerek yok boşa acıdan başka birşey değil hem çalışan arkadaşlarada sıkıntı bence
Enes bey mikromotor ile delikleri açıyor ben hiç konuşturmatım kendisi gayet profesyonel çok homojen alım olduğunu düşünüyorum
Zehra hanım Anestezi ve alım işini yapıyor,öğle arası arkadaşlar yemeğine gidiyor Asuman hanım kanalları tek tek açıyor
Kanal açım tamamlanınca Tüm ekip ekimi yapıyor Asuman Hanımda dahil oluyor sürekli bakıyor birde o gün sadece tek ben ekim oldum bence çok önemli böyle butik merkezler fabrika gibi hissettirmiyor sizin için gerçekten uğraşan çabalayan insanları hissediyorsunuz en iyisi olsun diye elinden geleni yapıyorlar buna eminim
- Ekim 09:30 da başladı - 19:30 da bitti herkes yoruldu. 4300-4500 greft ekildi galiba çok sormadım ama ne gerekiyorsa yapmışlardır
-Forumda ünlü olduklarını söyledim biraz muhabbeti geçti ara ara bakacaklarmış hepsi samimi iyi insanlar burdan bunuda okurlarsa selam olsun

-Ertesi gün saat 13:00 da ilk yıkama yapılıyor donör bölgesi tamponları çıkarılıyor yolculuk için ekim bölgesi dışardan gelecek herhangi birşeye karşı ne olur ne olmaz diye kremlendi bende iyikide yapıldı.
--Takviyeler--
-Monodoks kapsül 2x1 tok (7 günlük)
-Prednol 16 mg tb 2x1 tok (4 günlük)
-Xpecia tb 2x1 tok (6 aylık)
-Coraspin 100 mg 1x1 tok (10 günlük)
-Doloreks 50 mg tb (lüzum hali ağrıya göre)
-ilk 3 gün yıkama Konazol şampuan sonra 2 gün Prozinc Plus ,1 gün Konazol olacak şekilde devam
-görseller ekim öncesi ve hemen sonrası çekilmiştir -