Gönderen Konu: Fin/dut libido düşürmesi  (Okunma sayısı 401 defa)

John Storm

• Yeni üye
  • *
Fin/dut libido düşürmesi
« : 12 Temmuz 2026, 21:39:11 »
Arkadaşlar,

Öncelikle büyük puntoyla belirteyim, düzenli ilişkisi olanlar ve evli olanları kesinlikle anlayabiliyorum dolayısıyla onlar üzerlerine alınmasınlar.

Neden libido azaltıcı etkiyi insanlar bu kadar kafaya takıyor?

20-25 yaş arası partneri olmayan erkekler neden bunu bu kadar kafaya takıyor?

Ben 4 farklı psikiyatrik ilaç kullanıyorum ve libidom zaten olabildiğince düşük. Yıllardır bu böyle ve hiç umrumda değil. Üstüne fin/dut kullanıp daha da azalsa yine umrumda olmayacak.

Bununla alakalı başka bir platformda birisi bana “kadınlar umrunda değilse neden saç ektiriyorsun?” diye komik bir şey söyledi.

Ben açıkçası saç ekimini kendi estetiğimi bozmamak adına yaptıracağım. Aynaya baktığımda gördüğüm kişiyi daha da sevebilmek için.

Yorumlarınız?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Fin/dut libido düşürmesi
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2026, 22:59:27 »
Acı bir gerçek var her ne kadar üzücü olsa da libidonu kullanabilmen için birine ihtiyacın var. İşte o biri de 25 yaşında NW6 isen kolay bulunmuyor bu çağda. (Bulan insanlar var forumda da var onları hariç tutuyorum onlar yerinde olsam saçımı kazır hayatımı yaşardım)
Ha birini buldun evlendin o zaman değerlendirirsin bu ilaç hayatını etkiliyor mu? Etkiliyorsa doz düşürür, topical geçersin ya da konuşursun ben bırakmak istiyorum diye.

Eskiden mantık evliliğiyle insanlar 20 yaşında evlendiriliyordu. Aranan nitelikler bu adam eve ekmek getirir mi kızıma iyi bakar mı temiz mi kumarı içkisi var mı hangi okuldan mezundu vs. fiziksel görünüşün hiçbir önemi yoktu. Adam zaten evlenirken full saçla evleniyordu 20 yaşında kel çok nadirdi.
Ama şimdi evlilik yaşları gecikti. Sosyal medyada artık herkes mükemmeli arıyor. Lookmaxxing diye toxic bir akım çıktı. Herkesin beklentisi arşlarda. Bu dönemde eğer standart biriysen ve kafa şeklin de düzgün değilse kel kalma lüksün yok.

Daha kelliğin yarattığı depresyona ve düşürdüğü libidoya falan girmiyorum. Kellik çoğu kişide daha çok depresyona ve cinsel probleme yol açar fin'den fazla.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

John Storm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2026, 23:05:08 »
Acı bir gerçek var her ne kadar üzücü olsa da libidonu kullanabilmen için birine ihtiyacın var. İşte o biri de 25 yaşında NW6 isen kolay bulunmuyor bu çağda. (Bulan insanlar var forumda da var onları hariç tutuyorum onlar yerinde olsam saçımı kazır hayatımı yaşardım)
Ha birini buldun evlendin o zaman değerlendirirsin bu ilaç hayatını etkiliyor mu? Etkiliyorsa doz düşürür, topical geçersin ya da konuşursun ben bırakmak istiyorum diye.

Eskiden mantık evliliğiyle insanlar 20 yaşında evlendiriliyordu. Aranan nitelikler bu adam eve ekmek getirir mi kızıma iyi bakar mı temiz mi kumarı içkisi var mı hangi okuldan mezundu vs. fiziksel görünüşün hiçbir önemi yoktu. Adam zaten evlenirken full saçla evleniyordu 20 yaşında kel çok nadirdi.
Ama şimdi evlilik yaşları gecikti. Sosyal medyada artık herkes mükemmeli arıyor. Lookmaxxing diye toxic bir akım çıktı. Herkesin beklentisi arşlarda. Bu dönemde eğer standart biriysen ve kafa şeklin de düzgün değilse kel kalma lüksün yok.

Daha kelliğin yarattığı depresyona ve düşürdüğü libidoya falan girmiyorum. Kellik çoğu kişide daha çok depresyona ve cinsel probleme yol açar fin'den fazla.

Ben looksmaxxing akımını ve editlerini çok seviyorum. Kendimi bayağı bir geliştirdim yüz estetiği konusunda. Göz yapısı dudak yapısı çene hatları vs.

Ben looksmaxx yapmıyorum ama yapanları da anlayabiliyorum.

Benim tek derdim yüzümün olabildiğince estetik olması. Çünkü bu işlere merak saldığımdan beridir benim de kendime olan çıtam arşa çıktı.

Saç ekimini de bu yüzden istiyorum açıkçası. Tamamen daha estetik olabilmek için.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2026, 23:16:46 »
O zaman Clav'ı takip edeceksin :D
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

John Storm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2026, 23:20:07 »
O zaman Clav'ı takip edeceksin :D

Clav karaktersiz biri. Kendisine katlanamıyorum. Yakışıklı olduğu kadar bir o kadar da laubali, kaba ve sosyal zekası düşük bir tip.

Hem good-looking olup hem de karakteriyle gönüllerimize dokunacak yeni looksmaxxerlar lazım  :)

caputodeoro

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2026, 23:26:24 »
antidepresanların cinsel yan etkileri finasterid/dutasterid den daha fazladır biraz çalışmalara göz gezdirin (libido konusunda öyle hormonlarda öyle değil)
dht düşüşü fin/dut ta fazla fakat libido düşüşü doğrudan dht düşüşüyle tam olarak bağlantılı değil dht düştüğünde başka hormonlardada oynamalar olur bunlardan da kaynaklı olabilir
Ben yoruldum hayat, gelme

Facebook Twitter Instagram