Gönderen Konu: Asmede ekim yaptırmayı düşünüyorum  (Okunma sayısı 628 defa)

Darwinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asmede ekim yaptırmayı düşünüyorum
« : 12 Temmuz 2026, 22:43:48 »
Abiler herkese merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyorum 10 ağustosta 22 yaşıma gireceğim ve erkek tipi saç dökülmem var. Ekte de görebileceğiniz gibi açılmalar fazla olduğu için artık rahatsız olmaya başladım.
Asmede aralık gibi ekim yaptırmayı düşünüyorum. Koray hoca ile Dilek hoca arasında seçim yapacak olsam öneriniz ne olurdu bana?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmede ekim yaptırmayı düşünüyorum
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2026, 23:04:10 »
Yaşın çok genç medikal tedavi alıyor musun? ASMED'e mesaj at ama medikal tedavi isteyecektir Koray hoca. Bunu da ekimden minimum 6 ay önce yapman lazım tercihen 1 yıl ki yaşın zaten çok genç.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Darwinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2026, 23:40:43 »
Zaten 6 7 ay sonrasında yapmayı düşünüyorum medikal bir tedavi almıyorum asmed fin önerir diye düşünüyorum bi 6 ay onu kullanırım herhalde

Darwinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2026, 10:38:26 »
Zaten 6 7 ay sonrasında yapmayı düşünüyorum medikal bir tedavi almıyorum asmed fin önerir diye düşünüyorum bi 6 ay onu kullanırım herhalde

Asmede muayene gittim, en az 6ay fin kullanımı ve bu süreçte 2 eksozom önerdi dilek hoca. Eksozom fiyatları baya bi uçmuş ama :) sizce fin+bir kaç prp seansı da saçın ekime hazır olmasına yardımcı olur mu? Eksozoma ekstra 1.200 Euro verebilecek bütçem bulunmuyor maalesef şuanda

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2026, 11:32:39 »
Eksozom ve PRP hakkında işe yaradığıyla ilgili net bilimsel data yok. Bir de PRP veya eksozomu ömür boyu yaptırabilecek misin? Çünkü biliyoruz ki saç için medikal tedavi ömürlüktür.

Fin'e başlamanı söylemişler zaten bunun olacağı kesindi. Kullan 6 ay eğer kazanç görürsen devam et ekimin acelesi yok o her zaman duruyor.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2026, 13:13:53 »
Fin + xpecia yeterli eksezom güzel bir uygulama ama imkan varsa. Kısaca ben saç ektirsem yaptırırım çok etkili asmed ekimlerinde .. tabi finasterid + xpecia da yeter prp gerek yok.

Bu şekilde ekim olabilirsin ..

Asmed içinde gidebiliyorsan git düşünme fazla
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram