Gönderen Konu: clascoteroneu beklemek  (Okunma sayısı 1079 defa)

saçmağduru33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
clascoteroneu beklemek
« : 12 Temmuz 2026, 23:40:11 »
Dostlar eminim çoğunuz duymuşsunuzdur bu ilacı. Sizce Türkiye'ye ne zaman düşer bu ilaç ve ulaşılabilir bir fiyatı olur mu? Ekim için bu ilacı bekliyorum. Fin kullanmak istemiyorum yan etkilerinden ötürü

saw palmetto gücü adına

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: clascoteroneu beklemek
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2026, 00:39:18 »
Dostlar eminim çoğunuz duymuşsunuzdur bu ilacı. Sizce Türkiye'ye ne zaman düşer bu ilaç ve ulaşılabilir bir fiyatı olur mu? Ekim için bu ilacı bekliyorum. Fin kullanmak istemiyorum yan etkilerinden ötürü
2027 sonu 28 başı diye okudum bir yerde hatırlamıyorum ama , ben de propeciaya başladım işe yararsa 1-1.5 yıl kullanıp clascoterone yaygınlaşınca ona geçmeyi düşünüyorum çünkü şu an saç köklerim ölmemiş durumda eğer fin dökülmeyi durdursa bile bana yeter sonra clascoterone yaygınlaşırsa ve işe yararsa baya rahat ederiz diye düşünüyorum

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2026, 07:56:34 »
Clascoterone üstünde çalışma yeterince yok. Ayrıca daha güvenliği test edilmemiş üstünde pek çalışma dahi bulunmayan bir ürünü beklemektense FDA tarafından onay almış ve 30 seneyi geçkin elimizde datası olan güvenliği bilimsel olarak ispatlanmış finasteride kullanmak daha mantıklı.

Bir de neden fin böyle ilk etapta kurtulunması gerekenmiş bir şey gibi davranılıyor anlayamıyorum. Neden fin ve min'in yanına eklemeyelim ki eğer işe yarıyorsa?

Yan etkilerinden ötürü fin kullanmak istemiyorum demişsin buradan sanki kullanan herkes yan etkiye rağmen kullanıyor gibi bir anlam çıkıyor. 100 kişiden 2'si gerçekten yan etki görüyor. Eğer herkes görseydi milyonlarca satılmazdı ve çoğu kişi kullanamazdı.
Saçlarının geleceğini işe yaraması kesin olmayan bir ilaca bırakmak ve boş yere her gün saç kaybetmek sana kalmış. Velev ki çok efsane çıktı ve tamamen durduruyor dökülmeyi, o zamana kadar ne kadar çok saçla bu tedaviye başlasan daha iyi değil mi?
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Badbed

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2026, 14:54:10 »
kardeşim ümitlerini karartmak gibi olmasın da finasterid kadar etkili olacağını sanmıyorum

Btstm

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2026, 21:28:03 »
Clascoterone üstünde çalışma yeterince yok. Ayrıca daha güvenliği test edilmemiş üstünde pek çalışma dahi bulunmayan bir ürünü beklemektense FDA tarafından onay almış ve 30 seneyi geçkin elimizde datası olan güvenliği bilimsel olarak ispatlanmış finasteride kullanmak daha mantıklı.

Bir de neden fin böyle ilk etapta kurtulunması gerekenmiş bir şey gibi davranılıyor anlayamıyorum. Neden fin ve min'in yanına eklemeyelim ki eğer işe yarıyorsa?

Yan etkilerinden ötürü fin kullanmak istemiyorum demişsin buradan sanki kullanan herkes yan etkiye rağmen kullanıyor gibi bir anlam çıkıyor. 100 kişiden 2'si gerçekten yan etki görüyor. Eğer herkes görseydi milyonlarca satılmazdı ve çoğu kişi kullanamazdı.
Saçlarının geleceğini işe yaraması kesin olmayan bir ilaca bırakmak ve boş yere her gün saç kaybetmek sana kalmış. Velev ki çok efsane çıktı ve tamamen durduruyor dökülmeyi, o zamana kadar ne kadar çok saçla bu tedaviye başlasan daha iyi değil mi?

Bende yarın finasteride başlayacağım hocam. Aşırı hızlı dökülüyor saçlarım yakında üst taraf tamamen kel olacak diye korkuyorum o kadar inceldi ve cansız oldu ki saçlarım. Şakaklar ve tepe bölgesi zaten baya açıldı. Herşeyi göze aldım başlayacağım. Tahlil falan da yaptırmayacapım daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Temmuz 2026, 21:36:33 »
Bir doktor görüşü al onunla yürü yol zor değil ben de bu kadar şey bilmeme rağmen doktorla başladım.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Btstm

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Temmuz 2026, 22:55:30 »
Bir doktor görüşü al onunla yürü yol zor değil ben de bu kadar şey bilmeme rağmen doktorla başladım.

Şart mı hocam doktor? Önceden cildiyeye gitmiştim kullanabilirsin demişti ama tahlil vermem gerekiyor mu diye sormamıştım. Aşırı hızlı dökülüyor her geçen gün açılıyor saç. Zaman kaybetmek istemiyorum. Hangi doktora gideyim cildiyeye mi gideyim tekrar tahliller için? Dahiliye olur mu oraya daha kolay randevu bulunuyor veya üroloji.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2026, 05:35:40 »
Sana kalmış hocam.
  • Yaşınız 30

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #8 : 04 Ağustos 2026, 01:51:27 »
Uçuk fiyatlar etkiside kesin değil değmez ekim yaptırmak daha mantıklı
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid

temürmelik

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Ağustos 2026, 12:25:48 »
Uçuk fiyatlar etkiside kesin değil değmez ekim yaptırmak daha mantıklı
Gerçek lisanslı ürün henüz piyasaya çıkmadı hocam, onu bekleyin.
Ben de bu şekilde  yaptıracaktım hatta konu da açmıştım ama benden önce  bir tanıdık aldı bu clascoterone üretiyorum iddiasında olan yerlerden, içinden finasterid çıktı.

Badbed

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 04 Ağustos 2026, 14:31:55 »
Gerçek lisanslı ürün henüz piyasaya çıkmadı hocam, onu bekleyin.
Ben de bu şekilde  yaptıracaktım hatta konu da açmıştım ama benden önce  bir tanıdık aldı bu clascoterone üretiyorum iddiasında olan yerlerden, içinden finasterid çıktı.

ozaman bu satan yer diğer sattıkları ürünler de meçhul anlamına gelmez mi

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 04 Ağustos 2026, 14:57:30 »
Akıllıca aslında bir de ürün işe yarayacağı için (fin sonuçta) millet sürekli sipariş verecek 1000 liralık ürünü 45000’e satacaklar 😀
  • Yaşınız 30

saw palmetto gücü adına

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Ağustos 2026, 17:59:47 »
clascoteron ne zaman saç için ilaç olarak piyasaya sürülür araştıran var mı. yapay zekalar abd için 2027 sonu Türkiye için 2028 sonu 2029 başı diye tahminde bulunuyor.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Ağustos 2026, 18:11:49 »
Ben pubmed'de pek makale bulamadım güvenilir mi bilemiyorum :D Pek data yok genelde sivilce ilacı olarak kullanılmış sanırım. Biraz hype var gibi.
  • Yaşınız 30

saw palmetto gücü adına

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Ağustos 2026, 20:44:40 »
Ben pubmed'de pek makale bulamadım güvenilir mi bilemiyorum :D Pek data yok genelde sivilce ilacı olarak kullanılmış sanırım. Biraz hype var gibi.
yabancı kaynaklara baktım ,     Saç kökündeki androjen reseptörünü lokal olarak bloke eder deniliyor bu da serum dhtnin düşmemesi yani yan etki görmemek demek hem de     Saç kökündeki androjen reseptörünü lokal olarak bloke ediyor daha ne olsun tabi dendiği gibi ise saçı tamamen kaybetmemiş kişilerde çok faydalı olacaktır , . Faz 3 çalışmaları tamamlandı, 12 aylık takip verileri de olumlu açıklanmış fda onayı da alırsa önemli
bir ilaç olacak elimizde. en azından yan etkisiz dht yi düşürmek yerine kafada reseptörü bloke eden yan etkisi minimize bir ilaç.

Facebook Twitter Instagram