Gönderen Konu: Serkan Aygın mı, başka klinik mi? Kararsız kaldım  (Okunma sayısı 1091 defa)

tekhedef

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba herkese

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, 4 yıl önce bilgi almak amaçlı yazmıştım ve bu sene eylül ayında sonunda saç ekimi işlemini yaptırmaya karar verdim. Günlük hayatımda topik ile çok güzel bir görüntü el de etsem de, her sabah bununla uğraşmak psikolojik açıdan beni etkilemeye başladı.

Yaklaşık 1,5 ay sonra, yani Eylül ayında saç ekimi yaptırmayı planlıyorum. Ancak klinik seçimi konusunda kafam oldukça karışık. Bu konuda tecrübeli arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var.

Kısaca durumum:

* 28 yaşındayım.
* Erkek tipi saç dökülmesi (androgenetik alopesi) mevcut.
* 4 yıldır finasteride 1 mg oral ve mınoxidil spray kullanıyorum. Bi ara düzensiz alıyordum, ancak son aylar da düzenli kullanmaya başkadım tekrar çünkü bıraktığımda saçlarımın iyice seyreldiğini fark ettim korktum.
* Ön bölgede ve sağ şakakda açılma ve seyrelme var, en bariz kısmı ise mid scalp denilen üst kısım. vertex de şu an pek bi sorun yok.
* Saç çizgisinin doğal görünmesini istiyorum; çok yapay ve düz bir çizgi olmasını istemiyorum.
* Benim için sadece fiyat değil, doğal sonuç, doğru greft planlaması ve donör bölgenin korunması da çok önemli, ve ön çizgi ile midsvalp ın dolu görünmesi.

Şu ana kadar birçok merkezle iletişime geçtim:

* Asuman Hair Clinic
* Estenove
* Cüneyt Coşkun
* Emrah Çinik
* Serkan Aygın
* Cosmedica
* ASMED (Koray Erdoğan) vs vs
* Sule
* Esteworld vs vs

ASMED ile görüştüm ancak fiyat yaklaşık 10.000 € olduğu için bütçemin oldukça üzerinde kaldı. Koray hoca ile 15.000€.

Serkan Aygın Clinic ile ise diğerlerinden farklı olarak yüz yüze görüşme yaptım. Kliniğe gidip doktorun çizim ve planlamasını gördüm. Genel olarak bana güven verdi, herkes çok ilgiliydi ve klinik Avrupa’da dahi olmayan standartlarda ve yaklaşımını beğendim. Fotoğraflarımı incelediler ve durumuma uygun bir plan sundular. Ancak fiyat yaklaşık 3.800 € olduğu için daha uygun alternatifleri de değerlendirmek istiyorum.

Örneğin Cüneyt Coşkun tarafında yaklaşık 60.000 TL gibi çok daha düşük bir fiyat aldım. Fiyat farkı çok büyük olduğu için aradaki kalite ve sonuç farkını merak ediyorum.

Cosmedica 3200€ civarı. Esteworld yanlış hatırlamıyorsam 2500€.

Sizlerden özellikle şunları öğrenmek istiyorum:

* Bu merkezlerden hangisini tercih ederdiniz ? Butik merkez olması çok mu önemli ? Serkan aygın ameliyata dahil olmasa da teknisyenler iyi iş çıkarıyor mu Serkan Aygın ile ?
* Benim gibi ön çizgi ve şakak bölgesi için hangi merkez daha başarılı ? ve en önemlisi tepe yani mid scalp adlandırılan bölge için, çünkü genel bir incelmeö var.
* Fiyat farkını vermeye değer mi, yoksa daha uygun bir merkezde de aynı kalite sonucu almak mümkün mü ?

Daha önce bu kliniklerden birinde ekim yaptırmış olanların özellikle öncesi/sonrası deneyimlerini paylaşması benim için çok değerli olur.

Şimdiden teşekkür ederim.

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aygın mı, başka klinik mi? Kararsız kaldım
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2026, 01:03:00 »
Cüneyt coşkun hakan clinic asuman hair medeks ers bunlara bak . Serkan aygın ve asmed'e tonla para dökmeye değmez çünkü 1 günde oldukça fazla ekim yapıyorlar.  Hangi ekibe düşeceğin belli değil.  Mesela bende Serkan aygın'a 2. Ekimi yaptıracaktım ama oranın en başarılı ekimcisi Cüneyt hoca kendi yerini açmış ve kendisi çalışıyor artık.  Ekimi de kendisi yapıyor. Ben oraya yaptırdım 1 ay önce Ekimi.   Bildiğim kadarıyla yaz kampanyası 60 bin tl ücret.  Değerlendirebilirsiniz.  İyice araştırıp son kararı kendiniz verin .

Vtl

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2026, 01:34:47 »
Merhaba herkese

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, 4 yıl önce bilgi almak amaçlı yazmıştım ve bu sene eylül ayında sonunda saç ekimi işlemini yaptırmaya karar verdim. Günlük hayatımda topik ile çok güzel bir görüntü el de etsem de, her sabah bununla uğraşmak psikolojik açıdan beni etkilemeye başladı.

Yaklaşık 1,5 ay sonra, yani Eylül ayında saç ekimi yaptırmayı planlıyorum. Ancak klinik seçimi konusunda kafam oldukça karışık. Bu konuda tecrübeli arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var.

Kısaca durumum:

* 28 yaşındayım.
* Erkek tipi saç dökülmesi (androgenetik alopesi) mevcut.
* 4 yıldır finasteride 1 mg oral ve mınoxidil spray kullanıyorum. Bi ara düzensiz alıyordum, ancak son aylar da düzenli kullanmaya başkadım tekrar çünkü bıraktığımda saçlarımın iyice seyreldiğini fark ettim korktum.
* Ön bölgede ve sağ şakakda açılma ve seyrelme var, en bariz kısmı ise mid scalp denilen üst kısım. vertex de şu an pek bi sorun yok.
* Saç çizgisinin doğal görünmesini istiyorum; çok yapay ve düz bir çizgi olmasını istemiyorum.
* Benim için sadece fiyat değil, doğal sonuç, doğru greft planlaması ve donör bölgenin korunması da çok önemli, ve ön çizgi ile midsvalp ın dolu görünmesi.

Şu ana kadar birçok merkezle iletişime geçtim:

* Asuman Hair Clinic
* Estenove
* Cüneyt Coşkun
* Emrah Çinik
* Serkan Aygın
* Cosmedica
* ASMED (Koray Erdoğan) vs vs
* Sule
* Esteworld vs vs

ASMED ile görüştüm ancak fiyat yaklaşık 10.000 € olduğu için bütçemin oldukça üzerinde kaldı. Koray hoca ile 15.000€.

Serkan Aygın Clinic ile ise diğerlerinden farklı olarak yüz yüze görüşme yaptım. Kliniğe gidip doktorun çizim ve planlamasını gördüm. Genel olarak bana güven verdi, herkes çok ilgiliydi ve klinik Avrupa’da dahi olmayan standartlarda ve yaklaşımını beğendim. Fotoğraflarımı incelediler ve durumuma uygun bir plan sundular. Ancak fiyat yaklaşık 3.800 € olduğu için daha uygun alternatifleri de değerlendirmek istiyorum.

Örneğin Cüneyt Coşkun tarafında yaklaşık 60.000 TL gibi çok daha düşük bir fiyat aldım. Fiyat farkı çok büyük olduğu için aradaki kalite ve sonuç farkını merak ediyorum.

Cosmedica 3200€ civarı. Esteworld yanlış hatırlamıyorsam 2500€.

Sizlerden özellikle şunları öğrenmek istiyorum:

* Bu merkezlerden hangisini tercih ederdiniz ? Butik merkez olması çok mu önemli ? Serkan aygın ameliyata dahil olmasa da teknisyenler iyi iş çıkarıyor mu Serkan Aygın ile ?
* Benim gibi ön çizgi ve şakak bölgesi için hangi merkez daha başarılı ? ve en önemlisi tepe yani mid scalp adlandırılan bölge için, çünkü genel bir incelmeö var.
* Fiyat farkını vermeye değer mi, yoksa daha uygun bir merkezde de aynı kalite sonucu almak mümkün mü ?

Daha önce bu kliniklerden birinde ekim yaptırmış olanların özellikle öncesi/sonrası deneyimlerini paylaşması benim için çok değerli olur.

Şimdiden teşekkür ederim.
[/quote

Cüneyt coşkun mantıklı bir seçim olacaktır. Daha güzel bir ön çizgi çizebilir sana bu arada cüneyt hoca tercih edilir
  • Yaşınız 26

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2026, 04:31:40 »
Serkan aygın gayet başarılı bir merkez saçında ekime ve başarıya çok uygun
Asuman hanımıda listene ekleyip araştırabilirsib
Global Moderator

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2026, 11:23:53 »
Başkan hangi merkez ne kadar greft ekecek ?
Listedeki 5 kliniği tanımıyorum
Bütçen nedir ?
Beklentin nedir ?
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Final Boss

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Temmuz 2026, 00:13:23 »
yaptığın listede en mantıklı hatta en net diyelim iki seçenek asuman hair ve serkan aygın olur bana göre.

aslanmustafaaa

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2026, 02:38:26 »
Cüneyt coşkun hakan clinic asuman hair medeks ers bunlara bak . Serkan aygın ve asmed'e tonla para dökmeye değmez çünkü 1 günde oldukça fazla ekim yapıyorlar.  Hangi ekibe düşeceğin belli değil.  Mesela bende Serkan aygın'a 2. Ekimi yaptıracaktım ama oranın en başarılı ekimcisi Cüneyt hoca kendi yerini açmış ve kendisi çalışıyor artık.  Ekimi de kendisi yapıyor. Ben oraya yaptırdım 1 ay önce Ekimi.   Bildiğim kadarıyla yaz kampanyası 60 bin tl ücret.  Değerlendirebilirsiniz.  İyice araştırıp son kararı kendiniz verin .

Kendi yeri neresi isim verebilir misiniz

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2026, 08:25:22 »
Kendi yeri neresi isim verebilir misiniz
İstanbul Aesthetic center

tekhedef

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Temmuz 2026, 12:55:48 »
Herkese tekrar teşekkür ederim.

Açıkçası gelen yorumlardan sonra karar vermek benim için daha da zorlaştı. Bir yandan Serkan Aygın ve Asuman Hair öneriliyor, diğer yandan Cüneyt Coşkun’u tavsiye edenler var. Fakat görüştüğüm kliniklerin bana söyledikleri birbirinden çok farklı.

Örneğin Hakan Clinic, diffüz dökülmem olduğu için şu an saç ekimine çok uygun olmadığımı söyledi. Buna karşılık Serkan Aygın yaklaşık 4200 greft ile güzel bir sonuç alınabileceğini belirtti (3800€). Cosmedica ise 4500-5000 greft önerdi (3900€). Aynı saç için bu kadar farklı değerlendirme yapılması açıkçası kafamı karıştırdı.

Benim için önemli olan en ucuz klinik değil; mid scalp de yoğun ve doğal sonuç almak, ön çizgimin iyi yapılması çünkü saçlarımı havaya kaldırıyorum önden genel de stil verdiğim zaman, ve en önemlisi donör bölgemi gereksiz yere tüketmemek,  Sonuçta bu işlem geri dönüşü olmayan bir işlem.

Siz olsanız bu durumda neyi baz alırdınız ? “Ekime uygun değilsin” diyen kliniğe mi daha çok güvenmek gerekir, yoksa “ekim yapılabilir” diyenlere m ? Diffüz dökülmesi olup buna rağmen başarılı sonuç alan var mı ? Difüz olarak başladı ancak şimdi önler de inceliyor son 1 senedir.

Gerçekten tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Çünkü Eylül’e çok az kaldı ve hâlâ karar verebilmiş değilim. Çok teşekkürler

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Temmuz 2026, 13:22:44 »
Hocam hakan hoca ekime uygun değilsin derken daha saçların dökülüyor yani ekim sonucunda ister istemez seyreklik olabilir demek istiyor . Yani normalde saçların dokulmese 3500 greft ekecektir örneğin.  Saç dolgun görünür ama dökülme devam ettiği için net birşey diyememiş . Diğer clinicklerde mevcut dökülmeni gördüğü için yüksek rakamlarda greft önermişler . Benim anladığım bu . Saydığın tüm clinickler işinde uzman olan yerler .

Edgar X

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #10 : 18 Temmuz 2026, 17:10:01 »
Uzun dönemdir zaten finasterid kullanıyormuşsunuz hem bu durumu hemde mevcut açıklığınızı birlikte değerlendirirsek ekim yaptırmanız isabetli bir tercih olur diyebiliriz .Bazı ekim merkezlerinin temkinli yaklaşmasının sebebi sizin gibi benzer durumda olan kişilerde başarısız sonuç alma ihtimallerinin yüksek oluşu . Bununda sebeplerini burda yazmaya kalksak kitaplara sığmaz .Sizin için en risksiz ekim merkezi asuman hair açık ara farkla önde gelir .Yüzlerce benzer vakaya saç ekti bu forumda ve hepsinde de  çok yükek başarıya ulaştı .Genelde müşteri profilide saç takıntılı( çok araştıran)  ve vaka olarakta( saç ekimi en riskli grup ) sizin durumunuza benzer profili olan kişiler  .  hem olanı korumaya çalışan hemde ekilenlerin çok büyük bir oranını  çıkartmayı başaran bir yer .allahtan kıymeti çok bilinmiyorda kapılarında kuyruk olmuyor .gerçi kıymeti de biliniyor bilinmesine de bu işten anlamayanlar bilmiyor diyelim .

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Temmuz 2026, 17:16:23 »
Cüneyt hoca mantıklı bir seçenek.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

greftsaymaktanbikmisbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Temmuz 2026, 02:37:17 »
Uzun dönemdir zaten finasterid kullanıyormuşsunuz hem bu durumu hemde mevcut açıklığınızı birlikte değerlendirirsek ekim yaptırmanız isabetli bir tercih olur diyebiliriz .Bazı ekim merkezlerinin temkinli yaklaşmasının sebebi sizin gibi benzer durumda olan kişilerde başarısız sonuç alma ihtimallerinin yüksek oluşu . Bununda sebeplerini burda yazmaya kalksak kitaplara sığmaz .Sizin için en risksiz ekim merkezi asuman hair açık ara farkla önde gelir .Yüzlerce benzer vakaya saç ekti bu forumda ve hepsinde de  çok yükek başarıya ulaştı .Genelde müşteri profilide saç takıntılı( çok araştıran)  ve vaka olarakta( saç ekimi en riskli grup ) sizin durumunuza benzer profili olan kişiler  .  hem olanı korumaya çalışan hemde ekilenlerin çok büyük bir oranını  çıkartmayı başaran bir yer .allahtan kıymeti çok bilinmiyorda kapılarında kuyruk olmuyor .gerçi kıymeti de biliniyor bilinmesine de bu işten anlamayanlar bilmiyor diyelim .

+1

tekhedef

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Ağustos 2026, 20:26:19 »

Arkadaşlar herkese merhabalar, iyi pazarlar.

Herkese geri dönüşleri için çok teşekkür ederim. Yazdığınız her yorum benim için gerçekten çok değerli.

Uzun araştırmalarım ve sizlerin yorumlarından sonra şu an Serkan Aygın Kliniği ile Cosmedica arasında karar vermeye çalışıyorum.

Serkan Aygın tarafında bana ilk olarak 4.400 greft önerildi. Ancak sakaldan greft alınmasını istemediğimi belirttiğim için bu sayı 4.200 greft olarak revize edildi ve bu miktarla iyi bir sonuç alabileceğim söylendi.

Diğer tarafta Cosmedica ise bana yaklaşık 4.500–5.000 greft arası alabileceklerini söyledi. Kesin greft sayısını ise konsültasyon günü Dr. Levent Acar’ın değerlendirmesinden sonra belirleyeceklerini söylediler. Bu nedenle büyük ihtimalle daha yüksek bir greft sayısı planlıyorlar. Kaplama oranı konusunda ise yaklaşık %85–90 arası bir sonuç hedeflediklerini belirttiler.

Fiyat konusunda ise iki klinik arasında çok büyük bir fark yok. Aradaki fark oldukça düşük.

Sizce benim durumumda hangisiyle devam etmek daha mantıklı olur? Hangisinin daha iyi ve doğal bir sonuç çıkaracağını düşünüyorsunuz?

Açıkçası Cosmedica tarafında kliniğe baktığımda, örneğin Ricardo Quaresma gibi ünlü isimleri görmek insanın biraz daha güven hissetmesini sağlıyor. Tabii ki ekimi yapan kişinin aynı kişi olup olmadığını bilmiyorum ve bunun bir reklam çalışması olma ihtimali de var. Bu yüzden sadece ünlü isimlere bakarak karar vermek istemiyorum.

Diğer taraftan Serkan Aygın Kliniği de çok övülen ve uzun zamandır araştırdığım bir yer. Ancak orada da daha önce çok fazla ünlü isim duymadığım için ister istemez biraz tereddüt ettim.

Sonuçta imajına önem veren insanların bu tarz işlemlerde çok dikkatli seçim yaptığını düşünüyorum, bu yüzden bu konu kafamı biraz karıştırıyor.

Ben de imajına önem veren biriyim ve mümkün olan en iyi sonucu almak istiyorum. Bütçem de belli bir seviyede olduğu için bu iki kaliteli seçenek arasında karar vermeye çalışıyorum.

Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

tekhedef

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Ağustos 2026, 18:29:36 »
Merhaba, yenilemek istedim cevap vermek isteyen arkadaşlarımız için

Facebook Twitter Instagram