Gönderen Konu: Arkadaşlar Haksızsam Yanlış Anlaşıldıysam Hepinizden Özür Dilerim  (Okunma sayısı 1123 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar Merhaba
Bir yanlış anlaşılma mı var yoksa bana karşı bie art niyet mi var bilemedim.Eğer yanlış anlaşılma varsa ben özür dilerim.
Eğer art niyet varsa bu açıklamayı gerekli görüyorum çünkü sürekli sataşmalar oluyor.
1000 küsürat forumda mesajım var bu mesajların çoğunluğu ekiminiz hayırlı olsun yada ekiminizi takibe aldım gibi mesajlar yazdım.Bunun dışında Finasterid ve Dutasterid gibi ilaçların ağır yan etkilerinden  yakındım forumda tavsiye üzerine finasteride bende başladım  ağır yan etkileri oldu  “İNSANİYET NAMINA” forumdaki bu ilaç hakkında yan etlilerini yeterince bilmeyen kişileri uyarmak istedim ve ilacı kullanmayı sonlandırma kararı aldım.Daha birkaç gün önce genç bir arkadaş dutasteridle ilgili konu açtı yan etkilerinin devam ettiğinden yakındı.
Linki burada : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41338.0
Bu forumda özellikle Finasteridin zararlı olduğunu söyleyince insanlar bana karşı cephe aldı en ufak finasteridle ilgili bir cevap yazdığımda vay efendim sen şöyle demiştin şimdi ne olduda böyle diyorsun diye benim açığımı yakalamak için pusuda bekleyenler bile oldu.İnanın çok şaşırdım.Ağır yan etkileri olan bir ilaç hakkında bilgilendirme yapmak neden bu kişileri rahatsız etti anlamadım ? Bir çıkarları menfaatlerimi var bilemedim. Ben isterdim ki arkadaşlar konuyu açan arkadaş doğru söylüyor bakın forumda bu arkadaşımız zarar görmüş aman ha dikkat edin diyen görmedim.Ben konu açınca günah keçisi oluyorum hakaret bile ettiler.Adam depresif takıntı hastasıyım diyor gelmiş bana sen şizofrensin diyor şaka gibi ya ama gerçek :D
Diğer yandan adam gitmiş X kliniğine saç ektirmiş kendi kararını kendi vermiş bende gitmişim ASMED Koray Erdoğan konusu altına ülkede başarılı merkezler Euro cinsinden saç ekiyorlar ülkenin ekonomik koşulları belli indirim olsa kampanya olsa güzel olurdu yoksa dedim çok pahalı yazmışım. Arkadaşlar ben burda herkesin yararına bir şey söylemişim ve bu merkeze saç ektirmeyeceğim gibisinden bir şey de yazmamışım. Sadece fiyat konusunda yakınmışım ülkede ki ekonomik koşullar ortada.
X kliniğine ektiren arkadaş geliyor özelden ya Bekir Bek e kaça ektirdin X kliniğini ismini vermiyorum klinikle ilgili bir takım şeyler yazıyor Bekir Bek le ilgili birşeyler yazıyor mesajın içeriğini yazmıyacağım.Sonrasında bana yorumda diyor ki ya sen Asmed e Bekir Beke pahalı felan diyordun ne oldu da bu ekim merkezine gidip ektirdin bu merkezleri burda savunur oldun diyor.
Adamın saç ekiminden canı yanmış yetmiyor bana Bekir Bek i soruyor kaça ekiyor diye bende fiyatını en sağlıklı Bekir hoca verir diyorum çünkü ben geçen seneden pazarlık edip sırasına girmiştim bir de diyor ki niye gidip ektirdin diyor. Senden mi izin alacam la ben saç ektireceğim yeri sana mı soracam ? Sana gidip de X merkezine niye ektirdin diyen var mı ? Özelden de sormuyor insanların içerisinde hedef göstermeye çalışıyor kendi işine gelmeyen şeyi de özelden soruyor akıllı arkadaş.
Ben  2 kez İstanbula gittim kliniklerle görüşmeye 2 kez…  Yetmedi 2 yıl forumda 10 larca belki 100 den fazla ekim inceledim.Pahalı da olsa saç ekiminin şakası olmaz sağlığın tasarrufu olmaz giden greftlerin telafisi olmaz kendi beklentilerime göre bir merkez tercih etmen gerekiyor.Bekir Bek hoca Euro ile ekse de ben kafam rahat olsun ilerde pişman olmayım diye para biriktirip öyle ekim gerçekleştirdim bugün bana kendi özgür iradesi ve tercihi ile X merkezine ekim yaptıran çocuk hesap soruyor ALLAH sana da akıl fikir vermiş neymiş 8 ay sonrasına ekimi attı da ondan vazgeçtim diyor biz niye 1 sene bekliyoruz kardeş  ? Bekleseydin sende ?
Bahsettiği X merkezinde ki hoca da tecrübeli çok iyi ekim yapan bir hoca bizzat ben kendisi ile yüzyüze görüşmeye gittim. 7 ay olmuş ektireli bir bekle şöyle 8. Ayı 12. Ayı bir gör bazı kişilerde geçde olsa atak yapıyor.Hem ekim yaptığı klinikten sitem ediyor hemde bana geliyor vay efendim sen bu adama niye ektirdin diyor

Arkadaşlar Ben Herkesten Özür Dilerim Galiba Ben Yanlış  Anlaşılıyorum. Deveye Diken İnsana Öpen Yaranır.Finasterid sürekli öneriliyor İnsanlar zarar görmesin diye konu açtık forumda sevilen adamlardandık şimdi en kötü adam olduk.Yetmedi adam gidiyor ekimden mağdur oluyor suçu bana kakmaya çalışıyor ben haziran ayına kadar kimseye klinik tavsiyesi vermedim sadece genç olarak son 1 ay içerisinde üzüldüğüm kişilere açıklığı çok olanlara Dr. Hakan Clinic tavsiye ettim o da Hakan Hocanın geleceğe yönelik ekim planlamasından ve başarılı ekimlerinden dolayı.

Yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim.2 yılda onlarca belki 100 den fazla konuya mesaj yazdım geri bildirim almak için mesaj yazdığım konulardan bildirim gelince şunu da gördüm bazı kliniklere yakın hesaplar fark ettim hiçbirinin de ismini ifşalamadım. Övdükleri kliniklerin konularına girsem yaptıkları hatalara kullandırttıkları ilaçlara kadar yazsam doktor mu değil mi yazsam ... Adam yıllardır foruma üye yüzlerce mesajı var saç ekim konusu ve sonucu yok  yüzlerce mesajı o kliniğe sürekli övgü sürekli övgü…
Kimin ne halt yediği beni ilgilendirmez herkes de göz nizam var
Eğer ben açtığım finasterid uyarı konularında insanların sağlığını düşünüp uyarıda bulunduğum için haksız isem özür dilerim.
Yine aynı şekilde Haziran ayına kadar 1 kişiye klinik önerisi yaptıysam benim yüzümden mağdur olduysa yine özür dilerim. Haziran ayına kadar klinik tavsiyesinde bulunduğumu hatırlamıyorum sadece genç yaşta bir arkadaş saçı çok açıktı en mantıklı seçim olarak Hakan Clinic önerdim.
Yoruldum arkadaşlar gerçekten ne kadar iyilik yapmak isteseniz de iyi niyetli olsanız da insanların tepkisi ile karşılaşıyorsunuz.

Eğer ben haksızsam ve yanlış anlaşıldıysam bir erdem olarak hatamı kabul edip özür dilerim.
Aynı şekilde karşımdaki kişilerden de böyle bir davranış beklerim.
Finasterid bir mucize değildir finasterid kullandığı halde saçları dökülen ve bunu yorumlarda yazan üyelerde gördüm bu sefer diyorlar ki adama  senin DHT çok baskın maalesef yapacak bir şey yok :D Yada o genç kardeşimize denildiği gibi bu ilaç doktor kontrolünde kullanılacak bir ilaç başlamasaydın hata sende diyorlar. Madem doktor kontrolünde ve tavsiyesinde kullanılan bir ilaç peki sen niye tavsiye ediyorsun forumda DOKTORMUSUN SEN ? Bunu deyince bana muhalif olup yorumlarımı takip ediyorlar sonrada linçe başlıyorlar akıllarınca.Finasteride karşı çıktığım ve saç ekim tercihimden dolayı ağır linç yiyorum 1.5 aydır önemli değil.
ALLAH herkesin yardımcı olsun.Gerçekten bu forumda birbirinden değerli klinikler,tecrübeli hocalar ve tecrübeli üyeler var hepsine saygı duyuyorum.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar Hintell beyinde dediği gibi saç ekimi önemli bir iştir aceleye gelmez bekleyip bütçe biriktirip öyle ekim yaptırılmalı.
Cümlelerimi tekrarlıyorum. Eğer ben haksızsam ve yanlış anlaşıldıysam bir erdem olarak hatamı kabul edip özür dilerim.
Aynı şekilde karşımdaki kişilerden de böyle bir davranış beklerim.
Hepinize iyilikler ve esenlikler diliyorum arkadaşlar biraz konu uzun oldu ama kusuruma bakmayın okuduğunuz için teşekkür ederim.

(Bazıları gıcıklığına yorum yazabiliR umrumda değil cevap vermeyeceğim yarası olan gocunsun)
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2026, 20:15:20 Gönderen: Conqueror1453 »
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid kullanmıyorum  yan etkilerden dolayı onuda  belirteyim.

Finasterid yan etki gösterirse daha ağır olanı dutasteridi dene diyor ikisi birlikte iş yapmaz yanına minoxil de dene diyor böyle adamların hakaretine mağdur kaldım şaka gibi ama gerçek işte arkadaşlar :D

Saç ektirdiniz güçlensin diye fin başlattılar değil mi size? Peki finden bu kadar korkup neden tekrar başladınız? Size tavsiyem bir doktora görünün şizofreni veya manik depresif tanısı koyacaklar ve ilaç başlayacaklar size. Ben hayatımda bu kadar delusional bir insan tanımadım.

Ben zaten depresif takıntılı biriyim. Finasterid bunu arttırdı üstüne bu yan etkilerin oluşabileceğini bilerek başladım o yüzden ezbere yan etki gösterecek diye bir şey yok. İnsanları da bu şekilde yönlendirmeyi bırakmalısınız.
Dutasteride daha ağır bir ilaç daha çok yan etki gösterdiği oluyor 1 yıldan fazladır kullanıyorum fakat bende hiç yan etki göstermedi.

Ben sadece tavsiye istiyorum konuyu başka yere çekmeye gerek yok.

Merhaba, ekim yaptırsanız da yaptırmasanız da oral fin ve min+fin kombosuyla başlamanızı tavsiye ederim. Eğer şanslıysanız fin yanetki göstermez. Yanetki görürseniz dut denersiniz.ama fin ve dut yeni saç oluşumu için o kadar etkili değil o ilaçları minoksidil ile kesinlikle desteklemeli ve sabırlı olmalısınız.
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlaç konusunda özgürlükçü bir insanım. Dileyen kullanır dileyen kullanmaz ama kullanmamasının neticesini anlaması ve geri dönülmez bir kozmetik zarar vereceğini bilmesi (sadece ekilen saçların kalıp kalan her şeyin kaybolması Ömer Muti kardeşim gibi) Bunu biliyorsa saçları döküldükçe ektirsin.

İlaç adı üstünde fayda zarar hesabını yapmak gerekir. Bende saç dökülmesi depresyona ve libido azalışına debebiyet veriyordu. Fin bunları bitirdi. Ama ekim yaptırmadan önce karar vermesi gerekir kişinin.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Lev1n

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Soru sorup öneri isteyen arkadaşlara tüm dünyanın kabul ettiği gerçeklerle öneri yapmışız. Dünyada saç için kabul gören 3 tane ilaç var bunları önermişim. 35 yaşındayım kendimi bildim bileli depresifim üstüne fin kullanınca daha da depresif hale geldiğimi yazmışım. Dutasteride geçtiğimden beri depresyon ve libidom eski haline geldi. Bir ton araştırma da finden yan etki görenlerin daha ağır bir ilaç olan dut'tan yan etki görmedikleri gözlemlenmiş ki zaten yan etki görme olasılığı 100 kişiden 2 kişi. Piyango size vurdu. Fin kullandım allah belamı verdi sakın başlamayın sizinde allah belanızı verir diyerek insanları yanlış yönlendirmiyoruz. Üstüne saç ekimi yaptırdınız ve kullanırken intihar etmek üzereydim dediğiniz ilaca tekrar başladınız o yüzden saçma sapan düşünceleri bırakıp saçlarınıza odaklanın o stresle mazallah onlar da dökülür. Zaten fotoğrafları kaldırdınız nazar değer diye başına bir şey gelmesin saçlarınızın.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Soru sorup öneri isteyen arkadaşlara tüm dünyanın kabul ettiği gerçeklerle öneri yapmışız. Dünyada saç için kabul gören 3 tane ilaç var bunları önermişim. 35 yaşındayım kendimi bildim bileli depresifim üstüne fin kullanınca daha da depresif hale geldiğimi yazmışım. Dutasteride geçtiğimden beri depresyon ve libidom eski haline geldi. Bir ton araştırma da finden yan etki görenlerin daha ağır bir ilaç olan dut'tan yan etki görmedikleri gözlemlenmiş ki zaten yan etki görme olasılığı 100 kişiden 2 kişi. Piyango size vurdu. Fin kullandım allah belamı verdi sakın başlamayın sizinde allah belanızı verir diyerek insanları yanlış yönlendirmiyoruz. Üstüne saç ekimi yaptırdınız ve kullanırken intihar etmek üzereydim dediğiniz ilaca tekrar başladınız o yüzden saçma sapan düşünceleri bırakıp saçlarınıza odaklanın o stresle mazallah onlar da dökülür. Zaten fotoğrafları kaldırdınız nazar değer diye başına bir şey gelmesin saçlarınızın.
Adam fin kullanıp kullanmadığımı benden iyi biliyor.Doktor olmadığı halde kişilere tavsiye veriyor birisi bir şikayet etsin seni başına neler gelir biliyor musun ? Saç tellerim kalın fine ihtiyacım yok dönerden alınan greftlerde çoğunlukla 3'lüydü. İnsanlara bilmediğin şeyler hakkında kullanıyorsun deme kullanıyordum yan etkiden sonra bıraktım tekrar başlamak istediysem de korktum bıraktım tamamen

Seninle muhattap olmadım konunun altına   gelmişsin dutasteridden mağdur olan çocugun konusun altına bana şizofrensin fin kullanıyorsun gibisinden ifadeler yazıorsun kardeş zaten senin psikolojin bozuk bunu beyan ediyorsun yetmiyorsun millete doktor olmadığın halde tavsiyelerde bulunup kafasını karıştırıyorsun yan etkilerinden bile bahsetmiyorsun

Benim anlamadığım ben bu insaları uyarınca sen neden bana tepki veriyorsun ? Menfaatin mi var bu bişten ? Psikolojik olarak sıkıntılıysan Psikiyatri bölümüne gidip muayne olabilirsin. Lütfen benimle muhattap olma rica ediyorum

Saç ektirdiniz güçlensin diye fin başlattılar değil mi size? Peki finden bu kadar korkup neden tekrar başladınız? Size tavsiyem bir doktora görünün şizofreni veya manik depresif tanısı koyacaklar ve ilaç başlayacaklar size. Ben hayatımda bu kadar delusional bir insan tanımadım.

Ben zaten depresif takıntılı biriyim. Finasterid bunu arttırdı üstüne bu yan etkilerin oluşabileceğini bilerek başladım o yüzden ezbere yan etki gösterecek diye bir şey yok. İnsanları da bu şekilde yönlendirmeyi bırakmalısınız.
Dutasteride daha ağır bir ilaç daha çok yan etki gösterdiği oluyor 1 yıldan fazladır kullanıyorum fakat bende hiç yan etki göstermedi.

Ben sadece tavsiye istiyorum konuyu başka yere çekmeye gerek yok.

Merhaba, ekim yaptırsanız da yaptırmasanız da oral fin ve min+fin kombosuyla başlamanızı tavsiye ederim. Eğer şanslıysanız fin yanetki göstermez. Yanetki görürseniz dut denersiniz.ama fin ve dut yeni saç oluşumu için o kadar etkili değil o ilaçları minoksidil ile kesinlikle desteklemeli ve sabırlı olmalısınız.
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
sen diyonya  burda finasteridi övüp birde kendi ekimini paylaşan yok sen günlerce diğer ekimcilere salladın yok sık değil yok benimki daha sık olucak sen kendin ilk günden başlamadın yok bekir hoca bir numara diğer yerlere gidmem tarzında konuşan sensin burda bilimsel veri var finasterid konusunda burda kimse doktor değil öneri veriyo ister kullanır ister kullanmaz  biz ne kullan deriz nede sen kullanma dersin ilk önce burda kendi ekimini paylaş millete ekimcilere yandaş diyosun asıl yandaş sensin benim gözümde
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sen diyonya  burda finasteridi övüp birde kendi ekimini paylaşan yok sen günlerce diğer ekimcilere salladın yok sık değil yok benimki daha sık olucak sen kendin ilk günden başlamadın yok bekir hoca bir numara diğer yerlere gidmem tarzında konuşan sensin burda bilimsel veri var finasterid konusunda burda kimse doktor değil öneri veriyo ister kullanır ister kullanmaz  biz ne kullan deriz nede sen kullanma dersin ilk önce burda kendi ekimini paylaş millete ekimcilere yandaş diyosun asıl yandaş sensin benim gözümde

Diğer ekimcilerin neyine sallayım kardeşim ? Eğer ben yorumlayacak olsam ilk Asuman hairden başlarım mesela.Ama ben bu zamana kadar yani Haziran ayına kadar kimseye klinik önermediğim gibi kimseye de atar yapıp benim ekimim sık olacak demedim dediğim şey şu ön bölgeye sıkı bir ekim yaptırdım greftlerin çoğunluğu 3 lü greftler bundan dolayı benim ekimim sık olacak dedim.D.Senin gönderine Başkan senin verteks Keram aktürkoğluna benziyor yazmışım bunun dışında senin konunun altına gelip de senin ekim zayıf benim ekim sık olmuşda yazmamışım.

ta kendisiyim :) :) keşke olsak milyon dolarları götürürdük bir şey yapmadan yatarak onada bir ekim şart  yaz sezonunda
Şimdi sana ne oldu da sataştın anlamadım ? Sohbet güzel gidiyordu konuşmalar felan ?
Sende bana böyle demişsin
sizim ekiminizi bekliyorum paylaşında  görelim süreci bekir bey türkiye sayılı ekimcilerden  oda güzel forumda çok yok ama bi görelim ekiminizi

Şimdi ne olduda bana böyle sataşıyorsun dün de sormuşsun açtığım konunun altına  ne zaman paylaşacaksın korktuğun birşey mi var  diye imalı cümle kurmuşsun ben yine sogukkanlılıkla Cuma günü paylaşacağım demişim.

Doktor olmayan kimse Finasterid öneremez yasal değildir bu.Ayrıca finasteridi bilmeyen insanların sağlığıyla oynamaya kimsenin hakkı yoktur. Birinin başınabir iş gelse kimse hesabını veremez. Ben insanları uyarmak için konu açtım bunun neresinden rahatsız oluyorsun ? Ağır yan etkileri olan bir ilacın yan etkilerinden bahsetmem insanları uyarmam senin menfaatine mi dokunuyorda rahatsız olup bana sataşıyorsun ?

Kabuk zamanı niye atmıyosunuz hocam niye 20 günden sonra burda  bişey varmı gizlediğiniz

Benim korkacak bir durumum niye olsun doktor bir hekime saç hekimi yaptırdım.

Sizin ekiminizi yapan kişi  doktor mu acaba bilmiyorum da aydınlatırmısınız ?

Son olarak böyle art niyetli kişiler yüzünden  yarın Cuma günü 16 adet foto yükleyecektim  saç ekim sürecini detaylı paylaşacaktım sayıyı 4 e indirdim arkadaşlar hepsi gördüğünüz gibi pusuda bekliyor adam dün ayrı yazıyor bugün ayrı yazıyor yazık yani insanları tanıdılça utanıyorum.
Foruma vefa borcu olarak saç ekim sonucumu paylaşacağım bu ve bunun gibilerin yorumlarına cevap bile vermiyeceğim Bekir Bek çok iyi diyor sonrada hayırdır gizlediğin  birşeymi var diyor  :D
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2026, 19:03:03 Gönderen: Conqueror1453 »
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

cral03

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
✍️

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
✍️

Yanlış yere yazdın galiba senin yorum yazacağın konular bunlar

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29372.msg594013#msg594013
Cok iyi

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=32484.msg629918#msg629918
ben bu kliniğin ekimlerini beğeniyorum türkiye için en iyi ekimcilerden biri
ekiminize gelirsek ben başarılı buldum
sizin memnuniyet seviyeniz nedir ekimden ?

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=32783.msg728774#msg728774
Niye acı bir örnek olsunki ilk durumuna göre minoksidil ve proscarı kullandığı zamanlar saçları gayet iyiymiş bu ilaçları kullanmazsan dökülür bu kadar basit bu saçın çözümü maalesef ektirmek değil

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41229.msg728099#msg728099
Ön çizgiyi dert etme minoksidil kullanırsan artısı olur ama sen zaten dutasteride kullanıyorsun takviyeler sağlam Ekim merkezi çok iyi gerisini dert etme sürece bırak

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=34246.msg663556#msg663556

nerden nereye

« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2026, 19:19:17 Gönderen: Conqueror1453 »
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Diğer ekimcilerin neyine sallayım kardeşim ? Eğer ben yorumlayacak olsam ilk Asuman hairden başlarım mesela.Ama ben bu zamana kadar yani Haziran ayına kadar kimseye klinik önermediğim gibi kimseye de atar yapıp benim ekimim sık olacak demedim dediğim şey şu ön bölgeye sıkı bir ekim yaptırdım greftlerin çoğunluğu 3 lü greftler bundan dolayı benim ekimim sık olacak dedim.D.Senin gönderine Başkan senin verteks Keram aktürkoğluna benziyor yazmışım bunun dışında senin konunun altına gelip de senin ekim zayıf benim ekim sık olmuşda yazmamışım.
Şimdi sana ne oldu da sataştın anlamadım ? Sohbet güzel gidiyordu konuşmalar felan ?
Sende bana böyle demişsin
Şimdi ne olduda bana böyle sataşıyorsun dün de sormuşsun açtığım konunun altına  ne zaman paylaşacaksın korktuğun birşey mi var  diye imalı cümle kurmuşsun ben yine sogukkanlılıkla Cuma günü paylaşacağım demişim.

Doktor olmayan kimse Finasterid öneremez yasal değildir bu.Ayrıca finasteridi bilmeyen insanların sağlığıyla oynamaya kimsenin hakkı yoktur. Birinin başınabir iş gelse kimse hesabını veremez. Ben insanları uyarmak için konu açtım bunun neresinden rahatsız oluyorsun ? Ağır yan etkileri olan bir ilacın yan etkilerinden bahsetmem insanları uyarmam senin menfaatine mi dokunuyorda rahatsız olup bana sataşıyorsun ?

Benim korkacak bir durumum niye olsun doktor bir hekime saç hekimi yaptırdım.

Sizin ekiminizi yapan kişi  doktor mu acaba bilmiyorum da aydınlatırmısınız ?

Son olarak böyle art niyetli kişiler yüzünden  yarın Cuma günü 16 adet foto yükleyecektim  saç ekim sürecini detaylı paylaşacaktım sayıyı 4 e indirdim arkadaşlar hepsi gördüğünüz gibi pusuda bekliyor adam dün ayrı yazıyor bugün ayrı yazıyor yazık yani insanları tanıdılça utanıyorum.
Foruma vefa borcu olarak saç ekim sonucumu paylaşacağım bu ve bunun gibilerin yorumlarına cevap bile vermiyeceğim Bekir Bek çok iyi diyor sonrada hayırdır gizlediğin  birşeymi var diyor  :D
niye ilk yorumalayacak salayacak olsan asuman hairden başlarsın burda bi art niyet ararım senin  benim ekimim paylaşımında veya senin başlığında aramızda herhangi bir proplem olmadı sadece senin ekiminde sana yazdım yerde bana  senin ekiminden sık olacağı belli demen bile burda bir art niyet var ve asuman doktor olmadığını biliyorum hemşire ve doktorumda demiyor gizlemiyo senin bu asuman hair ve diğer yerlere negatif  yorum yapıyorsun kötü bir ekim merkezi olsa amenna ama kendini kanıtlamış burda ekim yeri sen egosit birisin kardeşim hadi ben yanlış düşünüyomda diğerleri senle niye zıt düşünyo
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
niye ilk yorumalayacak salayacak olsan asuman hairden başlarsın burda bi art niyet ararım senin  benim ekimim paylaşımında veya senin başlığında aramızda herhangi bir proplem olmadı sadece senin ekiminde sana yazdım yerde bana  senin ekiminden sık olacağı belli demen bile burda bir art niyet var ve asuman doktor olmadığını biliyorum hemşire ve doktorumda demiyor gizlemiyo senin bu asuman hair ve diğer yerlere negatif  yorum yapıyorsun kötü bir ekim merkezi olsa amenna ama kendini kanıtlamış burda ekim yeri sen egosit birisin kardeşim hadi ben yanlış düşünüyomda diğerleri senle niye zıt düşünyo
Kardeşim senin kafan yerin de mi ? Yukarda ne yazmışım benim açıklığım az önlere sık bir ekim oldu çıkan greft sayıları 3 lü olduğu için sana göre sık bir ekim olacak demişim senin tepeye kadar ekmişler kötü birşey demedim ki sana

Konuşmalar diyaloglar iyi giderken bu konunun altına gelip sataşmak için birşeyler yazıyorsun durumu açıklıyorum hala bana yazıyorsun.Art niyetli olmasan gizlediğin birşeymi var diye sormazsın yukarda bahsettiğim gibi açık arıyorsunuz sürekli

Tam 4 sayfa word de yazı yazdım üyeleri bilgilendirici bir içerik hazırlamıştım ve tam 16 görsel koyacaktım biraz uzun sürdü paylaşma sürem yarın paylaşıyorum söz verdiğim gibi Cuma günü neyini saklayım sizden ne saklayım ? Açık mı arıyorsun yine eleştirmek için ?

Sen ve senin gibiler yüzünden 1 sayfa  ve 4 fotoğrafla sınırlandıracağım

Sallayacağım diye bir kelime yazmadım hala art niyetli olarak kendinden birşeyler katıp söylemediğim şeylerle sataşıyorsun son olarak bu zamana kadar kimseye kötü yorum  yazmadım nekroz olmadıysa ön saç çizgisi çok berbat çekilmediyse hala kendinden birşeyler katıp yapmadığım şeylerle itham etmeye çalışıyorsun

Lütfen bir daha muhattap olmazsan sevinirim. Dün gülüp bugün konu açınca renk değiştiren kişilerle muhattap olmak istemiyorum sana da iyi dileklerimi iletiyorum

• Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Rome0

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam yanlış anlama da ben senin akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.Kendi kendine değişik triplere girip takıntı yapıyorsun.

Adamlara euro ile Ekim yapıyor diye salladın salladın gittin euro ile ekim yaptırdın tabiki yapabilirsin para senin.Sonra da ya adamlar da hakkı yabancı müşterileri de var diyorsun:) Bütün ekimcilerin yabancı müşterisi var.

Finasteridle ilgili herkese doktor gibi aman bulaşma çok zararlı ben intihar ediyordum falan dedin şimdi Ekim yapınca tekrar kendin başlamışsın bunu zaten kafam hiç almıyor :)Belki o kişi fin kullanması gerekirken senin yüzünden kullanmadı ve saçları gelişemedi.Sende yan etki yaptı diye herkesde yapacak değil ki bence sende senin takıntılı bir ruh halin olduğu için yan etki yaptı.Çok üst düzey klinikler fin önerirken senin konuya bu şekilde keskin yorum yapman bana mantıksız geliyor.

Keşke saç ekimine verdiğim parayla iyi bir psikoloğa falan görünseydin daha iyi olabilirdi hakkında sonuçta karı kız düşürmek için saç ektiren bir zihniyetsin :)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Dut'u 0.5 mg 3 x şeklinde mi alıyorsun hocam? Bir de avodart mı yoksa başka marka mı? Dutasteride konusunda da kendimi geliştirmek istiyorum kullanmasam bile soranlar oluyor.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam yanlış anlama da ben senin akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.Kendi kendine değişik triplere girip takıntı yapıyorsun.

Adamlara euro ile Ekim yapıyor diye salladın salladın gittin euro ile ekim yaptırdın tabiki yapabilirsin para senin.Sonra da ya adamlar da hakkı yabancı müşterileri de var diyorsun:) Bütün ekimcilerin yabancı müşterisi var.

Finasteridle ilgili herkese doktor gibi aman bulaşma çok zararlı ben intihar ediyordum falan dedin şimdi Ekim yapınca tekrar kendin başlamışsın bunu zaten kafam hiç almıyor :)Belki o kişi fin kullanması gerekirken senin yüzünden kullanmadı ve saçları gelişemedi.Sende yan etki yaptı diye herkesde yapacak değil ki bence sende senin takıntılı bir ruh halin olduğu için yan etki yaptı.Çok üst düzey klinikler fin önerirken senin konuya bu şekilde keskin yorum yapman bana mantıksız geliyor.

Keşke saç ekimine verdiğim parayla iyi bir psikoloğa falan görünseydin daha iyi olabilirdi hakkında sonuçta karı kız düşürmek için saç ektiren bir zihniyetsin :)

Acını bana özelden anlattın yalnız durumunu hiç iyi görmüyorum pişmanlıklar içinde gibisin :) Bekir Bek kaça ekiyor diye de sordun cevap vermeyince bana sardın forumda.Fazla kafaya takma yoksa psikologa da para harcamak zorunda kalırsın ki öyle gösteriyor vaziyet.keşke benim yazdıklarımı araştırana kadar saç ekimi hakkında bazı şeyleri de araştırsaydın. Yukarda tekrar başlasamda korktuğum için bıraktım yazmışım verecek cevabınız olmayınca kendinizden birşeyler yazıyorsunuz.

İşinize nasıl gelirse öyle anlıyorsunuz çünkü verecek cevabınız yok. Evet euro ile ekim yapan merkezlere tepki gösterdim ama dikkat edersen ekim yaptırmayacağım demedim. Türklere özel bir indirim kampanyası yapsalar güzel olurdu dedim hem kendim için  hemde sizler için. Bunun neresi kötü gitmişsin saç ektirmişsin hem ekim yaptığın merkeze hayıflanıyorsun hemde bana sallıyorsun. Ekim yaptırdığın merkezde ki adam piyasadaki en iyi hocalardan çok delikanlı adam sen onu savunamasan da ben savunurum hiç kimsenin arkasından toplum içinden konuşmam.
Öteki ay da saçların çıkmazsa Bekir Hocanın yanına uğrarsın artık ;) Tabi bu kadar söylediğin şeyden sonra ekim yaptırdığın kliniğe yazar mısın utanır mısın bilmem
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Facebook Twitter Instagram