Arkadaşlar Merhaba
Bir yanlış anlaşılma mı var yoksa bana karşı bie art niyet mi var bilemedim.Eğer yanlış anlaşılma varsa ben özür dilerim.
Eğer art niyet varsa bu açıklamayı gerekli görüyorum çünkü sürekli sataşmalar oluyor.
1000 küsürat forumda mesajım var bu mesajların çoğunluğu ekiminiz hayırlı olsun yada ekiminizi takibe aldım gibi mesajlar yazdım.Bunun dışında Finasterid ve Dutasterid gibi ilaçların ağır yan etkilerinden yakındım forumda tavsiye üzerine finasteride bende başladım ağır yan etkileri oldu “İNSANİYET NAMINA” forumdaki bu ilaç hakkında yan etlilerini yeterince bilmeyen kişileri uyarmak istedim ve ilacı kullanmayı sonlandırma kararı aldım.Daha birkaç gün önce genç bir arkadaş dutasteridle ilgili konu açtı yan etkilerinin devam ettiğinden yakındı.
Linki burada :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41338.0Bu forumda özellikle Finasteridin zararlı olduğunu söyleyince insanlar bana karşı cephe aldı en ufak finasteridle ilgili bir cevap yazdığımda vay efendim sen şöyle demiştin şimdi ne olduda böyle diyorsun diye benim açığımı yakalamak için pusuda bekleyenler bile oldu.İnanın çok şaşırdım.Ağır yan etkileri olan bir ilaç hakkında bilgilendirme yapmak neden bu kişileri rahatsız etti anlamadım ? Bir çıkarları menfaatlerimi var bilemedim. Ben isterdim ki arkadaşlar konuyu açan arkadaş doğru söylüyor bakın forumda bu arkadaşımız zarar görmüş aman ha dikkat edin diyen görmedim.Ben konu açınca günah keçisi oluyorum hakaret bile ettiler.Adam depresif takıntı hastasıyım diyor gelmiş bana sen şizofrensin diyor şaka gibi ya ama gerçek

Diğer yandan adam gitmiş X kliniğine saç ektirmiş kendi kararını kendi vermiş bende gitmişim ASMED Koray Erdoğan konusu altına ülkede başarılı merkezler Euro cinsinden saç ekiyorlar ülkenin ekonomik koşulları belli indirim olsa kampanya olsa güzel olurdu yoksa dedim çok pahalı yazmışım. Arkadaşlar ben burda herkesin yararına bir şey söylemişim ve bu merkeze saç ektirmeyeceğim gibisinden bir şey de yazmamışım. Sadece fiyat konusunda yakınmışım ülkede ki ekonomik koşullar ortada.
X kliniğine ektiren arkadaş geliyor özelden ya Bekir Bek e kaça ektirdin X kliniğini ismini vermiyorum klinikle ilgili bir takım şeyler yazıyor Bekir Bek le ilgili birşeyler yazıyor mesajın içeriğini yazmıyacağım.Sonrasında bana yorumda diyor ki ya sen Asmed e Bekir Beke pahalı felan diyordun ne oldu da bu ekim merkezine gidip ektirdin bu merkezleri burda savunur oldun diyor.
Adamın saç ekiminden canı yanmış yetmiyor bana Bekir Bek i soruyor kaça ekiyor diye bende fiyatını en sağlıklı Bekir hoca verir diyorum çünkü ben geçen seneden pazarlık edip sırasına girmiştim bir de diyor ki niye gidip ektirdin diyor. Senden mi izin alacam la ben saç ektireceğim yeri sana mı soracam ? Sana gidip de X merkezine niye ektirdin diyen var mı ? Özelden de sormuyor insanların içerisinde hedef göstermeye çalışıyor kendi işine gelmeyen şeyi de özelden soruyor akıllı arkadaş.
Ben 2 kez İstanbula gittim kliniklerle görüşmeye 2 kez… Yetmedi 2 yıl forumda 10 larca belki 100 den fazla ekim inceledim.Pahalı da olsa saç ekiminin şakası olmaz sağlığın tasarrufu olmaz giden greftlerin telafisi olmaz kendi beklentilerime göre bir merkez tercih etmen gerekiyor.Bekir Bek hoca Euro ile ekse de ben kafam rahat olsun ilerde pişman olmayım diye para biriktirip öyle ekim gerçekleştirdim bugün bana kendi özgür iradesi ve tercihi ile X merkezine ekim yaptıran çocuk hesap soruyor ALLAH sana da akıl fikir vermiş neymiş 8 ay sonrasına ekimi attı da ondan vazgeçtim diyor biz niye 1 sene bekliyoruz kardeş ? Bekleseydin sende ?
Bahsettiği X merkezinde ki hoca da tecrübeli çok iyi ekim yapan bir hoca bizzat ben kendisi ile yüzyüze görüşmeye gittim. 7 ay olmuş ektireli bir bekle şöyle 8. Ayı 12. Ayı bir gör bazı kişilerde geçde olsa atak yapıyor.Hem ekim yaptığı klinikten sitem ediyor hemde bana geliyor vay efendim sen bu adama niye ektirdin diyor
Arkadaşlar Ben Herkesten Özür Dilerim Galiba Ben Yanlış Anlaşılıyorum. Deveye Diken İnsana Öpen Yaranır.Finasterid sürekli öneriliyor İnsanlar zarar görmesin diye konu açtık forumda sevilen adamlardandık şimdi en kötü adam olduk.Yetmedi adam gidiyor ekimden mağdur oluyor suçu bana kakmaya çalışıyor ben haziran ayına kadar kimseye klinik tavsiyesi vermedim sadece genç olarak son 1 ay içerisinde üzüldüğüm kişilere açıklığı çok olanlara Dr. Hakan Clinic tavsiye ettim o da Hakan Hocanın geleceğe yönelik ekim planlamasından ve başarılı ekimlerinden dolayı.
Yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim.2 yılda onlarca belki 100 den fazla konuya mesaj yazdım geri bildirim almak için mesaj yazdığım konulardan bildirim gelince şunu da gördüm bazı kliniklere yakın hesaplar fark ettim hiçbirinin de ismini ifşalamadım. Övdükleri kliniklerin konularına girsem yaptıkları hatalara kullandırttıkları ilaçlara kadar yazsam doktor mu değil mi yazsam ... Adam yıllardır foruma üye yüzlerce mesajı var saç ekim konusu ve sonucu yok yüzlerce mesajı o kliniğe sürekli övgü sürekli övgü…
Kimin ne halt yediği beni ilgilendirmez herkes de göz nizam var
Eğer ben açtığım finasterid uyarı konularında insanların sağlığını düşünüp uyarıda bulunduğum için haksız isem özür dilerim.
Yine aynı şekilde Haziran ayına kadar 1 kişiye klinik önerisi yaptıysam benim yüzümden mağdur olduysa yine özür dilerim. Haziran ayına kadar klinik tavsiyesinde bulunduğumu hatırlamıyorum sadece genç yaşta bir arkadaş saçı çok açıktı en mantıklı seçim olarak Hakan Clinic önerdim.
Yoruldum arkadaşlar gerçekten ne kadar iyilik yapmak isteseniz de iyi niyetli olsanız da insanların tepkisi ile karşılaşıyorsunuz.
Eğer ben haksızsam ve yanlış anlaşıldıysam bir erdem olarak hatamı kabul edip özür dilerim.
Aynı şekilde karşımdaki kişilerden de böyle bir davranış beklerim.
Finasterid bir mucize değildir finasterid kullandığı halde saçları dökülen ve bunu yorumlarda yazan üyelerde gördüm bu sefer diyorlar ki adama senin DHT çok baskın maalesef yapacak bir şey yok

Yada o genç kardeşimize denildiği gibi bu ilaç doktor kontrolünde kullanılacak bir ilaç başlamasaydın hata sende diyorlar. Madem doktor kontrolünde ve tavsiyesinde kullanılan bir ilaç peki sen niye tavsiye ediyorsun forumda DOKTORMUSUN SEN ? Bunu deyince bana muhalif olup yorumlarımı takip ediyorlar sonrada linçe başlıyorlar akıllarınca.Finasteride karşı çıktığım ve saç ekim tercihimden dolayı ağır linç yiyorum 1.5 aydır önemli değil.
ALLAH herkesin yardımcı olsun.Gerçekten bu forumda birbirinden değerli klinikler,tecrübeli hocalar ve tecrübeli üyeler var hepsine saygı duyuyorum.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar Hintell beyinde dediği gibi saç ekimi önemli bir iştir aceleye gelmez bekleyip bütçe biriktirip öyle ekim yaptırılmalı.
Cümlelerimi tekrarlıyorum. Eğer ben haksızsam ve yanlış anlaşıldıysam bir erdem olarak hatamı kabul edip özür dilerim.
Aynı şekilde karşımdaki kişilerden de böyle bir davranış beklerim.
Hepinize iyilikler ve esenlikler diliyorum arkadaşlar biraz konu uzun oldu ama kusuruma bakmayın okuduğunuz için teşekkür ederim.
(Bazıları gıcıklığına yorum yazabiliR umrumda değil cevap vermeyeceğim yarası olan gocunsun)