Gönderen Konu: Dr Hakan Clinic 4350 greft Saç ekim sonuçları  (Okunma sayısı 412 defa)

Barancmrt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr Hakan Clinic 4350 greft Saç ekim sonuçları
« : 15 Temmuz 2026, 17:18:42 »
Merhabalar Dr Hakan Clinic de ektirdiğim saç ekimi ile igili deneyimlerimi paylaşacağım.2-3 yıldır özellikle ön bölgede olmak üzere yoğun bir dökülmem olmuştu bu görüntü olarak gün geçtikçe beni rahatsız etmeye başlamıştı bunun için saç ekimiyle ilgili araştırma yapmaya başladım 1 den fazla klinikle yüz yüze bazıları ile sosyal medya aracılığı ile yüz yüze görüştüm görüşme sonuçlarım ve Dr Hakan clinicin yaptığı önceki işlem sonuçları benim orayı tercih etmem de baya etkili oldu ekim sürecinde de baya ilgili ve alakalı bir ekiple süreç ilerledi işlem süresince ve sonrasında bir çok insanın çektiği ağrılı süreci ben hiç yaşamadım işlem sonrası gün gün benim durumumla ilgili benden bilgi istendi 4350 greft ekildi 1.ay sonundayım şu an süreç gayet iyi ilerliyor gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir yer Dr Hakan Clinic.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim sonuçları
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2026, 22:23:04 »
Başkan ekim oncesi ve sonrası fotoğraflar varmiydi hayırlı olsun ekimin
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Barancmrt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DrHakan Clinic 17.06.2026 4250 gref
« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2026, 15:54:48 »
Merhabalar Dr Hakan Clinic de ektirdiğim saç ekimi ile igili deneyimlerimi paylaşacağım.2-3 yıldır özellikle ön bölgede olmak üzere yoğun bir dökülmem olmuştu bu görüntü olarak gün geçtikçe beni rahatsız etmeye başlamıştı bunun için saç ekimiyle ilgili araştırma yapmaya başladım 1 den fazla klinikle yüz yüze bazıları ile sosyal medya aracılığı ile yüz yüze görüştüm görüşme sonuçlarım ve Dr Hakan clinicin yaptığı önceki işlem sonuçları benim orayı tercih etmem de baya etkili oldu ekim sürecinde de baya ilgili ve alakalı bir ekiple süreç ilerledi işlem süresince ve sonrasında bir çok insanın çektiği ağrılı süreci ben hiç yaşamadım işlem sonrası gün gün benim durumumla ilgili benden bilgi istendi 4350 greft ekildi 1.ay sonundayım şu an süreç gayet iyi ilerliyor gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir yer Dr Hakan Clinic.

Barancmrt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr Hakan Clinic 17.06.2026 4250 greft
« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2026, 16:35:07 »

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2026, 16:37:37 »
Sağ alt köşede alıntı yazan yer var kime yorum yapacaksan oraya bas ardından 2 kez entere bas ki cevap verebilesin yoksa kendi gönderini alıp paylaşmış olursun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Clinic 4350 greft Saç ekim sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Ağustos 2026, 12:45:23 »
Merhaba konu açmışsın ama eksik dostum
Ekim öncesi resimler ve ekim sonrası detaylı resimlerde eklermisin

Paylaştığın fotografta ekim işlemi çok kaliteli ama öncesi olmadığı için konu detaylanmadan başarıyı insanlar tam anlayamaz
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram