Gönderen Konu: 40 Yas Uygunluk ve Surec  (Okunma sayısı 286 defa)

Ciddiyetsiz Konular

• Yeni üye
  • *
40 Yas Uygunluk ve Surec
« : 15 Temmuz 2026, 18:27:36 »
Merhaba yasim 40 ve uzun zamandir sacsiz geziyorum ama artik ektirmeye karar verdim ve bu forumu okuduktan sonra Cuneyt Bey'in iyi oldugunu duydum.

Onunla iki seans planladik. 1. seans icin 4600-4800 on bolge icin ve cene alti sakaldan 600-800 graft alinacak on 5-6 parmaklik bolge icin. Sonra enaz 6 ay gececek ki oneri 9 ay ve ustu ikinci seans tepe bolge ekilecek.

Sedasyonlu olarak planlama yapildi ve fiyat forumda yazdigi gibi 60 Bin TL + 5Bin Sedasyon.

Cuneyt Bey ile paylastigim fotograflari ekledim.

Herhangi bir ilac ve destek kullanmadim, Cuneyt Bey'e sordum kullanmali miyim gelene kadar diye hayir dedi ama sonrasi icin bir iki destek onerecegini soyledi ikinci ekime kadar da eksiksiz uygulamam gerekiyormus.

Bu forumdaki tecrubeli ve merakli insanlara yorumlari ve bilgilendirmeleri icin tesekkurler.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 40 Yas Uygunluk ve Surec
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2026, 18:46:03 »
Cüneyt bey'in önerisine karışma haddim olmaz ama ekimden sonra sana finasteride'li serum verecek ki zaten ben bu yüzden bu hocayı özellikle öneriyorum. Öncelikle bu serumun olayı ne?

Bu serum seni saçlarını döken DHT hormonunu azaltacak. Ayrıca serumdaki minoxidil de saçın uzama evresini (anagen phase) uzatarak kalınlaştırıp güçlendirecek. Donörün zaten kuvvetli görünüyor.
Bu ilaçlar ömürlük. Ve bunlara ekimden sonra değil önce hatta tercihen 6 ay hatta 1 yıl öncesinde başlamak gerekir. Bunun sebebi sadece medikal terapiyle ne kadar saç kazanacaksın onu görmek için.
Bazı örnekler bile var adamın verteksi neredeyse tamamen doluyor medikal terapiyle.

Ama başta dediğim gibi Cüneyt hoca ekimden sonra kullan diyorsa onun sözü geçerlidir. Benim belirtmek istediğim başarılı sonuç için ekim kadar medikal tedavinin de önemi var ve bu ömürlük. Buna hazırla kendini.

Başarılar.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Ciddiyetsiz Konular

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2026, 18:54:36 »
Anladigim kadariyla ekime cok az bir sure kaldigi icin kullanma dedi.

Yoksa forumda okuduklarimdan kullanmam gerektigini dusundum HIMS in urunleri vardi hatta topical serum siparisi olusturmustum. ( www.hims.com)

Enson hocaya ekimden 5 gun sonra ucaga binebilir miyim diye sordum sanirim bir sorun olmuyor ama merak ettim sureci.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2026, 19:02:46 »
XYON da iyidir aklında olsun. Senin losyon daha kaliteli olacak bizdekiler majistral :D
Cüneyt hoca zaten oral sevmiyor topical öneriyor. Kullandıktan sonra gerisi önemli değil hayırlı olsun şimdiden.
Umarım konu açarsın foruma borçlarımızı ödemelyiz :D
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Ciddiyetsiz Konular

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2026, 07:05:31 »
Kesinlikle ekimden hemen sonra tum surecle ilgili buraya paylasim yapacagim. Buradan cok sey ogreniyorum, bazen fazla bilgiden ve overthinking yapmaktan dagilsam da harika bir forum keske 1 yil once kesfetseydim.

Facebook Twitter Instagram