Gönderen Konu: Ön çizgi düzeltme (İran saç ekim )  (Okunma sayısı 233 defa)

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Ön çizgi düzeltme (İran saç ekim )
« : 16 Temmuz 2026, 17:29:45 »
Bugün dükkanda çalışırken bir müşterinin işiyle ilgileniyordum o sırada saç ektirdiğini fark ettim fakat yapılan işlem inanılmaz kötü ön çizgi adeta felaket durumda akrabalarıyla birlikte toplu halde irana gidip ektirmişler çocuğun saç çizgisi gereğinden çok daha aşağıda kalmış ve hiç doğal durmuyor nasıl düzeltilebilir sökme işlemi nerede yapılıyor bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim çocuğun pskolojisi bozulmuş yardım etmeliyim .

karaoglan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ön çizgi düzeltme (İran saç ekim )
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2026, 18:49:14 »
Eyvah eyvah

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2026, 18:51:41 »
Lazer yapacak başka çaresi yok. İz kalabilir ufak bir de minik kıllar çıkabilir ara ara. Saçı normalmiş adamın :D
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2026, 20:25:35 »
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2026, 20:26:34 »
Lazer yapacak başka çaresi yok. İz kalabilir ufak bir de minik kıllar çıkabilir ara ara. Saçı normalmiş adamın :D
Bende ona şaşırdım nasıl Türkiye gibi saç ekiminin en iyi olduğu ülkeden çıkıp İran'a gidersin ne cesaret anlamadım sacids fena değilmiş aslında sadece sakaklar acıkmış biraz
  • Yaşınız 26

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2026, 20:29:40 »
Çocukta alın birakmamislar kaslarını kaldırdığında kırışıklar ekim yerinin altında kalıyor resmen katliam bu
  • Yaşınız 26

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2026, 21:13:18 »
Doğru düzgün bir clinick'de ekilenleri söktürecek düzgün bir ön çizgi ile düzeltme yaptıracak . Bunu metin Şentürk görmeden daha iyi yapardı . Allah yardımcısı olsun arkadaşların.

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2026, 22:09:07 »
Doğru düzgün bir clinick'de ekilenleri söktürecek düzgün bir ön çizgi ile düzeltme yaptıracak . Bunu metin Şentürk görmeden daha iyi yapardı . Allah yardımcısı olsun arkadaşların.
Oda şuan sokturmeyi düşünüyor tekrar kötü bı yerde işlem yapmasından korkuyorum hangi klinikler var bildiğiniz bu işlemi yapan
  • Yaşınız 26

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2026, 22:19:44 »
Oda şuan sokturmeyi düşünüyor tekrar kötü bı yerde işlem yapmasından korkuyorum hangi klinikler var bildiğiniz bu işlemi yapan
Hocam şimdi buradaki forumda çok iyi 8 9 tane clinick var ama bu arkadaşın işlemi tamamen farklı olacak.  Normal saç ekimi olsa bu forumdaki 8 9 clinick arasında karar ver hepsi iyi diyebilirdim ama bu arkadaşın işlemini bir plastik cerrahi uzmanı yapması lazım yani ekim işinde iyi bir doktor olmalı . Benim bildiğim hakan hoca doktor hakan clinick . Orası ile bir görüş.  Hakan hoca plastik cerrah diye biliyorum ben . Forumda başka doktorlar da varsa diğer arkadaşlarımız illaki söyler.  Ama bu işe plastik cerrahi eli değmesi şart.  Bu yüzden hakan clinick 'i önerebilirim .

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Temmuz 2026, 22:21:38 »
ASMED'e güvenirdim bu konuda bir tek.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #10 : 16 Temmuz 2026, 22:54:14 »
Hocam şimdi buradaki forumda çok iyi 8 9 tane clinick var ama bu arkadaşın işlemi tamamen farklı olacak.  Normal saç ekimi olsa bu forumdaki 8 9 clinick arasında karar ver hepsi iyi diyebilirdim ama bu arkadaşın işlemini bir plastik cerrahi uzmanı yapması lazım yani ekim işinde iyi bir doktor olmalı . Benim bildiğim hakan hoca doktor hakan clinick . Orası ile bir görüş.  Hakan hoca plastik cerrah diye biliyorum ben . Forumda başka doktorlar da varsa diğer arkadaşlarımız illaki söyler.  Ama bu işe plastik cerrahi eli değmesi şart.  Bu yüzden hakan clinick 'i önerebilirim .
Tamamdır hocam teşekkürler
  • Yaşınız 26

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #11 : 16 Temmuz 2026, 22:54:34 »
ASMED'e güvenirdim bu konuda bir tek.
Asmedi bende gözüm kapalı onerirdim ama durumu çok iyi değil
  • Yaşınız 26

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Temmuz 2026, 14:16:08 »
ASMED teknolojik imkanları iyi Koray Hoca ustalıkla halleder
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Facebook Twitter Instagram