Gönderen Konu: 15 temmuz asuman hair 4250 greft.  (Okunma sayısı 1877 defa)

Safir fue

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
15 temmuz asuman hair 4250 greft.
« : 17 Temmuz 2026, 10:36:15 »
Herkese selamlar. 4 5 senedir giderek artan saç kaybım mevcuttu. 2 senedir de ekim yaptıracağım ama bakalım ne zaman diye düşünüyodum. İş yerinden yalnızca yazın izin alabildiğimden erteliyordum. Bu forumla 3-4 ay önce tanıştım. Sacekim merkezine karar vermenin bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim. Aslında herkes saçları güzel ekilmiş bir yakınına bakıp seçiyor ancak donör alanlar kapatılması gereken alanlar genetik hormon vs. bir çok değişken içeriyo. Tüm bu değişkenler olmasına rağmen sadece bir kişiye bakıp karar vermek çok sağlıksız. İnternet sitelerinde eskisi gibi befor-after paylaşımları da sağlık bakanlığı tarafından sınırlandırıldı. Ayrıca herkes en iyi örneklerini sitelere yüklüyor. Burada en ilginç tarafı bence çoğu merkezin googleda yorum bulunamaması ya da çok az yorum olması.
Bu forum ile tanışmadan önce kendi yaşadığım ildeki bir Sacekim merkezine ektirmeyi düşünüyordum ancak bu forum ile tanışınca o Sacekim merkezi ile alakalı olumsuz yorumlar gördüm. Bunun üzerine yeni bir merkez araştırdım en çok övülen en çok olumlu sonuçlar elde eden merkezleri inceledim. Ayrıca bu forumda övülen asuman haire yıllar önce ektirmiş bi tanıdığım da ortaya çıktı. Merkez seçerken en çok dikkat ettiğim şey bir günde alınan kişi sayısının çok sınırlı olması ve ekibin sabit-belli olması. Bunun üzerine asuman haire ektirmeye karar verdim.

Ekim günü beklediğimden çok daha iyi geçti çok az ağrı sızı  hissettim. 9da başlayan işlem 8de bitti. Tam 11 saat sürdü. Son 2 saatinde dakika saymaya başladım iyice yorulmuştum.
Ekimin son yarım saatinde Asuman hanım ön bölgemde dokunun hafif renk değiştirdiğini koyulaştığını söyledi ve benden kan alarak PRP işlemini yaptı. Nekroza ilerleyebilmesinden şüphelendi. Kendimi biraz kastığımı ve daha derin nefes almam gerektiğini söyledi. Prpden sonra daha iyi oldu iyice dinlen yarın tekrar bakalım dedi. Sonraki sabah henüz yıkamaya gitmeden bana mesaj atarak resim istedi. Resmi attığımda yıkamaya erken gel vitamin ve oksijen takalım dedi. Yıkamaya gittiğimde ılık su ile yıkadı ve ılık suyun bile rengi biraz toparladığını söyledi. Nitrogliserin içeren bir krem uyguladı. Hiperbarik oksijen tedavisini önerdi. Açıkçası buna moralim çok bozuldu. Şu an için bir sorun yok olmasın diye söylüyorum dedi toparlayacağını düşündüğünü söyledi. Ben de normal dokuya göre hafif koyuluk olduğunu fark ettim ama ekim sonrası sanki genel olarak bu tarz bir görüntü oluyor gibi gelmişti bana yani benim dikkatimi çekmemişti. Bunun üzerine ekim sonrası birinci gün apar topar hipebarik oksijen tedavisi aldım. Yarın 2. Seansı alcağım. Bu süreçte seans sonrası kremden çok belli olmuyo ama hafif düzeldi gibi geldi bana. Yarın sabah yıkamadan sonra daha net fikir verir sanırım. Hafta sonu bulunduğum ilde hiperbarik oksijen tedavi veren merkez olmadığından toplam 2 seans alabileceğim.
Tecrübeli arkadaşlar sizce bu nekroza ilerler mi ilerlemese bile ordaki greftleri kaybetme ihtimalim nedir ?

Safir fue

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 15 temmuz asuman hair 4250 greft. Nekroz?
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2026, 11:30:45 »
2. Yıkama sonrası durum böyle

İskele

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Temmuz 2026, 13:07:28 »
On bolgede nekroza benzer bir durum var gibi bu olabilişecek komplikasyonlardan olmayan merkez yoktur çok kötü görünmüyor asuman hanım iyi bir ekimci güvenebilirsiniz dediklerinden çıkmayın

Sametyaman

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2026, 13:58:34 »
Hayırlı olsun öncelikle ekiminiz güzel olmuş ama nekroz gibi bir durum var inşallah değildir  asuman hairde pek görmediğimiz durum merkezin önerilerini uygula toparlar şuan için nekroz sayılmaz ama ilerleyebilir inşallah güzel sonuç alırsınız

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Temmuz 2026, 14:18:52 »
Başkan eğer nekrozsa durum geçmiş olsun umarım düzelir. Hakkında hayırlısı olsun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2026, 14:58:39 »
Herkese selamlar. 4 5 senedir giderek artan saç kaybım mevcuttu. 2 senedir de ekim yaptıracağım ama bakalım ne zaman diye düşünüyodum. İş yerinden yalnızca yazın izin alabildiğimden erteliyordum. Bu forumla 3-4 ay önce tanıştım. Sacekim merkezine karar vermenin bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim. Aslında herkes saçları güzel ekilmiş bir yakınına bakıp seçiyor ancak donör alanlar kapatılması gereken alanlar genetik hormon vs. bir çok değişken içeriyo. Tüm bu değişkenler olmasına rağmen sadece bir kişiye bakıp karar vermek çok sağlıksız. İnternet sitelerinde eskisi gibi befor-after paylaşımları da sağlık bakanlığı tarafından sınırlandırıldı. Ayrıca herkes en iyi örneklerini sitelere yüklüyor. Burada en ilginç tarafı bence çoğu merkezin googleda yorum bulunamaması ya da çok az yorum olması.
Bu forum ile tanışmadan önce kendi yaşadığım ildeki bir Sacekim merkezine ektirmeyi düşünüyordum ancak bu forum ile tanışınca o Sacekim merkezi ile alakalı olumsuz yorumlar gördüm. Bunun üzerine yeni bir merkez araştırdım en çok övülen en çok olumlu sonuçlar elde eden merkezleri inceledim. Ayrıca bu forumda övülen asuman haire yıllar önce ektirmiş bi tanıdığım da ortaya çıktı. Merkez seçerken en çok dikkat ettiğim şey bir günde alınan kişi sayısının çok sınırlı olması ve ekibin sabit-belli olması. Bunun üzerine asuman haire ektirmeye karar verdim.

Ekim günü beklediğimden çok daha iyi geçti çok az ağrı sızı  hissettim. 9da başlayan işlem 8de bitti. Tam 11 saat sürdü. Son 2 saatinde dakika saymaya başladım iyice yorulmuştum.
Ekimin son yarım saatinde Asuman hanım ön bölgemde dokunun hafif renk değiştirdiğini koyulaştığını söyledi ve benden kan alarak PRP işlemini yaptı. Nekroza ilerleyebilmesinden şüphelendi. Kendimi biraz kastığımı ve daha derin nefes almam gerektiğini söyledi. Prpden sonra daha iyi oldu iyice dinlen yarın tekrar bakalım dedi. Sonraki sabah henüz yıkamaya gitmeden bana mesaj atarak resim istedi. Resmi attığımda yıkamaya erken gel vitamin ve oksijen takalım dedi. Yıkamaya gittiğimde ılık su ile yıkadı ve ılık suyun bile rengi biraz toparladığını söyledi. Nitrogliserin içeren bir krem uyguladı. Hiperbarik oksijen tedavisini önerdi. Açıkçası buna moralim çok bozuldu. Şu an için bir sorun yok olmasın diye söylüyorum dedi toparlayacağını düşündüğünü söyledi. Ben de normal dokuya göre hafif koyuluk olduğunu fark ettim ama ekim sonrası sanki genel olarak bu tarz bir görüntü oluyor gibi gelmişti bana yani benim dikkatimi çekmemişti. Bunun üzerine ekim sonrası birinci gün apar topar hipebarik oksijen tedavisi aldım. Yarın 2. Seansı alcağım. Bu süreçte seans sonrası kremden çok belli olmuyo ama hafif düzeldi gibi geldi bana. Yarın sabah yıkamadan sonra daha net fikir verir sanırım. Hafta sonu bulunduğum ilde hiperbarik oksijen tedavi veren merkez olmadığından toplam 2 seans alabileceğim.
Tecrübeli arkadaşlar sizce bu nekroza ilerler mi ilerlemese bile ordaki greftleri kaybetme ihtimalim nedir ?

Başkan bahsettiğin alan bize göre bakınca sağ sana göre sol ön tarafımı orda ortaya doğru   bir beyazlık gibi durum görünüyor sordun mu ne diyor ekim merkezi
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Temmuz 2026, 15:03:11 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz planlama ve saç ekimi olarak güzel maşallah ön çizgi sıklık vs.
Nekroz olarak şu an çok nekroz durumuna gelirsek şu an çok net bir durum yok görülen umarım sorun olmadan atlatırsınız.
Global Moderator

Safir fue

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 15 temmuz asuman hair 4250 greft.
« Yanıtla #7 : 17 Temmuz 2026, 15:57:50 »
Yorumlarınız için teşekkürler inşallah öyle bir durum olmaz. Açıkçası kendisine sordugumda bana özellikle bir alandan değil önde yer yer hafif koyuluklar var dedi. Hem sağda hem solda olanları gösterdim evet dedi. Açıkçası ben de tam olarak bir yer seçemiyorum genel olarak yer yer hafif koyuluklar var.
Açıkçası kaliteli bir ekim merkezinde karşılaşmayı beklemediğim bir sorun nasıl böyle bir şey olabiliyo bilmiyorum. inşallah bir sorun olmaz.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Temmuz 2026, 16:38:10 »
Yorumlarınız için teşekkürler inşallah öyle bir durum olmaz. Açıkçası kendisine sordugumda bana özellikle bir alandan değil önde yer yer hafif koyuluklar var dedi. Hem sağda hem solda olanları gösterdim evet dedi. Açıkçası ben de tam olarak bir yer seçemiyorum genel olarak yer yer hafif koyuluklar var.
Açıkçası kaliteli bir ekim merkezinde karşılaşmayı beklemediğim bir sorun nasıl böyle bir şey olabiliyo bilmiyorum. inşallah bir sorun olmaz.

Başkan bir cildiye doktoruna felan gözük kafan rahat etsin  ne diyecek bakalım İnşallah nekroz felan olmaz acil şifalar diliyorum.
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Vtl

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 17 Temmuz 2026, 17:03:54 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun öncelikle gayet güzel gözüküyor
  • Yaşınız 26

Safir fue

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Temmuz 2026, 19:22:46 »
Teşekkür ederim inşallah toparlar.
Biraz temizledikten sonra ve 2. Seans hiperbarik oksijen sonrası son durum böyle

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #11 : 18 Temmuz 2026, 00:38:37 »
Önceki fotoğraflara göre iyi gözüküyor nekroz yok gibi yinede klinikle iletişim halinde ol onlar ne yapman gerektiğini soyleyecektir
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid

Safir fue

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Temmuz 2026, 16:05:40 »
Teşekkürler inşallah dediğiniz gibi olur. Bugün ekim sonrası 3. gün

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Temmuz 2026, 17:46:57 »
İnşallah düzelmiştir hakkında hayırlısı olsun hayırlı olsun ekiminiz
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #14 : 19 Temmuz 2026, 12:38:49 »
Süper hocam nekroz namına hicbisey kalmamış
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid

Facebook Twitter Instagram