Gönderen Konu: Jawline dolgusu  (Okunma sayısı 286 defa)

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Jawline dolgusu
« : 17 Temmuz 2026, 12:33:02 »
Ardaslar,

Jawline denilen çene dolgusu deneyen oldumu? Hafif bir gıdı sorunum var denemel istiyorum ama tecrubelerinizi duymak isterim

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Ynt: Jawline dolgusu
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2026, 21:07:17 »
Yokmu hic yaptiran yahu?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2026, 22:19:09 »
gayet güzel oluyor arkadaşım yaptırdı tabi yetenekli birnin yapması önemli herkese yaptırılmaz standar kalitesi olan bir işlem değil
Global Moderator

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2026, 22:39:53 »
gayet güzel oluyor arkadaşım yaptırdı tabi yetenekli birnin yapması önemli herkese yaptırılmaz standar kalitesi olan bir işlem değil
doktor ismini paylasabilitmisin hintell dostum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Ağustos 2026, 17:36:35 »
doktor ismini paylasabilitmisin hintell dostum

Şunu da belirteyim; bu işlemi yaptıran kişi benim arkadaşım. Tamamen kendi araştırmasını yapıp kendi kararıyla gitmiş. Ben sonradan öğrendim.

Ayrıca bu, saç ekimi gibi uzun süredir takip ettiğim ve hakkında kesin konuşabileceğim bir işlem değil. Arkadaşımın sonucu başarılı oldu diye herkesin aynı sonucu alacağını iddia etmiyorum. Böyle bir iddiam da yok.

Ancak gördüğüm sonuç benim hoşuma gitti. Hatta bir ara ben de yaptırmayı düşündüm. Fakat bu işlemi yaptırabilmem için önce gıdı altındaki yağlanmayı ameliyatsız lazer yöntemiyle azaltmam gerektiği söylendi. Sonrasında o süreci planlamak, iyileşme dönemi ve diğer detaylar derken şimdilik erteledim.

Eğer ileride ben de yaptırırsam, süreci ve sonuçları bu konuda ayrıntılı şekilde paylaşırım.

Bu arada arkadaşım işlemi ASMED'in medikal bölümünde yaptırdı.

tabi asmed denince maddi açıdan biraz korku başlıyor :) ama piyasa fiyatları ile aynı asmed in bu tarz işlem fiyatları onu da belirteyim
arkadaşım dışarıdaki fiyatlarla aynı demişti ...

kısaca yaş benimde kemale ermeye başladığı için kendime yaptırım yapmayı istiyorum artık
bir çok şey öğrendim asmed medikalden kısaca dışarıda gördüğümüz aa yakışıklı dediğimiz adamların suratında en az 20 işlem var tabi biz bunları bilmediğimiz için doğal doğal geziyoruz halbuki insanın yüz hatlarını değiştiren en az hayat kalitesine yüzde yüz etki edecek o kadar işlem var ki bunları ıskalıyoruz

insansın kendine yatırım yapması gerek diye düşünüyorum insanı en çok mutlu eden dış görünüşü
ve sonrasında karşı cinsin seni beğenip ilgi göstermesi
bunları yaptırmak da kolay adamı 1 ayda kızların dibini düşürcek modele sokuyorlar... tabi her şey para :)
Global Moderator

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #5 : 01 Ağustos 2026, 18:22:03 »
Şunu da belirteyim; bu işlemi yaptıran kişi benim arkadaşım. Tamamen kendi araştırmasını yapıp kendi kararıyla gitmiş. Ben sonradan öğrendim.

Ayrıca bu, saç ekimi gibi uzun süredir takip ettiğim ve hakkında kesin konuşabileceğim bir işlem değil. Arkadaşımın sonucu başarılı oldu diye herkesin aynı sonucu alacağını iddia etmiyorum. Böyle bir iddiam da yok.

Ancak gördüğüm sonuç benim hoşuma gitti. Hatta bir ara ben de yaptırmayı düşündüm. Fakat bu işlemi yaptırabilmem için önce gıdı altındaki yağlanmayı ameliyatsız lazer yöntemiyle azaltmam gerektiği söylendi. Sonrasında o süreci planlamak, iyileşme dönemi ve diğer detaylar derken şimdilik erteledim.

Eğer ileride ben de yaptırırsam, süreci ve sonuçları bu konuda ayrıntılı şekilde paylaşırım.

Bu arada arkadaşım işlemi ASMED'in medikal bölümünde yaptırdı.

tabi asmed denince maddi açıdan biraz korku başlıyor :) ama piyasa fiyatları ile aynı asmed in bu tarz işlem fiyatları onu da belirteyim
arkadaşım dışarıdaki fiyatlarla aynı demişti ...

kısaca yaş benimde kemale ermeye başladığı için kendime yaptırım yapmayı istiyorum artık
bir çok şey öğrendim asmed medikalden kısaca dışarıda gördüğümüz aa yakışıklı dediğimiz adamların suratında en az 20 işlem var tabi biz bunları bilmediğimiz için doğal doğal geziyoruz halbuki insanın yüz hatlarını değiştiren en az hayat kalitesine yüzde yüz etki edecek o kadar işlem var ki bunları ıskalıyoruz

insansın kendine yatırım yapması gerek diye düşünüyorum insanı en çok mutlu eden dış görünüşü
ve sonrasında karşı cinsin seni beğenip ilgi göstermesi
bunları yaptırmak da kolay adamı 1 ayda kızların dibini düşürcek modele sokuyorlar... tabi her şey para :)
Bende senin gibi dusunuyorum hintell. Yas 42 oldu bi ortayas duzeltmesi yapmak gerekiyor. Zaten asmed dental e gidiyorum implant icin o ara jawline ida aradan cikarayim o zaman. Belki birde goz cevresine botoks patlatirim. Surda kalda 10-15 yil prime time

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2026, 18:37:55 »
Valla bakıyorsun kendine hem fin hem jawline hem dental :D

Clav lookmaxxing akımına destek mi yoksa
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2026, 19:34:13 »
Valla bakıyorsun kendine hem fin hem jawline hem dental :D

Clav lookmaxxing akımına destek mi yoksa
orta yas bunalimi dostum

Facebook Twitter Instagram