Gönderen Konu: Seyrek(diffuse)sacta su anda hangi merkez en iyisi?  (Okunma sayısı 680 defa)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Seyrek(diffuse)sacta su anda hangi merkez en iyisi?
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2026, 12:52:18 »
Saçının azalma kaynağını bulman lazım. Ekim yaptırsan bile sebep durduğu için aynı sorum devam edecek.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #2 : 17 Temmuz 2026, 13:00:51 »
Saçının azalma kaynağını bulman lazım. Ekim yaptırsan bile sebep durduğu için aynı sorum devam edecek.
Dostum finasterid 5 yildan sonra etkisini kaybediyor. Hairlosstalk ta ve redditte bircok insan bu yuzden sikayetci. Ekimde yasim 35 di ve suan 41 yasindayim ona ragmen azaliyor saclar zamanla. Yaslandikca DHT ye olan duyarlilik artiyor, DHT yi daha cok baskilamak onun icinde Dutasteride ye gecmek gerekiyor. Yas ilerledigi icin saci eskisi kadar kafaya takmiyorum. Amacim is 2000 greflik bi siklastirma ekimi yaptirip 50 yasina kadar durumu idare etttirmek. Ilk ekimin esma serkan di ve ilk 2 yil saclarim finas destegi ile cok iyidi. Sonra azalarak seyreklesti
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2026, 13:54:18 Gönderen: kelboy85 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2026, 15:16:13 »
Resimlerini ekle öyle yazıyla olmuyor
Global Moderator

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Temmuz 2026, 17:10:28 »

Hani la finasterid fayda sağlıyordu o kadar yazıyon ciziyon bak bu adamin saçlarda azaldı diyor

Diğeri ektirmis.topikal Fin ve min karisimi kullanmış seyrek kalmış bir halta yaramıyor bence
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2026, 17:11:52 »
Dostlar,

1. Ekim uzerinden 6 yil gecti. Finasteride kullanmama ragmen saclar iyice azaldi gene.

Piyasayi pek takip etmiyorum su anda diffuse alopecia icin aralara girip ekim yapan olan saca zarar vermeyen hangi merkez revaçta?

Amacim 2000 civari greft on orta bolgeyi dolgun gostermek

Başkan finasteridin suçu yoktur suçlu her zaman hastadır finasterid tartışılmaz tartışılması teklif dahi edilemez bir ilaçtır.(Tabi ki ironi)

Bir halta yaradığı yok ben anlatamadım anlatinca linç ediyorlar fake hesaplarla yan etkileri de ağır bünyeye göre değişiyor
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Temmuz 2026, 17:23:09 »
Abi ben yoruldum kullanmak istemeyen kullanmasın pubmed makalesi atıyorum daha ne yapayım burada kullanan uzun yıllar sonra saçları hala iyi olan bir sürü kişi var.

Dileyen gitsin mossi london sürüp yağlı masaj yapsın ne diyim.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2026, 13:02:40 »
1.foto finas destekli ekimin 1. Yili. 2. Foto 6 yil sonrasi ve finasi bir gun bile aksatmadim. Ustune minox destegide var. buna ragmen on cizgim bozdu ve yuzde 60 kayip yasadim. O yuzden aralara giren bi domtor bakiyorum. Ers iyi gibi yada bekir bek. Tavsiyeleri bekliyorum

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2026, 13:36:20 »
Abi ben yoruldum kullanmak istemeyen kullanmasın pubmed makalesi atıyorum daha ne yapayım burada kullanan uzun yıllar sonra saçları hala iyi olan bir sürü kişi var.

Dileyen gitsin mossi london sürüp yağlı masaj yapsın ne diyim.

Al.iste adam saçını paylaşmış at çöpe o makaleyi
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2026, 13:43:11 »
Kendimi orta çağda Galileo gibi hissettim :D
  • Yaşınız 30

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #10 : 19 Temmuz 2026, 13:47:09 »
Konudan sapmayalim - diffuse ekim icin piyasanin krali kim su anda

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2026, 14:04:32 »
Abi fin’e rağmen saç kaybediyorum diyorsun. Ekim yaptığında duracak mı kayıp peki?
  • Yaşınız 30

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #12 : 19 Temmuz 2026, 14:12:40 »
Dostum
Durmayicak ama baska cozumum yok. Demekki cok agresif benim dht. Dutasteride yapip 2. Ekim patlaticam. Bir 5-6 sene daha gitmesi lazim. Tayland da cok iyi ekimcer var bu ara bakiyorum en olmazsa tr de yaptiracam. Ucret sorun degil az greftle iyi is cikaran merkez bakiyorum
Abi fin’e rağmen saç kaybediyorum diyorsun. Ekim yaptığında duracak mı kayıp peki?

cral03

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2026, 14:15:41 »
Dostum
Durmayicak ama baska cozumum yok. Demekki cok agresif benim dht. Dutasteride yapip 2. Ekim patlaticam. Bir 5-6 sene daha gitmesi lazim. Tayland da cok iyi ekimcer var bu ara bakiyorum en olmazsa tr de yaptiracam. Ucret sorun degil az greftle iyi is cikaran merkez bakiyorum
bekir bek Esma Serkan tetik muttalip keser az greft diyince bunları öneririm sana ama fin yetmiyorsa dut yap ayrıca mine de devam et

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #14 : 19 Temmuz 2026, 14:39:45 »
Ilk ekimim esma serkan di zaten. Bekir Beki begeniyorum. Bu sefer onu deneyebilirim.

Facebook Twitter Instagram