Arkadaşlar merhaba,
34 yaşındayım. Yaklaşık 5 yıl önce Serkan Aygın Bey’in kliniğinde saç ekimi yaptırdım. Kismen sonuçtan memnunum ancak hem ekim yapılan bölgede hem de donör bölgede gözüme çarpan bazı boşluklar var. Ekim yapılacak alan geniş olduğu için o dönemde iki seans planlamıştık. Şimdi ikinci ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve sizin görüşlerinizi almak istedim.
Serkan Aygın’ın kliniğine tekrar gittim. Yaklaşık 3.900 greftlik bir ekim önerdiler. Medeks ile de görüştüm fakat onlar net bir greft sayısı vermedi. Planlanan işlem, ağırlıklı olarak tepe bölgesini kapatmak ve ilk ekimde açık kalan bölgelere bir miktar takviye yapmak olacak.
Sizce donör bölgem böyle bir işlem için yeterli midir? Ayrıca bu tarz bir ekim için hangi merkezi önerirsiniz? Serkan Aygın’ın fiyatları maalesef oldukça artmış. Medeks arasında yarı yarıyadan fazla fiyat farkı olması beni düşündüren en önemli konu oldu. Baska bir tavsiyeniz var ise acigim. Su an takviye kullanmiyorum ekim sonrasi 2-3 yil finasterid ve xpecia kullandim ama 2 yildir kullanmiyorum. Ilerde evlenip cocuk yapma planim var o yuzden kullanmayida dusunmuyorum onumuzdeki yillarda.
Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Onceki ekim sonuclarina surdan ulasabilirsiniz:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23488.0su anki durum ekte