Gönderen Konu: 2. Saç ekimi için yorum ve tavsiye  (Okunma sayısı 798 defa)

Kuheylan

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
2. Saç ekimi için yorum ve tavsiye
« : 17 Temmuz 2026, 14:50:48 »
Arkadaşlar merhaba,
34 yaşındayım. Yaklaşık 5 yıl önce Serkan Aygın Bey’in kliniğinde saç ekimi yaptırdım. Kismen sonuçtan memnunum ancak hem ekim yapılan bölgede hem de donör bölgede gözüme çarpan bazı boşluklar var. Ekim yapılacak alan geniş olduğu için o dönemde iki seans planlamıştık. Şimdi ikinci ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve sizin görüşlerinizi almak istedim.
Serkan Aygın’ın kliniğine tekrar gittim. Yaklaşık 3.900 greftlik bir ekim önerdiler. Medeks ile de görüştüm fakat onlar net bir greft sayısı vermedi. Planlanan işlem, ağırlıklı olarak tepe bölgesini kapatmak ve ilk ekimde açık kalan bölgelere bir miktar takviye yapmak olacak.
Sizce donör bölgem böyle bir işlem için yeterli midir? Ayrıca bu tarz bir ekim için hangi merkezi önerirsiniz? Serkan Aygın’ın fiyatları maalesef oldukça artmış. Medeks arasında yarı yarıyadan fazla fiyat farkı olması beni düşündüren en önemli konu oldu. Baska bir tavsiyeniz var ise acigim. Su an takviye kullanmiyorum ekim sonrasi 2-3 yil finasterid ve xpecia kullandim ama 2 yildir kullanmiyorum. Ilerde evlenip cocuk yapma planim var o yuzden kullanmayida dusunmuyorum onumuzdeki yillarda.
Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Onceki ekim sonuclarina surdan ulasabilirsiniz:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23488.0
su anki durum ekte

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2. Saç ekimi için yorum ve tavsiye
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2026, 17:20:18 »
Başkan akıllı adamsın finasterid brosurunde çocuk yaparken bu madde etki ederse çocuğun cinselliği hakkında birşeyler yazıyordu yan etki olarak.

Diğer yandan bende merak ediyorum tepe ekimi zordur  yorum yazdım.takipteyim konuyu
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Kuheylan

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2026, 00:08:38 »
Evet Hocam hormonel bir ilac oldugu icin cok riske atmak istemiyorum bakalim durum ne gosterecek. arkadaslar yorum yapabilirse cok sevinecegim simdiden tesekkur ederim, goruslere cok acigim.
  • Yaşınız 29

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2026, 01:57:27 »
Evet Hocam hormonel bir ilac oldugu icin cok riske atmak istemiyorum bakalim durum ne gosterecek. arkadaslar yorum yapabilirse cok sevinecegim simdiden tesekkur ederim, goruslere cok acigim.
medeks geniş alanda iyidir . Senin yoğunluk verteks bölgesine verilecek . Verteks bölgesi içinde sadece ekim yetmez medikal tedavi de şart olacak . Bende 1 ay önce verteks için ekim yaptırdım.  Seçimi Cüneyt hocadan yana kullandım.  Verteks konusunda tecrübeli ve ekim sonrası topikal losyon kullandırıyor . Cüneyt hoca medeks asuman hair bunlar olabilir. 

greftsaymaktanbikmisbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Temmuz 2026, 02:18:06 »
az da olsa dupa da var sende üstat bu yüzden donör sağlığı için özellikle dhi ekim yapan bir yer senin için daha iyi olur bence .dhi deyince yanlış anlaşılmasın donörden alım tekniği aynı fakat dhi yapan yerler genelde daha az greft ile iş yapmayı daha çok seviyorlar ve donörede pek zarar vermiyor örneğin hakanklinik sizin için iyi bir seçim olur bence.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2026, 05:46:38 »
Finasteride'i bıraktığın için kendi saçların dökülmüş ve yeni ekime ihtiyaç duyuyorsun bu yüzden. Kullanmak istemediğin için tepende yeterince saç var onlara zarar gelebilir nasıl ekim yapacaksın ki o aralara? Ektin diyelim ki o kalanlar dökülünce ne olacak?

Finasteride'i çocuk planlamadan 3 ay önce bırakırsın iş bitince tekrar başlarsın bu şekikde kullanılıyor.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

kelbabangida

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Temmuz 2026, 00:11:58 »
yaş 34 olmuş fine gerek yok bu yüzden .ekim kalitesi belirleyici olur .güzel bir sonuç elde etmek asıl önemli olan .fin son zamanlarda forumda çok abartılıyor başarı yüzdesi bile max yüzde 60 falan o da abartı rakam.bu abartı da olanı korumak yani güçlendirmek değil .fin saçları güçlendirmez önce bunun ayrımını yapalım lütfen.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Temmuz 2026, 08:36:48 »
Hocam bu söylediklerinin bir kaynağı var mı 34 yaştan sonra fin gerekmediği, dökülmenin durduğuyla ilgili ya da %60 sayısı nereden geldi onu anlamadım. Fin saçları güçlendirmez mi? Şu ana kadar okuduğum, öğrendiğim ve araştırdığım her şeyle ters düşüyor.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Temmuz 2026, 09:38:22 »
yaş 34 olmuş fine gerek yok bu yüzden .ekim kalitesi belirleyici olur .güzel bir sonuç elde etmek asıl önemli olan .fin son zamanlarda forumda çok abartılıyor başarı yüzdesi bile max yüzde 60 falan o da abartı rakam.bu abartı da olanı korumak yani güçlendirmek değil .fin saçları güçlendirmez önce bunun ayrımını yapalım lütfen.

Başkan saç dökülmesi omur boyu süren bir süreçtir ne zaman atak yapacağını bilemezsin
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Temmuz 2026, 09:44:46 »
Abi forumda bir kanı var 35 yaşından sonra saç dökülmesi durur/yavaşlar diye kim attı ortaya merak ediyorum yok öyle bir şey saç dökülmesi ömür boyu sürer ve erkek tipi kelliğin ana sorumlusu DHT'dir bunlar yoruma açık değildir.
Bilimde demokrasi yoktur   doğru vardır ve o doğru çürütülene kadar geçerli olan o doğrudur. valla yalan bilgi doğru bilgiden kolay yayılıyor.

Bu koray hoca Serkan hoca falan boşa fin kullanıyor valla kafaları çalışmıyor dökülmeleri durdu işte 50'li yaşlarındalar valla bir şey bildikleri yok ya bu hocaların (!)
  • Yaşınız 30

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Temmuz 2026, 10:08:46 »
Abi forumda bir kanı var 35 yaşından sonra saç dökülmesi durur/yavaşlar diye kim attı ortaya merak ediyorum yok öyle bir şey saç dökülmesi ömür boyu sürer ve erkek tipi kelliğin ana sorumlusu DHT'dir bunlar yoruma açık değildir.
Bilimde demokrasi yoktur   doğru vardır ve o doğru çürütülene kadar geçerli olan o doğrudur. valla yalan bilgi doğru bilgiden kolay yayılıyor.

Bu koray hoca Serkan hoca falan boşa fin kullanıyor valla kafaları çalışmıyor dökülmeleri durdu işte 50'li yaşlarındalar valla bir şey bildikleri yok ya bu hocaların (!)

Senin birşey bildiğin yok ben onların saçlarının nasıl dokulmedigini biliyorum Fin felan hikaye
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Seven

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #11 : 23 Temmuz 2026, 15:57:17 »
Saçları güçlendirmek iyi olacaktır.
Serkan aygın
Cüneyt çakır
Ahmet tosun
Asuman hair

İyi tercihler olacaktır senin için
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2026, 16:12:39 »
Senin birşey bildiğin yok ben onların saçlarının nasıl dokulmedigini biliyorum Fin felan hikaye

Bekir hoca boşa fin kullanımını hem öncesi hem sonrası istiyor demek. Neyse bir manası yok kaç makale kaç doktor önerisi attım fin ile ilgili artık daha zorlamayacağım sana anlatmaya. 2+2'nin 4 olup olmadığıyla tartışmayla aynı. Adam 4 değil derse bir yere kadar açıklayabilirsin kendini.
  • Yaşınız 30

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Temmuz 2026, 16:55:37 »
Bekir hoca boşa fin kullanımını hem öncesi hem sonrası istiyor demek. Neyse bir manası yok kaç makale kaç doktor önerisi attım fin ile ilgili artık daha zorlamayacağım sana anlatmaya. 2+2'nin 4 olup olmadığıyla tartışmayla aynı. Adam 4 değil derse bir yere kadar açıklayabilirsin kendini.

Bende diyorum ki sadece Fin değil Bekir hocanın yanına bir uğra sohbetin eksik kalmış :D
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 23 Temmuz 2026, 17:02:13 »
Ektirirsem gideceğim zaten yanına ha umarım gerek kalmaz.
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram