اَللَّهُ اَكْبَرُ
Allâhü ekber
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ
Bismillahirrahmanirrahîm
اَفْلَحَ اللهُ وَجْهَكَ، اَللّٰهُمَّ بَارِكْ لَهُ فِى شَعْرِهِ وَبَشَرِه
Efleha'llâhu vecheke, Allahümme bârik lehû fî şa'rihi ve beşerih.
"Allah senin yüzünü ak etsin. Allah'ım, onun tenini ve saçını mübarek kıl (hayırlı ve bereketli eyle)." [1]
Bu dua, Peygamber Efendimizin (s.a.v.) Ebu Katâde'ye yönelttiği özel bir duadır. İlgili rivayete göre, Peygamberimiz bu duayı etmiş ve yaşlılık dönemlerinde dahi Ebu Katâde'nin (r.a.) genç ve dinç kaldığı, saçının ve teninin bereketlendiği nakledilmiştir. İslam kaynaklarında bu dua; yaşlılıktan korunmak, saçın, cildin ve genel bedenin bereketlenmesi, sıhhat ve güzellik niyetiyle okunmaktadır. [1]
Arkadaşlar merhaba nasılsınız ?
Kusura bakmayın ekim yaptıralı 17 gün oldu paylaşım konusunda biraz geciktim.Güzel bir içerik oluşturup sizlere faydalı yararlı olsun yol göstersin diye tam 4 Word sayfası metin yazmıştım 16 adet görsel ile paylaşacaktım bazı kötü niyetli kişiler yüzünden paylaşımı sınırlı tutmak zorunda kaldım sizlerden özür dilerim.Aslında paylaşım bile yapmayacaktım Hintell abiye ayıp etmemek saç ekimimi merak edip bekleyen kardeşlerimi ve foruma vefa borcu olarak süreç hakkında bilgilendirmek istedim. Bu forumu kurduğu ve bizleri merdiven altı yerlerde saç ektirip mağdur olmamızı engellediği için kendisine çok teşekkür ediyorum 2 yıl boyunca kendisinden çok destek gördüm çok yorumundan bilgi edindim.
Başta forum moderatörümüz tecrübe ve bilgilerinden yararlandığım Hintell abiye
Dr.Hakan Clinic Hakan Bey ve Koray Beye
Cüneyt Coşkun Beye
ASMED Koray Erdoğan Bey ve Alina Hanıma
Şahin Çelik Bey ve özellikle Ergin Beye (Çay ikramı için)
ERS Clinic Ersin Beye
Doku Klinik Serkan Aygın Bey ve Nilay Hanıma
Asuman Hair Asuman Hanıma
Görüşmeye gitme imkanım olmasa da yine ekimlerini başarılı bulduğum
Muttalip KESER Bey’e
İzmir / Dr. Sibel ve Zafer Ulasana
Hakan Doğanay Beye
Ahmet Tosun Beye
Medekse
Teşekkür ediyorum
Saç ekimimi gerçekleştriren, mikro motorla alım yapan kendisine sözde ulaşılmayan Dr.Bekir BEK Hocamın da ellerine sağlık gerçekten harika bir iş çıkardı güvenimi de boşa çıkarmadı.Bekir Bek hocanın mikro motorla aldığı greft tablosu ve saç yoğunluğu aşağıdadır.
Kendisine söylenilenin aksine ulaşmak çok kolay ekim esnasında tüm konsantrasyonunu hastaya veriyor akşam eve geçince whatsappdan mesajlarınıza geri dönüş yapıyor.Bunun dışında 6 ay 1 yıl sonrasına sıra verme mevzuu doğru ama turistlerden ilk iptal ne zaman olursa hemen sizi çağırıyor 1 gün öncesinden haber veriyor söylenildiği gibi 6 ay 1 yıl muhabbeti yok 1 ayda da 15 günde de 2 ayda da sıranız gelebilir yeter ki bütçeniz hazır olsun.
Operasyon 3371 greft olması sebebiyle 2 gün sürdü 3371 greft ekildi.2 gün sürmesi çok iyiydi daha özenli bir ekim oldu alınan saç greftleri fazla bekletilip heba olmadan ekildi.Dönör alandan saçları Bekir Hoca aldı yine aynı şekilde kanal açımından saç ekimine kadar tüm işlemi bizzat Bekir Hoca kendisi yaptı.Klinik steril ve temizdi.Hiçbir çalışanın ağzından gereksiz yere 1 kelime cümle çıkmadı herkes işine odaklanmış ben ise bazen müzik bazen film bazen de Ankara manzarasını seyrediyordum ekim son derece iyi ve konforluydu.Sürekli ikramlar oldu tüm çalışanlara teşekkür etmek istiyorum çok iyi ağırlandım ve ekim sürecimi özveriyle gerçekleştirdi DR.Bekir BEK Hoca.
3371 greft 8.704 saç teli ve 2.58’lik harika bir yoğunluk ortalaması ile İnşallah Allahın izniyle güzel bir ekim sonucu bekliyorum.Ekilen saç yönleri,saç çizgisinin doğallığı ve beklenilen sıklık İnşallah güzel bir sonuçla sonuçlanır.
Kullandığım takviyeler: The Mossi London Vitamin,Solgar 5000 biotin,Orzax D3K2 damla,Solgar Demir,Orzax B12 Dilaltı Sprey,Nutraxin Omega 3,Orzax Magnezyum 3’lü etki Coraspin Kan sulandırıcı,Solgar Folik Asit yumarta ceviz içi protein içerikli yiyecekler anlayacağınız tüm tuşlara bastım arkadaşlar.
Saç çizgisini Bekir Hocaya bıraktım bunun dışında gençliğimin son demlerini güzel bir şekilde tadını çıkarmak için ön bölgeye ekim yaptırdım çok şükür arkalar o kadar açık değildi.Yaşlanınca koca karılaramı beğendireceğiz kendimizi dökülecek saç kafa da durmaz.Şakaklar orta iç kısma doğru açık olduğu ve alnım geniş olduğu için açıklık biraz vardı arkadaşlar.
Bunun dışında desteğini gördüğüm üyelerden KEL DAMAT kardeşime Almancı ektirmek abiye Captain07 abiye ne olduğunu bilmediğim ama ileti mesajla destek olan yusuf333 kardeşe teşekkür ediyorum.Adını sayamayıp unuttuklarımdan özür dilerim.
Saç ekimi ile ilgili herşey yolunda ve çok şükür harika gidiyor herhangi bir sıkıntı problem yoktur arkadaşlar.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar
اَللَّهُ اَكْبَرُ
Allâhü ekber
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ
Bismillahirrahmanirrahîm
اَفْلَحَ اللهُ وَجْهَكَ، اَللّٰهُمَّ بَارِكْ لَهُ فِى شَعْرِهِ وَبَشَرِه
Efleha'llâhu vecheke, Allahümme bârik lehû fî şa'rihi ve beşerih.
"Allah senin yüzünü ak etsin. Allah'ım, onun tenini ve saçını mübarek kıl (hayırlı ve bereketli eyle)." [1]
Bu dua, Peygamber Efendimizin (s.a.v.) Ebu Katâde'ye yönelttiği özel bir duadır. İlgili rivayete göre, Peygamberimiz bu duayı etmiş ve yaşlılık dönemlerinde dahi Ebu Katâde'nin (r.a.) genç ve dinç kaldığı, saçının ve teninin bereketlendiği nakledilmiştir. İslam kaynaklarında bu dua; yaşlılıktan korunmak, saçın, cildin ve genel bedenin bereketlenmesi, sıhhat ve güzellik niyetiyle okunmaktadır. [1]

görsel sunucu