Gönderen Konu: DR.BEKİR BEK / ANKARA / 3371 GREFT  (Okunma sayısı 5141 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
DR.BEKİR BEK / ANKARA / 3371 GREFT
« : 17 Temmuz 2026, 18:20:48 »
اَللَّهُ اَكْبَرُ
Allâhü ekber

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ
Bismillahirrahmanirrahîm

اَفْلَحَ اللهُ وَجْهَكَ، اَللّٰهُمَّ بَارِكْ لَهُ فِى شَعْرِهِ وَبَشَرِه

Efleha'llâhu vecheke, Allahümme bârik lehû fî şa'rihi ve beşerih.

"Allah senin yüzünü ak etsin. Allah'ım, onun tenini ve saçını mübarek kıl (hayırlı ve bereketli eyle)." [1]

Bu dua, Peygamber Efendimizin (s.a.v.) Ebu Katâde'ye yönelttiği özel bir duadır. İlgili rivayete göre, Peygamberimiz bu duayı etmiş ve yaşlılık dönemlerinde dahi Ebu Katâde'nin (r.a.) genç ve dinç kaldığı, saçının ve teninin bereketlendiği nakledilmiştir. İslam kaynaklarında bu dua; yaşlılıktan korunmak, saçın, cildin ve genel bedenin bereketlenmesi, sıhhat ve güzellik niyetiyle okunmaktadır. [1]

Arkadaşlar merhaba nasılsınız ?
Kusura bakmayın ekim yaptıralı 17 gün oldu paylaşım konusunda biraz geciktim.Güzel bir içerik oluşturup sizlere faydalı yararlı olsun yol göstersin diye tam 4 Word sayfası metin yazmıştım 16 adet görsel ile paylaşacaktım bazı kötü niyetli kişiler yüzünden paylaşımı sınırlı tutmak zorunda kaldım sizlerden özür dilerim.Aslında paylaşım bile yapmayacaktım Hintell abiye ayıp etmemek saç ekimimi merak edip bekleyen kardeşlerimi ve foruma vefa borcu olarak süreç hakkında bilgilendirmek istedim. Bu forumu kurduğu ve bizleri merdiven altı yerlerde saç ektirip mağdur olmamızı engellediği için kendisine çok teşekkür ediyorum 2 yıl boyunca kendisinden çok destek gördüm çok yorumundan bilgi edindim.

Başta forum moderatörümüz tecrübe ve bilgilerinden yararlandığım Hintell abiye

Dr.Hakan Clinic Hakan Bey ve Koray Beye

Cüneyt Coşkun Beye

ASMED Koray Erdoğan Bey ve Alina Hanıma

Şahin Çelik Bey ve özellikle Ergin Beye (Çay ikramı için)

ERS Clinic Ersin Beye

Doku Klinik Serkan Aygın Bey ve Nilay Hanıma

Asuman Hair Asuman Hanıma

Görüşmeye gitme imkanım olmasa da  yine ekimlerini başarılı bulduğum

Muttalip KESER Bey’e

İzmir / Dr. Sibel ve Zafer Ulasana

Hakan Doğanay  Beye

Ahmet Tosun Beye

Medekse

Teşekkür ediyorum

Saç ekimimi gerçekleştriren, mikro motorla alım yapan kendisine sözde ulaşılmayan Dr.Bekir BEK Hocamın da ellerine sağlık gerçekten harika bir iş çıkardı güvenimi de boşa çıkarmadı.Bekir Bek hocanın  mikro motorla aldığı greft tablosu ve saç yoğunluğu aşağıdadır.

Kendisine söylenilenin  aksine ulaşmak çok kolay ekim esnasında tüm konsantrasyonunu hastaya veriyor akşam eve geçince whatsappdan mesajlarınıza geri dönüş yapıyor.Bunun dışında 6 ay 1 yıl sonrasına sıra verme mevzuu doğru ama turistlerden ilk iptal ne zaman olursa hemen sizi çağırıyor 1 gün öncesinden haber veriyor söylenildiği gibi 6 ay 1 yıl muhabbeti yok 1 ayda da 15 günde de 2 ayda da sıranız gelebilir yeter ki bütçeniz hazır olsun.
Operasyon 3371 greft olması sebebiyle 2 gün sürdü 3371 greft ekildi.2 gün sürmesi çok iyiydi daha özenli bir ekim oldu alınan saç greftleri fazla bekletilip heba olmadan ekildi.Dönör alandan saçları Bekir Hoca aldı yine aynı şekilde kanal açımından saç ekimine kadar tüm işlemi bizzat Bekir Hoca kendisi yaptı.Klinik steril ve temizdi.Hiçbir çalışanın ağzından gereksiz yere 1 kelime cümle çıkmadı herkes işine odaklanmış ben ise bazen müzik bazen film bazen de Ankara manzarasını seyrediyordum ekim son derece iyi ve konforluydu.Sürekli ikramlar oldu tüm çalışanlara teşekkür etmek istiyorum çok iyi ağırlandım ve ekim sürecimi özveriyle gerçekleştirdi  DR.Bekir BEK Hoca.

3371 greft  8.704 saç teli  ve 2.58’lik harika bir yoğunluk ortalaması ile İnşallah Allahın izniyle güzel bir ekim sonucu bekliyorum.Ekilen saç yönleri,saç çizgisinin doğallığı ve beklenilen sıklık İnşallah güzel bir sonuçla sonuçlanır.

Kullandığım takviyeler: The Mossi London Vitamin,Solgar 5000 biotin,Orzax D3K2 damla,Solgar Demir,Orzax B12 Dilaltı Sprey,Nutraxin Omega 3,Orzax Magnezyum 3’lü etki Coraspin Kan sulandırıcı,Solgar Folik Asit yumarta ceviz içi protein içerikli yiyecekler anlayacağınız tüm tuşlara bastım arkadaşlar.
Saç çizgisini Bekir Hocaya bıraktım bunun dışında gençliğimin son demlerini güzel bir şekilde tadını çıkarmak için ön bölgeye ekim yaptırdım çok şükür arkalar o kadar açık değildi.Yaşlanınca koca karılaramı beğendireceğiz kendimizi dökülecek saç  kafa da durmaz.Şakaklar orta iç kısma doğru açık olduğu ve alnım geniş olduğu için açıklık biraz vardı arkadaşlar.

Bunun dışında desteğini gördüğüm üyelerden KEL DAMAT kardeşime Almancı ektirmek abiye Captain07 abiye ne olduğunu bilmediğim ama ileti mesajla  destek olan yusuf333 kardeşe teşekkür ediyorum.Adını sayamayıp unuttuklarımdan özür dilerim.
Saç ekimi ile ilgili herşey yolunda ve çok şükür harika gidiyor herhangi bir sıkıntı problem yoktur arkadaşlar.

Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar

اَللَّهُ اَكْبَرُ
Allâhü ekber

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ
Bismillahirrahmanirrahîm

اَفْلَحَ اللهُ وَجْهَكَ، اَللّٰهُمَّ بَارِكْ لَهُ فِى شَعْرِهِ وَبَشَرِه
Efleha'llâhu vecheke, Allahümme bârik lehû fî şa'rihi ve beşerih.
"Allah senin yüzünü ak etsin. Allah'ım, onun tenini ve saçını mübarek kıl (hayırlı ve bereketli eyle)." [1]
Bu dua, Peygamber Efendimizin (s.a.v.) Ebu Katâde'ye yönelttiği özel bir duadır. İlgili rivayete göre, Peygamberimiz bu duayı etmiş ve yaşlılık dönemlerinde dahi Ebu Katâde'nin (r.a.) genç ve dinç kaldığı, saçının ve teninin bereketlendiği nakledilmiştir. İslam kaynaklarında bu dua; yaşlılıktan korunmak, saçın, cildin ve genel bedenin bereketlenmesi, sıhhat ve güzellik niyetiyle okunmaktadır. [1]

|-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|

|-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|  |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|

|-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|

görsel sunucu

|-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2026, 00:24:24 Gönderen: Hintell »
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

LordBrtl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun güle güle tara hocam :)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun güle güle tara hocam :)

Eyvallah kardeşim daha güzelleri senin olsun
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun.

İnşallah senin ekimi de özellikle takip edeceğim teşekkür ediyorum güzel dileklerin için
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Hayırlı olsun
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun
Teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Ciddiyetsiz Konular

• Yeni üye
  • *
Hadi hayirli ugurlu olsun.

Forumdaki eskiler kadar anlamiyorum ama gayet guzel gorunuyor.

En kisa surede saglikli gur saclara kavusman dilegiyle.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hadi hayirli ugurlu olsun.

Forumdaki eskiler kadar anlamiyorum ama gayet guzel gorunuyor.

En kisa surede saglikli gur saclara kavusman dilegiyle.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim saolun amin daha iyileri sizin olsun
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlk izlenim çok güzel.  Planlama donör alımı ekim kalitesi bunlar harika . Umarım 6 ay 1 sene sonra da sonuç mükemmel olur . Kendi saçlarında ekimin verdiği  mikro tramvalar sebebiyle bir takım  dökülme olacak bu süreçte ve bir takım beyazlamalar olabilir . Bu durumda hiç panik yapma.  Bunların hepsi saç ektirenler olarak bizlerinde başına geldi . Bu durum geçici.  6 ay sonra hepsi toparlayacak . İnşallah sürecin sonunda da istediğin yoğunluğa güzel saçlara kavuşacaksın . Şimdiden hayırlı uğurlu olsun nazar değmesin.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlk izlenim çok güzel.  Planlama donör alımı ekim kalitesi bunlar harika . Umarım 6 ay 1 sene sonra da sonuç mükemmel olur . Kendi saçlarında ekimin verdiği  mikro tramvalar sebebiyle bir takım  dökülme olacak bu süreçte ve bir takım beyazlamalar olabilir . Bu durumda hiç panik yapma.  Bunların hepsi saç ektirenler olarak bizlerinde başına geldi . Bu durum geçici.  6 ay sonra hepsi toparlayacak . İnşallah sürecin sonunda da istediğin yoğunluğa güzel saçlara kavuşacaksın . Şimdiden hayırlı uğurlu olsun nazar değmesin.

Çok teşekkür ederim abi amin İnşallah daha iyileri senin olur. Ekilen alan saç yoğunluğu saç çizgisinin doğallığı yönler İnşallah işimde rast gider iyi bir sonuç alırız biraz gençliğin son demlerini doya doya yaşarız. Saol abi
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Lev1n

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun arada bir güncelleyin bizi. Bu arada hiç olmazsa ileriye dönük olması için takviye olarak kabak çekirdeği yağı/saw palmetto falan kullanın.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun arada bir güncelleyin bizi. Bu arada hiç olmazsa ileriye dönük olması için takviye olarak kabak çekirdeği yağı/saw palmetto falan kullanın.

Eyvallah kardeş daha iyileri senin olsun
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Güzel işçilik bekir hocaya bişey diyecek yok sadece saçlar kalınlığı kaç mikron hoca bir şey söledimi
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

ektirmek

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Cok basarili bir ekim  |-onayisareti-|. Insallah en iyi sekilde sonuclanir, bunu hem foruma katkilarindan dolayi, hem de hepimizin ekimi basarili olmasini en ictenlikle diledigin icin hak ediyorsun. Gercekten cok güzel görünüyor 8).

Facebook Twitter Instagram