34 yaşındayım dökülmem geçen yıl başladı.
66 gün topikal finasterid sonrası günlük 1 mg propecia'ya geçtim. 32 gündür günlük 1 mg propecia kullanıyorum. topikal finin son döneminde dökülmenin tekrar başladığını fark etmiştim propecia ile de bu dökülme devam ediyor. görsellerde durum iyi gibi görünebilir ama tepenin 1/4 belki de 1/3 ü gitmiş gibi hissediyorum.
ancak şöyle bir durum var donör bölgem , ense ve yanlar eskiden de güçlüydü ama şimdi çok daha güçlendiğini hissediyorum öncesinde ve sonrasında çekme testleri yapmıştım zaten , bundan eminim.
propecia ilk bir ayda dökülmem olan yerleri epey seyreltti dışardan belli olmuyor ama ben farkındayım fakat güçlü olan bölgelerimi daha da güçlü yapıyor gibi.
muhtemelen dökülen yerler shedding yaşarken sağlam yerleri daha da kuvvetlendiriyor.bu konuda deneyimi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
libidom iyi, biraz sıvılaşma var ama sorun etmiyorum, sertleşmem iyi, biraz modum düşük gibi ama dönemsel de olabilir. dökülmeyi durdurur ise modum da yükselir:)Allah hepimizin yardımcısı olsun.
1.foto: duştan çıkar çıkmaz ıpıslakken gün ışığında çekildi
2.foto:ıslak saçı düzeltip çektim
3.foto: yan taraf kuru iken kulak yanında bir seyrekliğim dökülmeden önceden beri var
4. foto: duş sonrası hafif kurulama sonrası güneş altında çektim
5.foto: ense ve donör bölge/flaşlı çekmiş olabilirim bunu