Gönderen Konu: Ekime uygun olduğuma inanıyorum fakat ekim sonrası süreçleri merak ediyorum  (Okunma sayısı 790 defa)

hollandalı_nw3

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar kalbi, saçları yaralı dostlar

32 yaşına az kaldı ve artık sanırım idare edilemez duruma geldi saçlar, geçen sene ilk kez topik aldım önemli günlerde vs kullanmak için, yanları toparladığım üstlere elletmediğim berber seferlerim de haftada 1 olmaya başladı :) Minox kullanıyorum 10 yıldır falan heralde, artık sanırım çok etki etmiyor. daha gürdü saçlarım 2 sene önce falan, 3-4 sene önce ile arasında dünya kadar fark var.

ensem, sakallarım vs çok kalın. yanlar da. ailemde doktorlar var, gidip konuşacağım bu işin ustası hocalar ile yakın bir zamanda ama ektiren 1-2 insanla tanıştım son 1 senede ve ne fin ne minox kullanmamıza gerek kalmadı dediler. fin'siz bu iş olmaz ise sıfıra vurmaya daha yakın olacağım heralde.

Güçlü donör bölge durumu vs gibi ihtimallerde bir kere ekim sonra 10-15 sene sorunsuz devam gibi şanslar ortaya çıkıyor mu? yoksa bu iş finsiz olmuyor mu, veya 2-4 senede bir ektirmek mi gerekecek? merakla bekliyorum yorumlarınızı

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Başkan oyle bir dünya yok saclarini ektirip 2-3 sene sonra dökülen de oluyor dökülmeyen de oluyor tamamen genetik ile alakalı. Forumda şöyle en az 6 ay takıl ekimleri ve klinikleri takip et Finasteride başlamadan önce yan etkilerini bir araştır doktora danis ağır bir ilaç hakkında hayırlısı olsun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Eğer 0'a vurmaya tamamsan bence 0'a vur. Bir kere ekim yaptırdığın zaman hiçbir zaman 0'a vuramazsın çünkü.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

ektirmek

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar kalbi, saçları yaralı dostlar

Güçlü donör bölge durumu vs gibi ihtimallerde bir kere ekim sonra 10-15 sene sorunsuz devam gibi şanslar ortaya çıkıyor mu? yoksa bu iş finsiz olmuyor mu, veya 2-4 senede bir ektirmek mi gerekecek? merakla bekliyorum yorumlarınızı

Eger donör güclüyse 10-15 yil götürür. Pek belli olmuyor ama fena degil gibi donörün ve kivircik saclarin. Onun icin rahatlikla sakali ve gögüsü de isin icine katabilirsin.

Vtl

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Ben 2-3 ay önce forumu takip etmeye başladım bu süreçtede saç ekimi yaptırdım. Rahatsız ediyosa yaptır abi çok arşatırıncada içinden çıkamıyosun
  • Yaşınız 26

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
Dostum merhaba,

Bu işlemi bir organ nakli olarak düşünebilirsin. Organ nakillerinde canlı dokular olduğu için cerrahi olarak kesinlik ve ömür boyu kalıcılık diye bir durum yoktur.

Örneğin bir böbreklerinden bir tanesi iflas etmiş birini düşünelim (Bu kişiyi saçlarının yarısı dökülmüş biri olarak düşünelim.) Bir böbrek olduğu halde yine de hayatına devam edebiliyor. Bu kişinin diğer böbreği de iflas ettiğinde mutlaka böbrek nakli ihtiyacı olabilmektedir. ( Bu durumda saçları tamamen dökülmüş biri olarak düşünebilirsin) Bu arkadaşımıza uygun bir donörden nakil yapılıyor. (Saç ekimi yaptırdığını düşünelim.) Burada cerrahi olarak başarılı geçse bile bu dokunun vücut tarafından kabul edebilme durumunu göz önünde bulundurmak gerekir. Bununla birlikte bu böbreğin başarılı bir şekilde hayatına devam ettirse bile vücuttan beslenmesi durumu ile birlikte tekrardan iflas edebilme ihtimali her zaman mevcuttur. Bu durumu kullanacağımız ilaçlar ile sadece bu organın ömrünü uzatmak mümkün olabilmektedir.

Bununla birlikte eğer vücudun başarılı bir şekilde bu organı kabul ederse belki ömür boyu bu seninle birlikte kalabilmektedir. Bu durumu değerlendirmek ve kesin bir şekilde ömür boyu kalacak demek yanlış olacaktır.

rasimok

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Eğer 0'a vurmaya tamamsan bence 0'a vur. Bir kere ekim yaptırdığın zaman hiçbir zaman 0'a vuramazsın çünkü.
ekim yapılınca niye 0 a vurulmuyor

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çünkü enseden folikülü alırken etrafında 360 derece bir yara dokusu oluşturuyorsun. Evet zamanla iyileşse de sonsuza kadar o yara doku kalacak. O yara izlerini de saç kapatıyor.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

kelbabangida

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
finle ne alakası var hocam ,donör bölgeden güvenli alandan alım yapılıp ekim yapıldığı zaman ekilenler dökülmüyor bunu ben değil bilim söylüyor.
seninde zaten donör bölgede sadece güvenli alanda saç kalmış bu yüzden ekilenler için fin ile işin olmaz senin.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
finle ne alakası var hocam ,donör bölgeden güvenli alandan alım yapılıp ekim yapıldığı zaman ekilenler dökülmüyor bunu ben değil bilim söylüyor.
seninde zaten donör bölgede sadece güvenli alanda saç kalmış bu yüzden ekilenler için fin ile işin olmaz senin.

Abi tepesinde adamın bir sürü minyatür saç var dht’nin etkisinde yapma etme 🙂 Ayrıca DHT donördeki saçları da etkiler dökmese bile inceltir. Ki bu sebeptendir bazı yerler 6 ay önce ekimden fin başlatır donör kuvvetlensin diye.
  • Yaşınız 30

Lev1n

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Abi tepesinde adamın bir sürü minyatür saç var dht’nin etkisinde yapma etme 🙂 Ayrıca DHT donördeki saçları da etkiler dökmese bile inceltir. Ki bu sebeptendir bazı yerler 6 ay önce ekimden fin başlatır donör kuvvetlensin diye.

Bazı değil dolandırıcı olmayan her yer başlatıyor yada başla diyor. Başlayıp başlamamak kişinin kendisine kalmış ama konuyu açan kişinin verteks kısmı düzgün kullanılırsa min+dut ile toparlar gibi görünüyor.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Elbette kullanıp kullanmamak kişiye kalmıştır tartar biçer karar verir.

Ama yanlış bilgi vermek olmaz. Donör ya da güvenli alan tamamen güvenli değildir. Evet, DHT'ye karşı tepe bölgeye göre daha duyarsızdır ama dokunulmaz değildir.

Başlık sahibinden tek bir ricam var, konsultasyon için resmini ASMED'e atsın ne diyecekler.

Saç ekiminin limitleri vardır. Kötü malzeme ve büyük açıklıkla doyurucu bir sonuç alınamaz. Ha illa tepemde "kıl" olsun mantığıyla ekim yapılacaksa elbette yapılabilir bir şey diyemem.

Başlık sahibi buna rağmen ektirirse umarım  haksız çıkarım konusunu paylaşır güzel bir netice alır.
  • Yaşınız 30

Final Boss

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ben olsam özellikle ön bölgeye yani frontal alana ekim öncesi prp yaptırırdım ve ayrıca düzenli saç masajına başlardım .çok uzun yıllar saçsız kalan özellikle frontal bölge saç derisi  uv ışınlarına direk aşırı maruziyetten dolayı ekime elverişsiz hale geliyor .bu yüzden öncesinde ekime hazırlamak lazım.aksi takdirde özellikle ekilen ince yapılı greftler beslenmekte zorlanıp çıkmayacaktır.çim adam dediğimiz doğal olmayan görünüm en çok bu tarz vakalarda ortaya çıkıyor bahsini ettiğim nedenlerden dolayı.

Facebook Twitter Instagram