Gönderen Konu: Saw Palmetto Tedavisine Başladım Saçlarım dökülmeye devam ediyor  (Okunma sayısı 614 defa)

mbmenu123

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese iyi forumlar. Allah herkese şifa versin. Değerli dostlar agresif mi stabil mi bilmiyorum ama deli gibi duşta saçlarım dökülüyor. Yaşım 28. 2012 2011 yıllarından beri saçlarım dökülüyor. Bir önceki bir konum var. O konudaki saçlarımdan daha fazla seyrekleşti ve duşta sadece elime gelen en az 100 saç teli var. Gün içinde dökülen cabası. Egzema var ama çok fazla değil ara sıra geliyor özellikle şampuan değiştirince önüne geçemiyorum. Ketoral kullanıyordum ketoral bile etki etmiyor artık. Ama şuan azaldı. Saw palmetto tedavisine başladım. Başlayalı 20 25 gün oluyor ama saç dökülmem aynı. Kasıklarım ağrıdı birkaç gün daha sonra geçti ama. Finasterid veya Dut kullanan arkadaşlar kullanınca hemen kesiyor mu dökülmeyi ? Tedavi başladığını nasıl anlarım ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Finasteride ve dutasteride alındığı an anında kana karışır ve DHT üretimi saatler içinde düşer. Ama saçlarda döngü durumu olduğu için bunu derhal göremezsin. Öncelikle genelde zayıf ve kırılgan saçlar yeni güçlü terminal saçlara yer açmak için dökülür buna “shedding periyotu” denir. 3 ayda ufak tefek neticeler görülür. 6 ay ile 1 yıl arası çoğunluk netice 2 yıla da final görülür.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

mbmenu123

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tamamdır üstadım. Ben Saw Palmettoyu kullanmaya devam edeyim o zaman.

duck

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saw palmetto işe yaramaz. Fin dut kullansan bile minimum 3 ay gerekiyor

mbmenu123

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam emin misiniz ? Saw palmettoyu önerenlerde var. %50 durduruyor Dht diye bilgi edindim. İlla finasterid mi olması lazım ?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saw Palmetto çok zayıf. Zaman kaybedersin boş yere.

Minimum finasteride işe yarar.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

mbmenu123

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam haklısınız dht biraz daha az oranda blokluyor ama saçlarım şuan daha fazla dokuluyor. Buda ilacın etkisi diyorlar. Birde hocam saçlarım artık bebek tüyü gibi dökülüyor. dökülen saçımın kökü çok zayıf ama üstü kalın ve simsiyah. Libido ilk başlarda çok çok düştü ama şuan normal. Cinsel isteğim çalışırken bile geliyordu ama şuan normal. Emin misiniz hocam Saw palmetto işe yaramıyor ? hemen değiştirebilirim ama tam net birşey derseniz bana.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saw Palmetto ile saç dökülmesini durduran görmedim. Kendin araştırmanı yap ona göre karar ver.
  • Yaşınız 30

duck

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam haklısınız dht biraz daha az oranda blokluyor ama saçlarım şuan daha fazla dokuluyor. Buda ilacın etkisi diyorlar. Birde hocam saçlarım artık bebek tüyü gibi dökülüyor. dökülen saçımın kökü çok zayıf ama üstü kalın ve simsiyah. Libido ilk başlarda çok çok düştü ama şuan normal. Cinsel isteğim
 çalışırken bile geliyordu ama şuan normal. Emin misiniz hocam Saw palmetto işe yaramıyor ? hemen değiştirebilirim ama tam net birşey derseniz bana.
İşe yaramaz

mbmenu123

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yapcak bişi yok. Minoxidil ve finas ikilisine başlıcam. Ama hocam Saw palmetto bu kadar yan etki verdiyse finasterid beni mahveder.

Facebook Twitter Instagram