Selamlar. Forumu bir arkadaşım önerdi ancak çok fazla zaman geçiremedim keşke çook daha önce tanısaydım bu forumu.
Çevreden arkadaşlarımın ekim yaptırdığı bir yerde ekimimi yaptırdım gerçekten klinik olarak çok kaliteli ekipmanlar, bilgili gözüken insanlar ile 2 gün geçirdim.
İlk gün söylediklerine göre 4750 civarı greft aldıklarını, diğer gün 3250 aldıklarını söylediler. Normalde 2. ekimi aylar sonraya planlayacaklardı. Ben çok yoğun çalışan biri olduğum için malesef yılda çok az iznim oluyor bundan dolayı tek seferde tamamını kapatmalarını istedim.
İlk 1 saat uyuttular, sonrasında iğneler ile giriştiler. Süreç acısızdı. İlk gün yaklaşık 8 saat civarı ikinci gün 4-5 saat orada kaldım.
Herhangi bir nekroz, enfeksiyon durumuna şükrolsun uğramadım. Ancak, sürekli soluma yatan bir insanım. Bir sabah yastıkta farkettimki komple saç. Sol donör tarafım şok dökülmeye mi uğradı, saçkıran mı oldu bilmiyorum ama şuan memnun değilim. Genel olarak donörün durumundan memnun değilim. Bana homojen alacaklarını söylediler, hala da düzeleceğini söylüyorlar ama açıkçası kötü hissediyorum.
1. Fotoğraf ekim sonrası ilk görüntü.
2. Fotoğraf 13ncü gün civarı.
3. Fotoğraf 17nci gün.