Gönderen Konu: 8000 Greft Ekim 23.06.2026 Yaş 30 BerkayTulpar Clinic  (Okunma sayısı 1276 defa)

nowadays

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar. Forumu bir arkadaşım önerdi ancak çok fazla zaman geçiremedim keşke çook daha önce tanısaydım bu forumu.

Çevreden arkadaşlarımın ekim yaptırdığı bir yerde ekimimi yaptırdım gerçekten klinik olarak çok kaliteli ekipmanlar, bilgili gözüken insanlar ile 2 gün geçirdim.

İlk gün söylediklerine göre 4750 civarı greft aldıklarını, diğer gün 3250 aldıklarını söylediler. Normalde 2. ekimi aylar sonraya planlayacaklardı. Ben çok yoğun çalışan biri olduğum için malesef yılda çok az iznim oluyor bundan dolayı tek seferde tamamını kapatmalarını istedim.
İlk 1 saat uyuttular, sonrasında iğneler ile giriştiler. Süreç acısızdı. İlk gün yaklaşık 8 saat civarı ikinci gün 4-5 saat orada kaldım.

Herhangi bir nekroz, enfeksiyon durumuna şükrolsun uğramadım. Ancak, sürekli soluma yatan bir insanım. Bir sabah yastıkta farkettimki komple saç. Sol donör tarafım şok dökülmeye mi uğradı, saçkıran mı oldu bilmiyorum ama şuan memnun değilim. Genel olarak donörün durumundan memnun değilim. Bana homojen alacaklarını söylediler, hala da düzeleceğini söylüyorlar ama açıkçası kötü hissediyorum.

1. Fotoğraf ekim sonrası ilk görüntü.
2. Fotoğraf 13ncü gün civarı.
3. Fotoğraf 17nci gün.

nowadays

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 8000 Greft Ekim 23.06.2026
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2026, 23:34:52 »
Klinikle alakalı bir kaç farklı konuda olumsuz deneyimler yaşadım ekim harici. Bunların hepsini paylaşacağımı söyledim ancak eleştirilerimin katılığı ekim sonucumun iyiliğine göre değişecek. 6 ay sonra ya her şeyi paylaşıp bunları rezil edeceğim, ya da sadece adını paylaşıp geçeceğim.

Klinik daha önce bu forumda adı çok az geçen kliniklerden biri. Önerilip önerilmediğini görmedim. Sadece çevremdeki sonuçlara bakarak gittim. Dediğim gibi paylaşacağım.

1. Fotoğraf ekim öncesi saçlarım.
2. Fotoğraf arka donörün 24ncü gün görüntüsü.
3. Fotoğraf sol donör tarafım bugünkü görüntüsü

nowadays

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2026, 23:46:11 »
Forumda bir hesabım vardı ama bu konuyu PC'den açmam gerekti, şifresini de unutmuşum yeni hesabı açtım bu arada. O yüzden forumdaki  geç olsa da araştırmalarımdan dolayı

Günlük 1,25 mg fin alıyorum
Ayrıca  12 saatte bir kliniğin verdiği aşağıda bileşenlerini görebileceğiniz tableti alıyorum. Bunu almam yada almamam konusunda görüşlerinizi merak ediyorum. Veya dozajı konusunda.
Günde bir kez kafamı yıkıyorum. Kuruladıktan sonra içinde saw palmetto, aloa vera, şerbetçi otu vb. şeyler içeren sprey sıkıyorum ve masaj uyguluyorum ekim yerine ve donör bölgeye.
Daha sonra 1. ay itibariyle  dermaroller  serum tarzı bir şey verdiler onu uygulayacağım haftada bir

Sizce donörüm toparlar mı veya genel olarak donörde aşırı alım olmuş mudur yorumlarınızı bekliyorum.

1. Fotoğraf tablet bileşenleri
2. Fotoğraf spreyin bileşenleri

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2026, 23:51:17 »
Hocam bu ekimi nerede yaptırdın . Hangi clinic ismini söyle bize . 8000 greft nedir çok abartılı bir rakam.  Planlamanın 2 ekim şeklinde olmalıydı.  Tek seferde bu denli açıklığı kapatmak demek donör bölgeyi mahvetmek demektir . Kulak üstünde saç küsmesi mi olmuş yoksa donör bölgeye çok mu yüklenmişler anlayamadım ama kulak üstü homojen bir alım olmadığı görünüyor.  İnşallah en kısa sürede toparlar sende istediğin saçlara kavuşursun.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2026, 00:01:10 »
Hocam bu ekimi nerede yaptırdın . Hangi clinic ismini söyle bize . 8000 greft nedir çok abartılı bir rakam.  Planlamanın 2 ekim şeklinde olmalıydı.  Tek seferde bu denli açıklığı kapatmak demek donör bölgeyi mahvetmek demektir . Kulak üstünde saç küsmesi mi olmuş yoksa donör bölgeye çok mu yüklenmişler anlayamadım ama kulak üstü homojen bir alım olmadığı görünüyor.  İnşallah en kısa sürede toparlar sende istediğin saçlara kavuşursun.

8000 greft şok oldum abi.İnsallah mutlu olacağı sonuç alır

Dediğin gibi bu kafaya 2 ekim gidermisti kulak ustu de İnşallah toparlar
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

nowadays

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Temmuz 2026, 00:04:15 »

Dediğim gibi biraz da ben istedim tek ekimi ama keşke daha fazla araştırsaymışım.

Hocam sol bölgenin 13ncü gün fotoğrafınını yakın çekimde atıyorum şimdi. Çok fazla kıl vardı. Daha da yaklaşsam görüntü kayıyor ama daha minik kıl kökleri gözüküyor. Ama dediğim gibi ne olduysa üstüne yata yata döküldü. Sağ ile sol beraber gidiyordu şimdi sol döküldü gitti.

KEL DAMAT

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #6 : 19 Temmuz 2026, 00:04:23 »
Offff 8000 nasıl bir alım öyle donör diye bişey kalmamış. Doku küsmesi olmuş malesef.
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

nowadays

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2026, 00:05:43 »

İnşallah teşekkür ederim.

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 8000 Greft Ekim 23.06.2026 Yaş 30
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2026, 00:08:58 »

Dediğim gibi biraz da ben istedim tek ekimi ama keşke daha fazla araştırsaymışım.

Hocam sol bölgenin 13ncü gün fotoğrafınını yakın çekimde atıyorum şimdi. Çok fazla kıl vardı. Daha da yaklaşsam görüntü kayıyor ama daha minik kıl kökleri gözüküyor. Ama dediğim gibi ne olduysa üstüne yata yata döküldü. Sağ ile sol beraber gidiyordu şimdi sol döküldü gitti.
Hocam dökülmeyi kafana takma . Bunun sağa sola yatmakla alakası yok . Dökülme eşit olmaz . Ayrıca ekimden sonra kendi mevcut  saçlarında da dökülme olacak bu durum hepimiz de oldu bu geçici bir süreç onu kafaya takma . Burada tek problem donör bölgenin toparlanması .  5 6 aya kadar doku küsmesi olduysa toparlar inşallah doku küsmesidir . Diğerini düşünmek bile istemiyorum

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2026, 00:12:22 »

bakalım belki toplar . Hemen umutsuz olmaya gerek yok . Ama tek ekimlik kafa değil bu açıklık o net bariz belli oluyor .

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #10 : 19 Temmuz 2026, 11:07:48 »
Bu imsanların maksimum greft algısını anlamıyorum gerğinden fazla ekince daha sık olaçağını sanmaları sma beslenme düşer nekroz olma ihtihmalı var kendi saçları travmaya uğrayıp hiç çıkmama ihtimali var donörde  hırpalanmış görüntü olur ve sizde bunu yaşamışşınız  planlama ve istatistik önemli geçmiş olsun
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2026, 11:33:48 »
TR'de 8000 grefti tek seansta ekebilecek doktor/yer yok.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

nowadays

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Temmuz 2026, 11:40:30 »
Bu imsanların maksimum greft algısını anlamıyorum gerğinden fazla ekince daha sık olaçağını sanmaları sma beslenme düşer nekroz olma ihtihmalı var kendi saçları travmaya uğrayıp hiç çıkmama ihtimali var donörde  hırpalanmış görüntü olur ve sizde bunu yaşamışşınız  planlama ve istatistik önemli geçmiş olsun

Bu insanların böyle yazı yazmalarını da ben anlamıyorum. Herkes senin gibi 20 yaşında böyle araştırma şansı bulamıyor bizim bir ailemiz çoluk çocuğumuz, maalesef ki izni olmayan işlerimiz oluyor. O nedenle belki anlarsın algının temelinde ne yattığını. Doğu da görev yapıp da saç ekimi için İstanbula her gün her ay gidemediği için bir gün 2 gün gidebildiği için.
Keşke 20 yaşında olsak bu yorumu yazan insanlar gibi ve o zaman elim bir yerimde geze geze araştıra arastira işimi hallerderdim.
Hiç çıkmama ihtimali var demişsin neye dayanarak söyledin bunu merak ediyorum bilmediğimden. İstatistik derken onu da anlamadım.

Bu konuya yaptığın yorumda tek beni ilgilendiren şey geçmiş olsun dilegin. Onun için de teşekkür ederim.

nowadays

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2026, 11:42:20 »
TR'de 8000 grefti tek seansta ekebilecek doktor/yer yok.

Hocam var yada yok onu soran da yok :D

Ekildi işte. Acaba 8bin değil de daha mı az ekilmiş diyorsun bi aldatma yapmış olabilirler mi?

Harici olarak kullandığım ilaçlar hakkında görüşün var mıdır bilmek isterim, teşekkür ederim şimdiden

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 19 Temmuz 2026, 11:53:29 »
Yanlar donör şok dökülmesine uğradıysa saçlar geri çıkar umarım öyle bir durumdur.

Onun dışında medikal kısmında yapacağın bir şey yok, finasteride alıyorsun zaten.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram