Gönderen Konu: Minoxidil Kullanimi Etkili mi ? Yan etkileri nelerdir ?  (Okunma sayısı 273 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba

Finasterid Cinsel yönden etkileri Depresyon ve İntihar Düşünceleri ve Jinekomasti (Meme büyümesi) yaptığı için korkutucu yan etkileri var.

Peki Minoxil hakkında saç çıkarttığı iddia ediliyor. Ben kullanmıştım kafam agridigi için bırakmıştım yağ gibi kafaya sürülüyor hosuma gitmiyordu.

Ön orta bölüm ve verteksde etkili olur mu ? Baş ağrısı kalp çarpıntısı dışında karaciğere felan bir zarari olur mu ?

Arkadaşlar gerçekten kellik zor bir psikoloji saçı olan adam maddi imkanlarını ve kafasını başka şeylere yorarken bizler hem maddi heme manevi yönden yipraniyoruz bunun dışında psikolojik yönden insanlar endişeli ve gergin oluyor.

Allah yardımcımız olsun derdi çeken bilir saç ekimiyle iş bitmiyor

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Minoxidil Kullanimi Etkili mi ? Yan etkileri nelerdir ?
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2026, 00:54:07 »
İlk 3 gün bende de yan etki yaptı ama çok az yaptı.  Biraz baş ağrısı yaptı ilk gün zonklama oldu bir kaç saat sürdü sonra geçti.  3. Günden sonra hiçbir yan etki görmedim vücut alıştı.  İnternet'de zaten vücut alışana kadar baş ağrısı ve yan etki yapar yazıyor çoğu yerde . Tabiki süreç kişiden kişiye değişir. 

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2026, 01:20:18 »
İlk 3 gün bende de yan etki yaptı ama çok az yaptı.  Biraz baş ağrısı yaptı ilk gün zonklama oldu bir kaç saat sürdü sonra geçti.  3. Günden sonra hiçbir yan etki görmedim vücut alıştı.  İnternet'de zaten vücut alışana kadar baş ağrısı ve yan etki yapar yazıyor çoğu yerde . Tabiki süreç kişiden kişiye değişir. 

1 serum ne kadar gidiyor abi deriye serumun işlemesi ne kadar sürüyor ve  kaç günde bir yikiyorsun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Temmuz 2026, 01:30:08 »
1 serum ne kadar gidiyor abi deriye serumun işlemesi ne kadar sürüyor ve  kaç günde bir yikiyorsun
1 serumun ne kadar gideceğini sana şuan net söyleyemem çünkü 21.  Yada 22 gündür kullanıyorum.  Kutu bitince söylerim ama ne kadar gittiğini.  Ben hergün uyumadan 2 saat önce sürüyorum.  Zaten serumun emilme süresi 2 3 saat . O süre zarfında çoğunu emmiş oluyor kafa derisi . Ama gece sürüp sabah uyanınca yıkıyorum.  Günde 1 defa saçımı yıkıyorum sabah uyanınca hepsi o kadar .

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2026, 06:04:38 »
1 serumun ne kadar gideceğini sana şuan net söyleyemem çünkü 21.  Yada 22 gündür kullanıyorum.  Kutu bitince söylerim ama ne kadar gittiğini.  Ben hergün uyumadan 2 saat önce sürüyorum.  Zaten serumun emilme süresi 2 3 saat . O süre zarfında çoğunu emmiş oluyor kafa derisi . Ama gece sürüp sabah uyanınca yıkıyorum.  Günde 1 defa saçımı yıkıyorum sabah uyanınca hepsi o kadar .

Teşekkürler abi saol
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Facebook Twitter Instagram