Gönderen Konu: büşra can saç ekim (muğla-batman), 5800 greft  (Okunma sayısı 580 defa)

ylmzo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
büşra can saç ekim (muğla-batman), 5800 greft
« : 19 Temmuz 2026, 12:12:07 »
Merkez: Büşra Can Saç Ekim Merkezi
Greft: 5800
Tarih: 12.07.2026

Yaklaşık 6 yıl önce başka bir merkezde 4000 greftlik ilk saç ekimimi yaptırmıştım. Ancak geçen süre içerisinde saç dökülmem ilerlemeye devam etti. Geniş bir açıklığım vardı ve saç tellerim genel olarak ince yapılıydı. Özellikle orta alan ve tepe bölgesindeki seyrelmeyi kapatmak için topik kullanıyor, bu bölgelerdeki saçlarımı daha uzun bırakıyordum.

İkinci ekim kararı aldıktan sonra forumdaki kullanıcı deneyimlerini uzun süre inceledim. Bunun yanında Google yorumlarına ve Instagram paylaşımlarına da baktım. İlk etapta Ankara ve İstanbul’daki daha bilinen merkezleri araştırdım. Ancak bazı merkezlerin paylaşımlarının gerçeği tam yansıtmadığını düşündüm. Ayrıca geniş açıklığım ve daha önce ekim yaptırmış olmam nedeniyle birçok merkez, yalnızca ön hattın ekilebileceğini ve orta-tepe bölgesine yeterli greft kalmayacağını söyledi.

Ben ise ön hattın yanında orta ve tepe bölgelerinde de, çok yoğun olmasa bile daha dengeli ve yaygın bir görünüm elde etmeyi istiyordum. Forumda Büşra Can Saç Ekim Merkezi’nin özellikle geniş açıklıklarda yaptığı ekim sonuçlarını görünce dikkatimi çekti ve kendileriyle iletişime geçtim.

Telefonda süreç hakkında detaylı bilgi verdiler. İlk değerlendirmede tahmini yaklaşık 4500 greft alınabileceği söylendi. Ancak donör alan uygun olursa mümkün olan en yüksek greft sayısına ulaşmaya çalışacaklarını belirttiler.

Ekim günü donör alan yeniden değerlendirildi ve güvenli sınırlar içinde daha geniş bir alandan alım yapılarak toplam 5800 greft toplandı. Saç tellerim ince olduğu için greftlerin büyük kısmı tekli ve ikili greftlerden oluşuyordu.

Operasyon 3 kişilik bir ekip tarafından gerçekleştirildi. Büşra Hanım planlama ve greft toplama aşamasında aktif olarak çalıştı; kanal açma ve greftlerin yerleştirilmesi dahil diğer aşamalarda da sürecin içindeydi ve işlemi yakından takip etti.
İşlem yaklaşık 12 saat sürdü. Sırasıyla ekim alanının planlanması, greftlerin toplanması, kanalların açılması ve greftlerin yerleştirilmesi aşamaları uygulandı.
Operasyon sırasında iki kez mola verildi; molalardan birinde yemek yedik. Uzun süren işleme rağmen ekip iletişim açısından ilgiliydi ve süreç planlı bir şekilde ilerledi.

Şu an ekimin 7. günündeyim. Ekim günü ve 6. gün fotoğraflarını paylaşacağım. İlerleyen aylarda düzenli olarak fotoğraf paylaşarak süreci güncelleyeceğim.

ylmzo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: büşra can saç ekim (muğla-batman), 5800 greft
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2026, 12:13:42 »
6. gün fotoğrafları

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2026, 01:50:42 »
Ekimden önceki hali varmı ?
Hayırlı olsun
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid

ylmzo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2026, 18:58:49 »
Ekim öncesi hali

ylmzo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Temmuz 2026, 19:25:47 »
10.gün kabuk alımı yapıldı (22 temmuz). Aynı gün PRP ve Mezoterapi için ilk seanslar uygulandı. Yaklaşık 3 hafta arayla PRP lere devam edilecek.
Bugün 13.gündeyiz.
Destek olarak biotin, omega-3, multivitamin, saw palmetto tablet kullanıyorum..

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Temmuz 2026, 19:31:29 »
Benim merak ettiğim ilk ekimden sonra saçlar dökülmeye devam etti demişsin yavaşlatmaya çalışmak için medikal tedavileri bilmiyor muydun yoksa biliyordun ama kullanmak mı istemedin?

Çünkü oluşan görüntü sen de takdir edeceksin kozmetik olarak kötü. Bomboş bir arazide dipdiri 3000 greft sırıtmış ki zaten bu görüntüden kurtulmak için bu ekimi yaptırmışsın.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram