Gönderen Konu: Bu saç ilaçla hiç toplar mı  (Okunma sayısı 440 defa)

Alper1

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Ynt: Bu saç ilaçla hiç toplar mı
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2026, 18:55:54 »
DUPA tipi dökülmeniz var gibi duruyor hocam yani saçınızın her tarafı dökülüyor. Bu tarz dökülmelerde ekim tutmayabilir en garanti yol dutasterid+minoksidildir sizin dökülme tipiniz için.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2026, 20:29:34 »
Medikal tedavi zaten zorundasın hem ekim öncesi hem sonrası yani toparlar toparlamaz o nasip :D Seçenek değil yani.

Bir ömür kullanmayı kabul etmen lazım, zor biliyorum ben de geçtim bu yollardan :D

Dut iyi bir seçenek arkadaşın dediği gibi. Minoxidil'i de donöre dahil uygulayabilirsin.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Kel Lavuk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2026, 22:25:12 »
doktora gidip kan vereyim sonra 6-8 ay arası bir tedavi deneyeyim sonuca göre devam ederim veya kazıtırız artk napalım, dupa tipiyse zaten hiç kurtaramam 17 yasında basladı bnm dökülme ya diğer hesabımın sifreti unuttm 26 yasına geldm simdi ara ara minox kullandım ama hiç bu kadar kel kalmamıstım. bakalım doktor hanım ne dicek.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Temmuz 2026, 22:41:22 »
Donörle ilgili seyrelme için kan testi doğru olabilir ama büyük ihtimalle DHT kaynaklı dökülme DUPA da olsa.

Dupa = Diffuse UNPATTERNED Alopecia yani her yerde şablonsuz dökülme. Normalde şablonlu dökülmede donör alanlar sağlıklı kalır ama sende donör de DHT'den etkileniyor. Medikal tedavisiz kesinlikle hiçbir çaren yok. Kazıtıp hayatına devam edebilirsen en iyisi o ömür boyu ilaç kullanmaktansa. Başarılar.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Kel Lavuk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 26 Temmuz 2026, 08:29:21 »
ilginiz ve zamanınız işin teşekkürler geralt bey, 6-8 ay sonra tekrar uplıcam konuyu bakalm medikalde ne kadar değisim olcak

Facebook Twitter Instagram