Gönderen Konu: Finasteridi nerden bulabilirim?  (Okunma sayısı 357 defa)

Darwinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Finasteridi nerden bulabilirim?
« : 21 Temmuz 2026, 16:44:48 »
Abiler merhaba, geçen hafta asmed ile görüştüm ve 2 günde 1 finasterid almamı 6 ay sonra tekrar gelmemi istediler.
Doktorumla ile görüştüm reçete oluşturdu, fakat finasterid ve procepia hiç bir eczanede yok. Kadıköyden maltepeye ve ankara kızılaydaki eczanelere her yere baktırdım.
Tek çarem proscarı 4e bölüp kullanmak mı acaba?
Procepiayı falan bulabileceğim bir yer yok mu  :'(

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasteridi nerden bulabilirim?
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2026, 16:50:35 »
Ben Hintell'e özelden de sormuştum bu durumu. Büyük bir eczaneye sorduğumda organon artık propecia getirtmeyecek demişti. Depolarda falan hiç yok. Cerrahpaşa nur eczanesinde bile yoktu.

Ya proscar alıp 4'e böleceksin aynı ilaç o da organon'un (merck)
Ya da ben uğraşamam dersen muadili finhair alacaksın 1mg ama orijinal değil generic oluyor fark eder mi dersen bazıları fark ediyor diyor ben de riske girmiyorum proscar alıp 4'e bölüyorum.

ASMED yine farkını konuşturmuş başka yere gitsen direk ekerlerdi :D
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Darwinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Temmuz 2026, 17:04:42 »
Ben Hintell'e özelden de sormuştum bu durumu. Büyük bir eczaneye sorduğumda organon artık propecia getirtmeyecek demişti. Depolarda falan hiç yok. Cerrahpaşa nur eczanesinde bile yoktu.

Ya proscar alıp 4'e böleceksin aynı ilaç o da organon'un (merck)
Ya da ben uğraşamam dersen muadili finhair alacaksın 1mg ama orijinal değil generic oluyor fark eder mi dersen bazıları fark ediyor diyor ben de riske girmiyorum proscar alıp 4'e bölüyorum.

ASMED yine farkını konuşturmuş başka yere gitsen direk ekerlerdi :D

Evet büssürü yer gezdim sadece asmed önce saçlarını güçlendir ve bu durumu devam ettir şeklinde öneride bulundu :D paragöz olan bir kurumun bunu diyeceğini düşünmüyorum. Bende proscar kullanacağım galiba umarım 1.25 gram fazla gelmez

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Temmuz 2026, 17:54:07 »
1.25 miligram hocam aman diyim :D
Problem olmaz 1 ile 1.25 arasında fark yok.

Bu tedavinin ömürlük olduğunu bil ama çoğu kişi geçici sanıyor ama gözün korkmasın zaman geçtikçe diş fıçlamanın devamı gibi gelecek. Ben dişimi fırçalıyorum hemen ardından otomatiğe bağladım hapımı atıyorum.

Eğer resmini atarsan duruma göre minoxidil kullanıp kullanmamanı da değerlendirebiliriz. Eğer tamamen kel bir bölgen varsa minox sürebilirsin oralara.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Darwinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Temmuz 2026, 10:14:21 »
1.25 miligram hocam aman diyim :D
Problem olmaz 1 ile 1.25 arasında fark yok.

Bu tedavinin ömürlük olduğunu bil ama çoğu kişi geçici sanıyor ama gözün korkmasın zaman geçtikçe diş fıçlamanın devamı gibi gelecek. Ben dişimi fırçalıyorum hemen ardından otomatiğe bağladım hapımı atıyorum.

Eğer resmini atarsan duruma göre minoxidil kullanıp kullanmamanı da değerlendirebiliriz. Eğer tamamen kel bir bölgen varsa minox sürebilirsin oralara.

asşdsakgskg fotolarımı paylaştığım bi konu açmıştım asmede ekim yaptırmayı düşünüyorum diye yaşıma göre baya bi dökülmem var üstüne inceliyor da.. Yaş (22)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Temmuz 2026, 10:23:07 »
Haaa sen o muydun zaten klasik cümlemi yazmışım 12 Temmuz'da :D

6 ay kullanırım yazmışsın ama uzun dönem kullanman lazım merak etme otoya bağlıyorsun ben bile bağladım dişimi fırçalıyorum çalkalama bitince bi tane hap atıyorum bitiyor kafaya takma rahat ol. Şu an bu sitenin %90'ından avantajlısın doğru yolu öğrenmiş oldun unutma saç ekimi en son seçenek
  • Yaşınız 30

Darwinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Temmuz 2026, 13:22:33 »
Haaa sen o muydun zaten klasik cümlemi yazmışım 12 Temmuz'da :D

6 ay kullanırım yazmışsın ama uzun dönem kullanman lazım merak etme otoya bağlıyorsun ben bile bağladım dişimi fırçalıyorum çalkalama bitince bi tane hap atıyorum bitiyor kafaya takma rahat ol. Şu an bu sitenin %90'ından avantajlısın doğru yolu öğrenmiş oldun unutma saç ekimi en son seçenek

Yan etki görmezsem ömür boyu kullanmayı düşünüyorum, bakalım benim saçları kalınlaştırıp toplasa bile önlere ekim gerektirecek gibi her türlü. Yan etki yaparsa da bi 1 yıl saç ekimi öncesi ve sonrası için süre veriyorum kendime :D

Badbed

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 22 Temmuz 2026, 18:27:51 »
bence bu ilaç böyle reçetesiz ilerde satılmayacak gibi hissediyorum bulmakta zorlanıyoruz

Facebook Twitter Instagram