Merhabalar herkese,
Buraya tam 1 yıl önce Atalay Hoca'nın Alsancak'taki kliniğinde ekim yaptıran birisi olarak öncesi sonrası sonuçlar için kendi fotolarımı ekliyorum. Ben sonuçtan çok memnun kaldım. Ekim öncesi bu platforma girmiş ve Atalay Hoca'nın çok az hastasının notlarının olduğunu görüp şaşırmıştım. Çünkü Atalay Hoca'da ekim yaptıran kuzenim ile bir düğünde karşılaşıp sonucundan çok etkilenmiştim.
Saç ekimi yaptırmayı düşünen arkadaşlara da söyleyebileceklerim şunlar;
- İlk 10 gün zor geçiyor, sonrasında kabuklar soyulunca normal yaşantınıza kolayca dönüyorsunuz. 10 gün dikkatli olun, sağa sola çarpmayın/sürtmeyin, kaşımayın, üstüne yatmayın, yıkama işlemlerini doğru bir şekilde yapın. Otobüste gidiyormuş gibi yatmamı tavsiye etti Atalay Hoca. En zor kısmı da bu zaten.
- Özel hiçbir ekim sonrası işlem (mezoterapi, PRP vs) yaptırmadım, şampuan, vitamin vb kullanmadım. Atalay Hoca da doğru ekim yapılan ve yukarda yazdığım şeylere 10 gün boyunca dikkat edildiği takdirde başarı oranının oldukça yüksek demişti. Ben de tavsiyelerine uydum.
Özetle az bir cesaretle ve evde 2 haftalık istirahatle geçen bir süreçten bahsediyoruz. Bir de 4 ay kadar çirkin ördek yavrusu gibi gezeceksiniz. bunu da dikkate alın