Gönderen Konu: En iyi merkez yeri neresi İstanbul  (Okunma sayısı 374 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: En iyi merkez yeri neresi İstanbul
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2026, 19:18:23 »
İstanbul için bütçen 150.000 TL ise

60.000-120.000 arası

Dr.Hakan Clinic
Cüneyt Coşkun
Ers
Medeks
Ekimlerini forumda  araştır karar ver

VİP Koray Erdogan 3 eurodan ekiyor greft başı
bütçen yetmez
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2026, 22:31:06 Gönderen: Conqueror1453 »
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Gökhan34

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Coach
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2026, 21:12:46 »
Hocam vallaha protez saç kullanıpta finalde saç ekimi yaptırmayan görmedim %90 ı 1 sene içinde saç ektirmeye karar veriyor senin gibi çevremde arkadaşlarımdan biliyorum forumdada çok örneği var sen ekim yaptıracağın merkezi forumdan konulara göz gezdirip seçmen lazım sonuçlara bakıp önemli olan senin kafana yatması bütçeye çok takılma önemli olan neticedir. Aman diyim nacizane tavsiyem instagramdan çok ucuz yerlere gidip ekim yaptırma saç ekimi iyi araştırılması gereken bir işlem telafisi olmayabiliyor tecrübesiz ellere denk gelirsen bu forumunda bizim için en büyük avantajı sonuçları , süreci ayrıntılı bir şekilde görmek forumda bir çok başarılı kendini ispatlamış merkez var içine sinene sen karar verirsin ben forumdan ers klinik te saç ekimi yaptırdım işlem kalitesi ve fiyat performans olarak çok başarılı bir merkez ekim sonra da önce de , ilgi alakalıları çok iyi aydan aya resim isteyip süreci takip ediyorlar gönül rahatlığıyla tavisye ederim iyi ki orada ekim yaptırdım diyorum güzel sonuç aldım inşallah sende beklentini karşılayan bir sonuç alırsın hayırlısı olsun senin için şimdiden
  • Ekim Merkezi ismi Ers Clinic
  • Greft Miktarı 4600

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2026, 21:18:19 »
Bir resim atarsanız daha iyi yorum yapılır.

Beklentini ayarlaman lazım. Hiçbir ekim protez görüntüsünü sağlayamaz.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Temmuz 2026, 17:32:45 »
resimlerinizi ekleyin her açıklığın her saç tipine göre saç ekim merkezi kalitesi değişir

tavsiyeleri kafamıza göre vermeyiz durumunuza en çok başarı sağlayacak saç ekimci'yi  ön görerek veririz manavdan domates almıyorsunuz hocam
Global Moderator

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Temmuz 2026, 17:54:24 »
resimlerinizi ekleyin her açıklığın her saç tipine göre saç ekim merkezi kalitesi değişir

tavsiyeleri kafamıza göre vermeyiz durumunuza en çok başarı sağlayacak saç ekimci'yi  ön görerek veririz manavdan domates almıyorsunuz hocam

Aynen öyle doğru diyor Hintell bey resim olmadan mantıksız olur oneri
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 28 Temmuz 2026, 16:06:14 »

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 28 Temmuz 2026, 16:06:56 »

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2026, 16:12:00 »
Cüneyit coşkun hocayla bugün görüştük  yıllardır üyeyim burda hep takip ediyordum ama cesaret edemiyordum protez kullanan arkadaşlar varsa Allah yardım etsin çok zor bi durum protezi 6 yıl önce karar vermeden önce saçım iyiydi mükemmel olsun dedik bulaştık çok geri götürdü hiç bulaşmıycaktıl olan oldu artık yaşım 36

Facebook Twitter Instagram