Hocam vallaha protez saç kullanıpta finalde saç ekimi yaptırmayan görmedim %90 ı 1 sene içinde saç ektirmeye karar veriyor senin gibi çevremde arkadaşlarımdan biliyorum forumdada çok örneği var sen ekim yaptıracağın merkezi forumdan konulara göz gezdirip seçmen lazım sonuçlara bakıp önemli olan senin kafana yatması bütçeye çok takılma önemli olan neticedir. Aman diyim nacizane tavsiyem instagramdan çok ucuz yerlere gidip ekim yaptırma saç ekimi iyi araştırılması gereken bir işlem telafisi olmayabiliyor tecrübesiz ellere denk gelirsen bu forumunda bizim için en büyük avantajı sonuçları , süreci ayrıntılı bir şekilde görmek forumda bir çok başarılı kendini ispatlamış merkez var içine sinene sen karar verirsin ben forumdan ers klinik te saç ekimi yaptırdım işlem kalitesi ve fiyat performans olarak çok başarılı bir merkez ekim sonra da önce de , ilgi alakalıları çok iyi aydan aya resim isteyip süreci takip ediyorlar gönül rahatlığıyla tavisye ederim iyi ki orada ekim yaptırdım diyorum güzel sonuç aldım inşallah sende beklentini karşılayan bir sonuç alırsın hayırlısı olsun senin için şimdiden