Gönderen Konu: Saç ekimi öncesi süreç değerlendirme  (Okunma sayısı 530 defa)

Mur299

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi öncesi süreç değerlendirme
« : 25 Temmuz 2026, 16:22:18 »
Merhaba 26 yaşındayım kasım başı gibi saç ekimi düşünüyorum istanbulda ikamet ediyorum bana çok yakın 2 klinik ile görüştüm.
Biri dr hakan clinic
Diğeri de cüneyt coşkun
Fotoğrafları ekliyorum ayrıca iki hocanın da kaba taslak çizdiği çizgileri de atacağım. İlerisini düşünerek çift ekim planlıyorum. Ayrıca her iki hocaya da donör bölgesine hassas davranılmasını iz kalmasını istemediğimi de belirttim. Herhangi bir ilaç tedavisi kullanmıyorum (finasteri veya minoxil) hakan hocanın fiyatı sedasyonsuz 120k sedasyon istersek 130k
Cüneyt hoca ise ağustos sonu fiyatları yükselecekmiş sedasyonlu 95k olacakmış. İki klinikte içime sindi ikisinin de başarılı sonuçları var. Cüneyt hoca sakalın alt tarafından da alır kullanırız dedi 2. Ekimi bir veya iki sene sonra düşünmekteyim. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi öncesi süreç değerlendirme
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2026, 17:26:12 »
2 clinick de gayet başarılı.  İlk ekimi'mi hakan hocaya yaptırmıştım güzel sonuç aldım. 2. ekimi de 40 gün önce Cüneyt hocaya yaptırdım.  Hangisine gidersen git 2 hocada işinde uzman . Tek bir fark var . Hakan hoca planlamayı yapar ön çizgiyi kendisi eker . Cüneyt hoca ekimin tamamını kendisi yapar. Hangisine gidersen git ikisinde de problem yaşamazsın .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Temmuz 2026, 17:27:12 »
iki planlamada gayet güzel ikiside başarılı saç ekimci
Global Moderator

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2026, 17:28:26 »
2 hoca da iyi nokta atışı yapmışsınız artık kendi kararınızı beklentilerinize göre kendiniz verin hakkınızda hayırlısı olsun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Eren009

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2026, 00:57:06 »
Valla bence saç ekimi için yaşın çok genç. Şu an ekim yaptırırsan 30 yaşında yine saçın kalmayacak benden söylemesi. Ekim dediğimiz olay maalesef 3 4 yıllık bir olay.

Mrhdk

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Temmuz 2026, 01:33:38 »
Adamın kaybedecek bişeyi kalmamış saçında neyi bekleyecek daha

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Temmuz 2026, 09:56:41 »
Valla bence saç ekimi için yaşın çok genç. Şu an ekim yaptırırsan 30 yaşında yine saçın kalmayacak benden söylemesi. Ekim dediğimiz olay maalesef 3 4 yıllık bir olay.

30 yaşından sonra 32 33 yaş  bence ideal yaş soyledigin gibi 26 yaş erken sayılır çok agresif dökülme yaşamış acelesi yoksa psikolojisi dayanirsa  biraz daha bekleyebilir konuyu acan arkadaş
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Temmuz 2026, 11:43:43 »
Kardeşim hiç bekleme git ektir . Senin zaten agresif dökülmen olmuş.  26 yaşındasın ekimin tam sonucunu görene kadar 27 yaşında olacaksın zaten . 30 yaşında 2 . Sıkılaştırma ekimini yaparsın. 

Mur299

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 27 Temmuz 2026, 12:14:31 »
30 yaşından sonra 32 33 yaş  bence ideal yaş soyledigin gibi 26 yaş erken sayılır çok agresif dökülme yaşamış acelesi yoksa psikolojisi dayanirsa  biraz daha bekleyebilir konuyu acan arkadaş

Hocam birazcık erken ben de farkındayım fakat yaşımdan çok daha büyük gösteriyorum bu nedenle erken bir ekim yaptırıyorum lise 2 den sonra dökülmem artmıştı
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi orzax d vitamini, orzax omega 3

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Temmuz 2026, 12:15:53 »
Hocam birazcık erken ben de farkındayım fakat yaşımdan çok daha büyük gösteriyorum bu nedenle erken bir ekim yaptırıyorum lise 2 den sonra dökülmem artmıştı

Başkan karar senin kararın tabi eğer ektireceksen saç cizgini biraz geriden çektir dökülme olursa kolay toparlarsin 2 .ekimde. hakkında hayırlısı olsun Allah herkesin şifasını versin Amin
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 27 Temmuz 2026, 12:33:37 »
Cüneyt hocaya gitmişsin konsultasyona onun serumuna başlaman faydalı olacaktır.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 27 Temmuz 2026, 13:23:50 »
Cüneyt hocaya gitmişsin konsultasyona onun serumuna başlaman faydalı olacaktır.

Minox kafa ağrısını azalttı demekki fazla dozdan kaynaklanıyor. Belki ilerki aylarda Cüneyt hocanın minox kombinli serumunu deneyebilirim yan etki görmezsem. Tepede açılma olacak gibi aynı seninki gibi minoxa başlamak lazım kökler ölmeden kafa ağrısı yapmazsa yan etki görmezsem fine göre biraz masum duruyor minox
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 27 Temmuz 2026, 13:32:32 »
Min vertekste çok etkili düşük dozla başla 2 3 fıs duruma göre ilerle
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 27 Temmuz 2026, 13:34:08 »
Min vertekste çok etkili düşük dozla başla 2 3 fıs duruma göre ilerle

5 fisla başladım önerilen doz bu verteksi korumak lazim çok ekim istiyor tutması zor 10 -12 sene felan kullanacak gibiyim minoksilden yan etki görmezsem
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 27 Temmuz 2026, 13:48:55 »
Min sadece zaman kazandırır tek başına. Min büyüt, uzatır ama DHT’de minyaütlrşetirir. önünde sonunda DHT galip gelir.
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram