Gönderen Konu: Saç ektirsem başarılı sonuç alabilir miyim  (Okunma sayısı 583 defa)

Goat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ektirsem başarılı sonuç alabilir miyim
« : 28 Temmuz 2026, 15:01:37 »
Merhaba ekim yaptırmayı düşünüyorum. Sizce olumlu sonuç alabilir miyim.  Görüştüğüm 3 4 klinik içinde sadece 1 klinik donör  bölgesi yetersiz dedi . Hakan clinic cosmedica ers felan hepsi ekim için uygun dedi kararsız kaldım

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç diktirsem başarılı sonuç alabilir miyim
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2026, 15:19:56 »
Merkezlerin dediği gibi şuan değil.

Finasteride ya da dutasteride başlayıp saçlarını güçlendirmen lazım min 6 ay ama tercihen 1 yıl. Sonra tekrar konuya yaz değerlendirme yaparız yaşarsak 😅
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Ynt: Saç diktirsem başarılı sonuç alabilir miyim
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2026, 19:48:27 »
Hangi kilinik donör yetersiz dedi merak ettim aklımda birisi varda bakalım omu
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirsem başarılı sonuç alabilir miyim
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2026, 21:55:15 »
donör durumun ve açık alanı kıyaslarsak saç ekimine uygun bir aday değilsin bence
Global Moderator

Goat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2026, 22:43:10 »
Xpecia felsn kullansam bu süreçte biraz toparlar mı

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Temmuz 2026, 23:27:17 »
Hayır.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Goat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2026, 17:32:46 »
Finasterid dışında başka önerebileceğiniz bir şey var mı

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2026, 17:47:49 »
Dutasteride.
  • Yaşınız 30

Goat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2026, 15:34:37 »
İlaç pek kullanmak istemiyorum prp yaptırsam faydası olur mu

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2026, 16:07:43 »
Özetleyeyim hocam seçeneklerini. Bunun dışında öneri verenlerle de burada tartışırım.

Şuanki durumun : Aşırı zayıf saçlar + NW6/7 şablonu + DUPA yani donöründe zayıf. Şuan durumun o kadar kötü ki ekim adayı bile değilsin sayın Hintell'in de belirttiği gibi.

İki seçeneğin var :

1) Kabul edip hayatına devam et. Kafanı kazıtırsın sakal bırakırsın vs.
2) DHT blocker kullanırsın ve 1 yıl boyunca izlersin donör de dahil genel saçların kurtarılıyor mu. Hatta minox da eklerdim döngüye girecek saçın yok zaten.

İlaçsız yani DHT blocker'siz hiçbir şansın yok kesinlikle. Deneme bile paranı kaptırma.
Ben olsam fin değil dut kullanırdım çünkü gördüğüm en zayıf saçlara sahip kişilerdensin + donör ekstrem zayıf. Ama en kötü fin. 1 yıl dediğim gibi izle durumu. Eğer bu iki ilaçtan birini kullanmayacaksan direk saç işini sonsuza kadar rafa kaldır. Lafı dolandırmadan gerçek bu.
  • Yaşınız 30

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #10 : 30 Temmuz 2026, 17:51:36 »
Özetleyeyim hocam seçeneklerini. Bunun dışında öneri verenlerle de burada tartışırım.

Şuanki durumun : Aşırı zayıf saçlar + NW6/7 şablonu + DUPA yani donöründe zayıf. Şuan durumun o kadar kötü ki ekim adayı bile değilsin sayın Hintell'in de belirttiği gibi.

İki seçeneğin var :

1) Kabul edip hayatına devam et. Kafanı kazıtırsın sakal bırakırsın vs.
2) DHT blocker kullanırsın ve 1 yıl boyunca izlersin donör de dahil genel saçların kurtarılıyor mu. Hatta minox da eklerdim döngüye girecek saçın yok zaten.

İlaçsız yani DHT blocker'siz hiçbir şansın yok kesinlikle. Deneme bile paranı kaptırma.
Ben olsam fin değil dut kullanırdım çünkü gördüğüm en zayıf saçlara sahip kişilerdensin + donör ekstrem zayıf. Ama en kötü fin. 1 yıl dediğim gibi izle durumu. Eğer bu iki ilaçtan birini kullanmayacaksan direk saç işini sonsuza kadar rafa kaldır. Lafı dolandırmadan gerçek bu.
Dost acı  söyler ama doğruyu söyler
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid

Final Boss

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 31 Temmuz 2026, 01:18:00 »
yaş kaç acaba ? 20 li yaşların başındaysanız mevcut donör durumuna ve açıklığınıza bakılarak ekime uygun değilsiniz denilebilir fakat çok daha ileri bir yaştaysanız bence ekim yapılması yönünde çokta bir engel yok . saçlar çok kısa olduğu için genelde olumsuz yorum yapıldığını düşünüyorum uzun saçlı halinizi atsaydınız büyük ihtimalle çoğu kimse ekim için uygun değilsiniz demezdi bence.
en kötü ihtimal ön frontal alanı estetik bir saç çizgisi dizaynı ile birlikte ekildiği zaman profil görüntüsü epey düzelir .olmazsa olmaz değil yani iyi bir planlama ile gayette güzel bir sonuç alınabilir bana göre.

Lev1n

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 31 Temmuz 2026, 15:44:30 »
yaş kaç acaba ? 20 li yaşların başındaysanız mevcut donör durumuna ve açıklığınıza bakılarak ekime uygun değilsiniz denilebilir fakat çok daha ileri bir yaştaysanız bence ekim yapılması yönünde çokta bir engel yok . saçlar çok kısa olduğu için genelde olumsuz yorum yapıldığını düşünüyorum uzun saçlı halinizi atsaydınız büyük ihtimalle çoğu kimse ekim için uygun değilsiniz demezdi bence.
en kötü ihtimal ön frontal alanı estetik bir saç çizgisi dizaynı ile birlikte ekildiği zaman profil görüntüsü epey düzelir .olmazsa olmaz değil yani iyi bir planlama ile gayette güzel bir sonuç alınabilir bana göre.

Donör tarafı kısa olsa bile çok boşluklar gözüküyor hocam. Yaştan bağımsız oranın her türlü güçlendirilmesi lazım.

Facebook Twitter Instagram