Gönderen Konu: Fiyat  (Okunma sayısı 453 defa)

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
Fiyat
« : 31 Temmuz 2026, 02:14:00 »
Bazı uygun merkezlerin çok iyi sonuçları oluyor şimdi şu aklıma yatmıyor uygun fiyata iyi sonuçlar aldığım yerde neden gidip pahalı paralar verelim bu sitede bence bu kirlilik var katılıyormusunuz bilmiyorum mesela Asuman hanım olsun  örnek olarak veya Serkan Aygın  fiyatları yüksek bunların araştırınca iyi sonuçlar hatta mükemmel sonuçları olan yerler var yarı fiyatına bu merkezlerin ve burda hala öneriyorsunuz bura diye bence pahalı olanları burda eleştirmek gerek yönlendirme yapmamak gerek ona göre fiyat indirsinler  talep olmazsa götürürüm bu arkadaşlar sizce   Düşünceleriniz

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Ynt: Fiyat
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2026, 07:42:24 »
Pahalı diyosunda yurt dışındaki fiyatları bilmiyosun greft başı en az 2 dolardan başlanıyo asuman ve serkan aygın pahalımı diyorsun 100 k bantlarını bi iphone 17 140 bin tl 2/3 sene kullanacağım telefon saç ekim senin  ömrün boyunca kafanda kalacak bişey birde o senin dediğin daha alt kilinkler adamın donörü mükkemmmel çoklu greft iyi açıklıdığa azsa kasapda ektirse iyi çıkar önemli olan donörü zayıf açıklığı fazla tekli grefti olanlarda güzel sonuç almak ikiside aynı şekilde hastalar gelince bi kıyasla bakalım alt grub ekimcilerle üst gurub ekimcileri asuman ve serkan aygın bu seviyedekilerin  aldığı para gayet normal bir tatile 100 k bayılırlar ama ekim işene gelimce çok 40 k halledelim sonra nekroz sonra yapay ustam bu ekimciler kendini kanıtlamış forumda iyice araştır ucuza kaçma  kötü ekimin geri dönüşü olmaz para kazanılır ama saç gelmez donör bir kere gittimi
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2026, 08:23:15 »
Fiyat faktörü en son bakılması gereken hususlardan biridir. Saç ekimi operasyonu cerrahi bir işlemdir tabi iyice ayağa düştüğü için merdiven altı yerlerde basit bir şeymiş gibi geliyor.

Şuan İngiltere'de iyi doktorlar greft başı 4 pound istiyor. Ha keza Avrupa'da en ucuz 2.5-3 euro arası. 11 euro isteyen bir yer bile var.

Thailand bile 2 eurolarda iyi yerler, yeni yakın 2.5'lara çıktı.

Ama sen 30.000 liraya da "ekim" yaptırabilirsin. Ha ortaya çıkan görüntüyle bir ömür yaşayacak psikolojin varsa bu riski al.
Tam tersi 60.000 liraya nasıl ekim yapılabiliyor benim aklım almıyor. Şuan o paraya üstteki hodrimeydan'ın belirttiği gibi telefon alamazsın.
Paran yoksa yaptırmayacaksın bu kadar basit.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2026, 09:41:41 »
Siz kabullenmişsiniz arkadaş bu paralara herkesin parası var ama para kazanmak kolay dil Avrupa'yla kıyaslıyorsun o zman sen Avrupa'da yaşamalısın burası Türkiye farkındasın dimi başka ülkeyle karıştırma  konuyu dağıtma bence bu saç ekim işi 
60 / 80 bin bantları iyi tabiki hakkını alcak merkezler. Ama bu parada yukarısı abartılı kardeşim bunu onaylama  paran yoksa felan   Yapma böyle kestirip atıyorsun hemen burda bi konu açtık  fikir verde öyle  yoksa felan paran nedir yani

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2026, 09:58:06 »
Burda merdiven altı demiyorum araştırınca iyi yerler var adam yarı fiyatına yapıyor merdiven altı  sen diyorsun ben dil araştırma formu burası sonuç netice ortada buraları övmeyin kardeşim piyasa artar sen böyle düşüncede olursan o gibi merkezler için  telefonlada kıyaslama bişeyi o zman böylemi diyim bende adam futbolcuya dünya para veriyor verim alamıyor bir diğeri. Araştırıp buluyor futbolcuyu  uygun fiyata güzel verim alıyor saçma kardeşim anlattığın örnek verdiğin yorum

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 31 Temmuz 2026, 10:02:45 »
60-80 bandında Ekim yapsa zarar
Ediyormu merkez ?
Bunu böyle yorumla soru böyleydi ?yazık senin gibi düşünen arkadaşlara 

sein.haben

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 31 Temmuz 2026, 10:06:47 »
10.000 kere düşünüp 1 kere hareket edeceğin konu , saç nakli. paradan ziyade yaptıracağın merkezi araştırman seni daha güzel sonuçlara iter . ve ne istediğini bilmen gerekiyor. onlar paranın hakkını verene kadar , donörünü gelecek planamanı yaşını herşeyini planlayarak bu işe girmelisin ki para gerçekten 2. planda olmalı. ve şuda gerçek seninde güvenilir kliniğin olsa başarı oranın yüksek olsa kimseye acımazdın fiyat konusunda. burası türkiye.

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 31 Temmuz 2026, 10:17:51 »
Tc vatandaşı olmayan yapıya kabul dediğin ama kendi vatandaşına acımama nedir böyle bi kelime yanlış o zman sen diyorsun öpeceksin yakalamışken olurmu öle şey destekleme kardeşim burda ben araştırıyorum güzel yerler var uygun fiyatlara onları övme lütfen adam araba parasına Ekim yapıyor kendi vatandaşına      Herşeyin bi ederi vardır  destekleme yani  sen şunu diyorsun bi köyde bi market var diğer marketler çok uzak mesafede diyelim adam istediği fiyatı yazar diğeri 20 tl ekmek satıyor diyelim bu 60 tl satar hakkı diyelim böylemi olcak bu yapı senle ben destek verdiğimiz sürece översek bu gibilerin fiyatlarını bu hale gelir altta. Verimli gelen Ekim yapan kişi der sonuçlar iyi benimde ne farkım var 60 bin çekti diyelim 1 sene sonra aynı düzen 150 bin diycek siz devam bu destek verin abi

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 31 Temmuz 2026, 10:18:19 »
60-80 bandında Ekim yapsa zarar
Ediyormu merkez ?
Bunu böyle yorumla soru böyleydi ?yazık senin gibi düşünen arkadaşlara 

Ya birader cevap vermeyecektim de saç naklinin S'sinden anlamıyorsun buraya gelmiş yorum yapıyorsun bir de yazık senin gibi düşünen arkadaşlara diye ağlıyorsun.

Saç ekimi cerrahi bir işlemdir ve kozmetiktir. Git Çemişgezekte 30.000 liraya ektir ne olacağını gör.

İyi bir merkezin verdiği hizmetin karşılığını istemekte hakkı vardır. ASMED'i örnek göstereyim :

1) Türkiye'nin en iyi donör analizine sahip sistemine sahip adamlar. Bu sayede donör dokunulmamış gibi oluyor ekim sonrası.
2) Alan hesabına göre kapatıcılığı sağlayacak minimum (maksimum değil) greft. Aynı sonucu 3000 greftle alabiliyorken 4000 greft harcanmaması
3) Ekimdeki doktor katılımı. Sonuçta kendini ona ve ekibine emanet ediyorsun. Doktor işini iyi yapıyorsa dünyanın her yerine böyledir yüksek meblağ ister.
4) Ekim anındaki kanalların açılması, greftlerin toplanması ve bu greftlerin ekilmesi. Bu greftler nasıl koşullarda saklanıyor? Kanalları doktorun açması önemlidir o mu açıyor? Açılar doğru mu greftler doğru yerde birbirini destekleyecek şekilde mi ekiliyor. Verteks ekimi apayrı bir konu çok daha ustalık gerektirir.
5) Ekim sonrası takibi nasıl? Ekimi yaptık hadi eyvallah mı deniyor? Nekroz olursa ne yapacaksın? Ekim başarısız sonuçlanırsa merkez sorumluluk alacak mı?
6) En önemlisi medikal tedavi hakkında doktor bilgilendirme yapıyor mu? Altta yatan genetiğin detaylı minyatürizasyon haritasıyla gösteriliyor mu? Gerekirse şuan ekime aday değilsin, saçlarını güçlendir gel diyen kalitede bir merkez mi?

Daha yüzlerce husus sıralarım. Ben Mersin'de 40.000 liraya da ekim yaptıracak yer bulurum. Ama biliyorum ki o kişi donörümün içinden geçer ve nekroz vs. ile uğraşırım sonrasında da hayatım boyunca atlatamayacağım problemlerle karşıya gelirim.

Kalite ucuza olmaz. Sen 3 kuruşa 5 köfte, Egea parasında E kasaya binmek istiyorsun ama dünya böyle değil. Sokaklarda bak yüzlerce "çim adam" onlarca arkasında kocaman "FUT yaralı" adamlar var.

Bilmeyen insanların ahkam kesmesine dayanamıyorum ya.

Aynı tutumu 1 arabadan kendine 3 araba vergisi alanlara karşı da gösteriyorsundur umarım. Hakkedenlere gösterdiğin kadar.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

sein.haben

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 31 Temmuz 2026, 10:24:20 »
Tc vatandaşı olmayan yapıya kabul dediğin ama kendi vatandaşına acımama nedir böyle bi kelime yanlış o zman sen diyorsun öpeceksin yakalamışken olurmu öle şey destekleme kardeşim burda ben araştırıyorum güzel yerler var uygun fiyatlara onları övme lütfen adam araba parasına Ekim yapıyor kendi vatandaşına      Herşeyin bi ederi vardır  destekleme yani  sen şunu diyorsun bi köyde bi market var diğer marketler çok uzak mesafede diyelim adam istediği fiyatı yazar diğeri 20 tl ekmek satıyor diyelim bu 60 tl satar hakkı diyelim böylemi olcak bu yapı senle ben destek verdiğimiz sürece översek bu gibilerin fiyatlarını bu hale gelir altta. Verimli gelen Ekim yapan kişi der sonuçlar iyi benimde ne farkım var 60 bin çekti diyelim 1 sene sonra aynı düzen 150 bin diycek siz devam bu destek verin abi
ne dersen de sistem değişmeyecek, fiyat performans yerlerini kendin ayıklaman lazım bu konuda örnek vereyim ERS en önde.

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 31 Temmuz 2026, 10:36:39 »
Hakılısın kanka değişmeyecek ama bunları övmeyin bu fiyatları haklılık göstermeyin ballandıra ballandıra altan gelen merkezler demezmi  sonuçlar iyi bizim  onlarda bu yola girecekler alan razı veren razı çünkü  kimse bişey demiyor fiyata  bi ederi olur uçuk olmaz (3 Euro ekse 5.000  greft 15.000 bin  Euro  eder   Bu merkezlerin ekimlerine bişey demiyorum bu arada bunu iyi bilin fiyat !!! Bu olmamalı

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 31 Temmuz 2026, 11:48:52 »
Başkan bu tamamen senin beklentin ile alakalı birşey.

Sen ektirmesen de adamların zaten Avrupa'dan müşterisi geliyor yogunlar yani

Sıkıntı senin para biriminle alakalı 53 kat degersiz eurodan avrupadakilere çerez parası geliyor ekim ücreti.

Doktor olmayipta saç ekimi yapan merkezler emin ol doktor olsalar yüksek fiyatlara çıkarlar adamlar çünkü işletme sahibi daha çok kazanmak ister...

Bende Euro cinsinden ektirdim tamamen beklenti ile alakalı bir durum

Bende senin gibi forumda sitem ettim Euro ile ilgili

Yalnız giden greftin telafisi olmuyor sac ekiminde bence para 2. Planda olmalı
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 31 Temmuz 2026, 11:50:50 »
Peki bi sıralama yapsan ilk 5 te kimleri koyarsın İst içi (asmed  ) hariç. Param yetmiyor ona

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Temmuz 2026, 12:03:24 »
Peki bi sıralama yapsan ilk 5 te kimleri koyarsın İst içi (asmed  ) hariç. Param yetmiyor ona

İstanbul için bunları biliyorum Asmede bütçen yetmez galiba

Dr.Hakan Clinic
Cuneyt Coşkun
Asuman Hair
Ers Clinic
Medeks
Ben forumda bunları biliyorum tavsiye değil ekimlerini takip et birebir görüşmeye git paranı biriktir öyle ektir kaç liraysa

Saç acikligin ne durumda bütçen nedir yaş kaç bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

sein.haben

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 31 Temmuz 2026, 12:34:47 »
Başkan bu tamamen senin beklentin ile alakalı birşey.

Sen ektirmesen de adamların zaten Avrupa'dan müşterisi geliyor yogunlar yani

Sıkıntı senin para biriminle alakalı 53 kat degersiz eurodan avrupadakilere çerez parası geliyor ekim ücreti.

Doktor olmayipta saç ekimi yapan merkezler emin ol doktor olsalar yüksek fiyatlara çıkarlar adamlar çünkü işletme sahibi daha çok kazanmak ister...

Bende Euro cinsinden ektirdim tamamen beklenti ile alakalı bir durum

Bende senin gibi forumda sitem ettim Euro ile ilgili

Yalnız giden greftin telafisi olmuyor sac ekiminde bence para 2. Planda olmalı
EURO 55 oldu :)

Facebook Twitter Instagram