Gönderen Konu: Diffuse dokulme ve cansiz saclar  (Okunma sayısı 502 defa)

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Diffuse dokulme ve cansiz saclar
« : 31 Temmuz 2026, 14:10:29 »
Dostlar, saclarim 17 yasindan beri dokuluyor ve su an 41 yasindayim. 6 sene once ekim yaptirmama ragmen saclar hala seyrek.

Bu saca nasil bir sac modeli yapmaliyim. Sizce saclari iyice kisaltsam 7 numara gibi yanlari 3 yapsam bi iluzyin yaratabilirmiyim?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Diffuse dokulme ve cansiz saclar
« Yanıtla #1 : 05 Ağustos 2026, 10:37:07 »
Haftada 1x dut ekleyebilirsin bununla ilgili bir çalışma bulabildim o da tek bir vaka sistematik bir inceleme değil ama denemeyi düşünebilirsin. (6x fin 1x dut şeklinde)
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #2 : 05 Ağustos 2026, 10:50:54 »
Haftada 1x dut ekleyebilirsin bununla ilgili bir çalışma bulabildim o da tek bir vaka sistematik bir inceleme değil ama denemeyi düşünebilirsin. (6x fin 1x dut şeklinde)
Saclar kotu durumda dostum haftada 1 toplarmi bilmiyorum

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Ağustos 2026, 11:25:27 »
Denemeden bilemeyiz :D
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Hublot

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Ağustos 2026, 11:28:52 »
17 yaşından beri dökülüyor ve 1 ekim yaptirmissiniz...41 yas için saçlar çok  çok iyi...canlandırmak için iyi bir dermatolgdan görüş alın...bu yaşta bu saç iyi zaten dokulmenin minimuma indiği yastasiniz...ölene kadar kel kalmazsiniz tahminim.eger açılma olursa 2.ekim yaptırabilirsiniz kelligin çaresi bulunamazsa hâlâ

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Ağustos 2026, 11:36:31 »
41 yaşında saçlar muazzam ne bekliyorsunuz daha anlamadım sıkıntı olursa vertekse 2. ekim yaptirirsiniz
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #6 : 05 Ağustos 2026, 12:54:34 »
17 yaşından beri dökülüyor ve 1 ekim yaptirmissiniz...41 yas için saçlar çok  çok iyi...canlandırmak için iyi bir dermatolgdan görüş alın...bu yaşta bu saç iyi zaten dokulmenin minimuma indiği yastasiniz...ölene kadar kel kalmazsiniz tahminim.eger açılma olursa 2.ekim yaptırabilirsiniz kelligin çaresi bulunamazsa hâlâ
Dostum saclar seyrek. Bir siklastirma ekimi daha yaptiracam zaman bulabilirsem. Bende dokulme minimuma inmedi hala tam gaz devam ediyor. Kullandigim supplementer: biotin, maca koku, magnezyum, d vitamini, b vitamini, demir. Medikal tedavi : Finas  (6 yil), Minox (10 yil),  oral minox (1,5 ay)

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #7 : 05 Ağustos 2026, 12:55:19 »
41 yaşında saçlar muazzam ne bekliyorsunuz daha anlamadım sıkıntı olursa vertekse 2. ekim yaptirirsiniz
dostum tek sikimlik 2000 greft kaldi onuda onde siklastirma icin kullanicam

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Ağustos 2026, 13:32:59 »
Oral mine zaman ver biraz
  • Yaşınız 30

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Ağustos 2026, 14:34:30 »
dostum tek sikimlik 2000 greft kaldi onuda onde siklastirma icin kullanicam

Hakkınızda hayırlısı olsun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

sahinarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Ağustos 2026, 16:16:52 »
Dostum saclar seyrek. Bir siklastirma ekimi daha yaptiracam zaman bulabilirsem. Bende dokulme minimuma inmedi hala tam gaz devam ediyor. Kullandigim supplementer: biotin, maca koku, magnezyum, d vitamini, b vitamini, demir. Medikal tedavi : Finas  (6 yil), Minox (10 yil),  oral minox (1,5 ay)
  Oral minoksidil nereden ve nekadara tedarik ediyorsunuz acaba ve etkisi normal topikal minoksidil ile aynı mı ve topikalı bırakıp sadece oral devam etsek yeterli olurmu? gerçi sizinde daha 1.5 ay olmuşta en azından izlenimlerinizi aktarabalirseniz sevinirim zamanında topikal olarak bende 2.5 yıl kadar kullandım her gece her gece tiskinmeye başladım bıraktım bir müddet sonra ve saçlar doğal olarak perişan oldu şimdi ise sadece oral olarak devam etmek istiyorum bu konuda bulabildiğim tek yerli kaynak YouTube'de dr Hamit Aydın diye birisi onunlada iletişim kurmadım açıkçası fiyat politikası biraz yüksek gibime geldi . bilgilendirirseniz sevinirim 🙏🏻

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #11 : 05 Ağustos 2026, 16:21:53 »
Amin

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #12 : 05 Ağustos 2026, 16:22:11 »
  Oral minoksidil nereden ve nekadara tedarik ediyorsunuz acaba ve etkisi normal topikal minoksidil ile aynı mı ve topikalı bırakıp sadece oral devam etsek yeterli olurmu? gerçi sizinde daha 1.5 ay olmuşta en azından izlenimlerinizi aktarabalirseniz sevinirim zamanında topikal olarak bende 2.5 yıl kadar kullandım her gece her gece tiskinmeye başladım bıraktım bir müddet sonra ve saçlar doğal olarak perişan oldu şimdi ise sadece oral olarak devam etmek istiyorum bu konuda bulabildiğim tek yerli kaynak YouTube'de dr Hamit Aydın diye birisi onunlada iletişim kurmadım açıkçası fiyat politikası biraz yüksek gibime geldi . bilgilendirirseniz sevinirim 🙏🏻
Dostum dedigin gibi bir etkisini daha gormedim. Herhangi bir yan etkide hissetmedim. Ingilterede yasiyorum ve online bi sirketten aliyorum. 3 ayda bir postayla evime geliyor. 90 tablet. 1 tablet 1mg fin, 2,5mg minox ve 10 mg biotin iceriyor. Topikalide birakmadim bu gecis sureci boyunca hem oral hem topikal devam ediyorum. Oral dan bir fayda gorursem topikali birakicam. Kafa derimde 10 yildir sorun yaratiyor

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Ağustos 2026, 16:24:13 »

Oral minoxidil Türkiye'de majistral olarak bulunur. Çeşitli eczaneler yapıyor.

1.25mg ve 2.5mg olarak var.  İdeali 2.5mg ama 1.25 de iş görür.
  • Yaşınız 30

kelboy85

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #14 : 05 Ağustos 2026, 16:26:35 »
Denemeden bilemeyiz :D
dostum ekimi zaten 1 sene sonra dusunuyorum. Ekim dusunmemin sebebi on cizginiz bozulup tel tel olmasi. Saclar minyaturlesiyor ve uzamiyor bu da tel tel goruntuye sebep oluyor. 1 yil oral min i deneyicem. Yaz gecince dutasteride de baslayicam hafta 1 yada 2

Facebook Twitter Instagram