Açtığım ilk konuda saçımın fotoğrafları var 34 yaşındayım son 1,5 yıldır saçlarım dökülüyor. 45 gündür günlük 1 mg propecia kullanıyorum. öncesinde de topikal fin kullanmıştım iki ay kadar.
her neyse 60 gün topikal fin kullandım ilk başlarda iyiydi dökülme azalır gibi oldu sonra tekrar normal seyrine döndü. sonra 1 mg propecia almaya başladım dökülmem normale göre bir belki de iki tık daha arttı. donör bölgem olsun; iki kulak arası bölgem ve enseler zaten oldukça güçlüydü daha da güçlendi onu fark ettim yani çekmekle saç koparmamın imkanı yok. makasla kesersen ancak mümkün.
fakat saçlarımın minyatürleşmeye başladığı tepe , ve vertex elimi ne zaman atsam minyatürleşmiş saçlar geliyor cansız bitik halde, duş alırken de ayı halde. ilaç öncesi böyle değildi.
yani güçlü yerler daha da güçlendi dökülmekte olan yerlerde dökülme arttı dökülenlerin ezici çoğunluğu belki de tamamına yakını de minyatürleşme sürecine girmiş olan saçlar; tecrübeli dostlarım bu bir shedding midir yoksa ilaç işe yaramıyor mu?
ilacın işe yaramayacağı kadar da pek agresif dökülmem yok kaldı ki topikalden bile başta fayda görünce propecia için daha da umutlanmıştım.Allah
rızası için bilenler aydınlatsın kafama çok takılmaya başladı.