Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum, ektirsem sonuç başarılı olur mu? önerileriniz nedir  (Okunma sayısı 539 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Başkan yaşın genç hakkında hayırlısi olsun. Greft sayını mantıklı kullanman lazım. Saç çizgisini geriden çektir.

Bütçen ne kadar bilmiyorum ama bu kafa Dr Hakan Cliniclik tam

Hakan hoca güzel çizgi çizer saç cizgini geriden alır halleder. Yalnız verteks tepe bolgene dönorün yeterse 2.Ekim olur.

1. Ekim on bolgeden tepe başlangıcına kadar olur

Genç böyle kafası acılmis arkadaşları görünce Dr.Hakan Clinicin ekim planlamasi tam onlara göre

Bu yüzden araştırmasını söylüyorum

Klinik adamı reklamcı felan demeyin kellik psikolojisini iyi bilirim genç arkadaşlar olunca üzülüyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

abdl0908

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sağolasın hakan clinic yada ers clinic aklımdaki seçenekler forumda okuduklarım kadarıyla

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sağolasın hakan clinic yada ers clinic aklımdaki seçenekler forumda okuduklarım kadarıyla

Hakkında hayırlısı olsun
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donörün kuvvetli şimdilik. Açıklığın çok büyük NW6 seviyesinde. Tepende irili ufaklı minyatürize saçların var.

Finasteride ya da dutasteride başlayıp genel saçlarını kuvvetlendirmen ve yanına da minoxidil eklemen mantıklı olur. Bu tedaviye 1 yıl ver eğer güzel netice görürsen daha da uzatırsın süreci. Sonrasında bu ikiliyi ömür boyu kullanıp kullanamayacağını anlarsın.
Sonrasında ekime hazırlık yaparsın. Hakan hocanın yüksek açıklık çalışmalarını beğeniyorum çok geriden bir çizgi çekerek 2 seansta kapatılır. Ama medikal tedavisiz tam kapatıcılık sağlamak zor olur. 2. seans duruma göre sakaldan da alınabiliyor.

Sadece medikal tedaviyle bile alınan neticelerden bazıları : https://www.bernsteinmedical.com/medical-treatment/patient-photos/   daha çok yer var ama oralar forum olduğu için reklama girer.

Eğer medikal tedaviye iyi yanıt verirsen gereken greft sayısı düşer ki senin gibi geniş açıklıklarda her greft altın değerinde.

Sanırım dökülmen diffuse tip olmuş yani her yerden dökülmüş. Önde duran saçların kendi mevcut önceki saçlarınsa saç ekiminde çizgiyi oradan çekmek agresif olabilir, geriden başlatmak gerekebilir ki onu deneyimli bir hoca değerlendirir.

Not : Hakan Bozkurtoğlu hoca benim kendi önerim doğrultusunda verdiğim bir isim ama elbette forumda birçok iyi yer var. Hakan hoca'nın çizgiyi geriden çekmesi, dolgun sonuç alması ve kendisinin doktor olması benim gözümde diğer kliniklerin bir adım önüne koyuyor ama diğer güzel yerler de var.
Ben genelde medikal tedavinin önemini vurguluyorum klinik seçimi forum önerilen yer olduğu sürece sonuçlar +- birbirine yakın olur.
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2026, 09:34:44 Gönderen: Yusuf333 »
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

kandan

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
donör güzel Tam ahmet tosunluk bir saç ekimi araştırın derim forumda saç ektiren arkadaşların konularını

abdl0908

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
cevaplar ve öneriler için teşekkürler. kliniğe hala karar veremedim, yorumlarınızı bekliyorum

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
cevaplar ve öneriler için teşekkürler. kliniğe hala karar veremedim, yorumlarınızı bekliyorum

Yapacağın  şey kendi kafa yapına göre saç ekimlerini saç ekim merkezlerini ve sonuçlarını takip etmek.

Forumda 6 ay takıl saç ekim sonuçlarını incele kararını ver.Kafanda bir fikir oluşur
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Can13

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Bence yaptırma Fin ve minox ömür boyu kullanmayacaksan girişme eski halini arayabilirsin ekim ne kadar başarılı olsada ekim olduğuda belli olcak dik güneş altında yada spot ışığı altında

abdl0908

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Minox daha önce kullanıp sonuç alamayınca bıraktım, fin hiç kullanmadım. Bu durum psikolojimi ve sosyal hayatımı çok etkiliyor, bu yüzden en kısa zamanda ekim yaptırmakta kararlıyım. Tavsiyeniz için sağolun. 6-7 ay beklemek gibi bir niyetim de yok aslında, bu yüzden klinik tavsiyeleriniz benim için çok önemli ve değerli. Konum ist, bütçe 150 bine kadar çıkabilirim. Konu güncel, yorumlarınızı bekliyorum forum üyeleri şimdiden teşekkürler

fenerbahce

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Alex
Ers ye resim attınız mı hocam ne diyorlar ers clinic bu açıklıklarda çok iyi işler çıkartıyor

Can13

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Dostum sen bilirsin ama en iyi. Ekimde bile belli olcak ekim olduğu

abdl0908

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
@hintell hocam sizden de görüş ve önerilerinizi bekliyorum

Facebook Twitter Instagram