Donörün kuvvetli şimdilik. Açıklığın çok büyük NW6 seviyesinde. Tepende irili ufaklı minyatürize saçların var.
Finasteride ya da dutasteride başlayıp genel saçlarını kuvvetlendirmen ve yanına da minoxidil eklemen mantıklı olur. Bu tedaviye 1 yıl ver eğer güzel netice görürsen daha da uzatırsın süreci. Sonrasında bu ikiliyi ömür boyu kullanıp kullanamayacağını anlarsın.
Sonrasında ekime hazırlık yaparsın. Hakan hocanın yüksek açıklık çalışmalarını beğeniyorum çok geriden bir çizgi çekerek 2 seansta kapatılır. Ama medikal tedavisiz tam kapatıcılık sağlamak zor olur. 2. seans duruma göre sakaldan da alınabiliyor.
Sadece medikal tedaviyle bile alınan neticelerden bazıları :
https://www.bernsteinmedical.com/medical-treatment/patient-photos/ daha çok yer var ama oralar forum olduğu için reklama girer.
Eğer medikal tedaviye iyi yanıt verirsen gereken greft sayısı düşer ki senin gibi geniş açıklıklarda her greft altın değerinde.
Sanırım dökülmen diffuse tip olmuş yani her yerden dökülmüş. Önde duran saçların kendi mevcut önceki saçlarınsa saç ekiminde çizgiyi oradan çekmek agresif olabilir, geriden başlatmak gerekebilir ki onu deneyimli bir hoca değerlendirir.
Not : Hakan Bozkurtoğlu hoca benim kendi önerim doğrultusunda verdiğim bir isim ama elbette forumda birçok iyi yer var. Hakan hoca'nın çizgiyi geriden çekmesi, dolgun sonuç alması ve kendisinin doktor olması benim gözümde diğer kliniklerin bir adım önüne koyuyor ama diğer güzel yerler de var.
Ben genelde medikal tedavinin önemini vurguluyorum klinik seçimi forum önerilen yer olduğu sürece sonuçlar +- birbirine yakın olur.