Gönderen Konu: Şok dökülmeniz yaklaşık kaç gün sürdü?  (Okunma sayısı 356 defa)

Kögüdey Mergen

• Yeni üye
  • *
Şok dökülmeniz yaklaşık kaç gün sürdü?
« : 02 Ağustos 2026, 19:31:51 »
Şu anda on ikinci gündeyim. 2 gün önce kabuk döktüm ve bugün birden yirmi tel geldi avucuma. 12. günde ilk yumuşak dalgayla karşılaştım. Merak ettiğim nokta, daha önce tecrübe etmiş olanların, şok dökülme sürecinin kaç günde sonlandığı. Başlıklara göz gezdirdim, fikir sahibi oldum ama bir kez de buradan sormak istedim.

Edit: daha önce benzer başlıklar açılmış. Karşılaşmadığım başlıkları gördüm. Moderatör silebilir, kusura bakmayın.

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şok dökülmeniz yaklaşık kaç gün sürdü?
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2026, 17:46:24 »
Kişiden kişiye değişir tamamen. 2. Aya kadar devam eder genelde .

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2026, 14:27:03 »
Dostum merhaba,

Şok dökülme süreci kişinin dolaşımına göre değişkenlik gösterir ama ortalama ameliyattan 12-13 günlerde ufaktan başlayıp 15-20 günlerde hızlanmaya başlar 45-60 güne kadar devam edebilmektedir. Bu süreçte dökülme oluyor diye korkarak saç diplerine hassas davranmamanızı öneririm. Dokunmaya korkan kişilerde konaklanma (kepek benzeri görüntü) olduğu görünür. Bu daha zarar verecek bir durumdur.

Bu arada ekim sürecinin nerede olduğu kaç greft olduğunu fotoğrafların ile birlikte yükleyerek foruma yüklersen gelişimlerini görmek ve değerlendirebilmek daha iyi olacaktır.

Final Boss

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Ağustos 2026, 01:22:47 »
tamamen sana bağlı .giden gitsin diye sert ovalarsan en fazla birinci ayın sonuna kadar sürer şok dökülme ama bazıları o kadar kibar davranıyorki 8 ay bile sürebiliyor şok dökülme .şaka değil adamın 8. ayı olmuş halen kafasında ölü saçlar dökülüyor .foruma attıkları ölü greft resimlerinden biliyorum.

Facebook Twitter Instagram