Gönderen Konu: Asmed görüşme sonucu finasterid kullanımı  (Okunma sayısı 494 defa)

Darwinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed görüşme sonucu finasterid kullanımı
« : 04 Ağustos 2026, 14:32:18 »
Selam abiler, yaklaşık 1 ay önce asmedle ön görüşme yapmıştım ve saçlarım için 5 6 ay finasterid kullanmamı önermişti dilek hoca. Şuanda fin kullanalı 2 hafta oluyor ve deneyimlerimi sizlerle zaman zaman paylaşmak istiyorum.

Şimdiye kadar gördüğüm tek yan etki menide sıvılaşma diyebilirim. Onun dışı libido düşüşü yorumlarını çok okuyordum fakat bende tam tersi artışı oldu :D
Menide sıvılasma da saça oranla pek önemseyeceğim bir şey değil açıkçası.

Proscarı hap bölücüyle 4e bölüp her sabah kalktıktan sonra içiyorum biraz proscar stoğu yaptım (Reçete ile satılcak deniliyor uğraşmak istemiyorum)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed görüşme sonucu finasterid kullanımı
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2026, 15:20:52 »
Hap bölücü linkini alabilir miyim özelden bana da lazım oldu artık propecia yok :D

Abi zaten gerçek bu. Yan etki oranı %2-4 arası. Forumda baktığın zaman yarısı yan etki gördüm diyor. Bunlardan çoğu psikolojik yani onlara şeker hapı versen yine görürlerdi. Data ve bilim yalan söylemez.

ASMED bildiğimiz ASMED helal olsun.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Darwinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed görüşme sonucu finasterid kullanımı
« Yanıtla #2 : 05 Ağustos 2026, 08:38:31 »
Hap bölücü linkini alabilir miyim özelden bana da lazım oldu artık propecia yok :D

Abi zaten gerçek bu. Yan etki oranı %2-4 arası. Forumda baktığın zaman yarısı yan etki gördüm diyor. Bunlardan çoğu psikolojik yani onlara şeker hapı versen yine görürlerdi. Data ve bilim yalan söylemez.

ASMED bildiğimiz ASMED helal olsun.

Eczaneden almıstım baya rahat bu arada 2dkkmı almıyor 4ü bitince yatmadan önce yine 1 tanesini 4e bölüyorum

Facebook Twitter Instagram