Dostum merhaba,
Öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun ekim sürecini kontrol ettiğimizde ise herhangi bir sorun görünmüyor.
Forumda gördüğümüz kadarı ile Cüneyt Hoca’nın ön hat tasarımları genellikle başarılıdır. Sadece biraz yukarıdan olacak şekilde başlamış ve tüm alana yaymaya çalışmış bir planlama olmuş. Var olan saçlarının arasına da giriş yapılmış olarak anlıyorum ama o kısımlara gerek var mıydı tam bilemedim. Cüneyt hoca yaptıysa vardır bir bildiği.
Sürecinizin geleceği için iki kritik noktaya dikkat etmeniz gerekir. İlk olarak, 23 yaşında 5000 üzeri greft harcandığı için donör sermayeniz büyük oranda tüketilmiştir ve ileride arkadaki var olan saçlarınız dökülürse ikinci bir seans için ihtiyacınız olabilir. İkincisi, ön tarafa ekilen saçlar, arkadaki orijinal ve sık yerli saçlarınız kadar yoğun olmayacağından aralarında bir sıklık farkı oluşabilir. Bu nedenlerle, ekilmeyen mevcut saçlarınızı korumak ve ileride yapay bir geçiş görüntüsü oluşmasını engellemek adına mutlaka hekim kontrolünde güçlü bir medikal tedavi planlamalısınız.