Gönderen Konu: Cüneyt Coşkun Saç ekimi 5030 greft  (Okunma sayısı 1185 defa)

Ömer S

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Cüneyt Coşkun Saç ekimi 5030 greft
« : 04 Ağustos 2026, 19:16:09 »
25 Temmuz Cumartesi günü saç ekimi yaptırdım 4760 greft dediler ama Dönor alanım iyi olduğu için 5030 greft ektiğini söyledi çoğu ön bölgeye Ekim yapıldı ve kabuklardan doları saçları göremiyorum son durum fotoğraftaki gibi düşüncelerinizi bekliyorum

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2026, 19:25:05 »
Başkan saçı nereye ektirdin ?
Yaş kaç ?
Ekimden önce saç durumu nasildi ?
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Ömer S

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2026, 19:26:42 »
Cüneyt Coşkun yaş 23

Ömer S

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2026, 19:30:55 »
Bu şekilde

Ömer S

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2026, 19:31:52 »
Arka taraf

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2026, 20:01:39 »
Başkan ekimin hayırlı olsun.Bugün 10.gün Cüneyt Hocaya sordun mu kabuk dökümü başladı mı diye ? Cüneyt Hocaya danış çekinme whatsappdan yazıp cevaplıyor. Cüneyt Hocanın ekimler başarılı oluyor güzel bir sonuç almanı umuyorum
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Ömer S

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Ağustos 2026, 20:11:10 »
6 ağustos günü dedi kabuk dökümüne yarın iletişime geçeceğim

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Ağustos 2026, 23:25:34 »
Mutlaka sor Cüneyt hoca ilgi alakası iyidir nasıl yapacam hocam ne kadar sürecek diye  detaylıca sor hayırlı olsun tekrardan ekiminiz
Ben Dalin Bebek şampuanı ile yıkıyorum saçları ph 5.5
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Ömer S

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Ağustos 2026, 23:52:35 »
2 ayrı köpük ile yaptım kabul dökümünü de Bephantol ile yapacağını söylemişti

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Ağustos 2026, 08:48:14 »
2 ayrı köpük ile yaptım kabul dökümünü de Bephantol ile yapacağını söylemişti

Ben Dr.Bekir Bek hocada ektirdim. 10 gün boyunca ekim alanina sprey sıktım donore de losyon uyguladım. Kabuk dokumunu Dalin şampuanla lif de kopurtup parmak uçlarımla kopugu hafifçe yedirip arkandan öne doğru spanclar ile çeke çeke yaptım 2 günde bitti
 Hakkında hayırlısı olsun
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #10 : 05 Ağustos 2026, 13:09:41 »
Dostum merhaba,

Öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun ekim sürecini kontrol ettiğimizde ise herhangi bir sorun görünmüyor.

Forumda gördüğümüz kadarı ile Cüneyt Hoca’nın ön hat tasarımları genellikle başarılıdır. Sadece biraz yukarıdan olacak şekilde başlamış ve tüm alana yaymaya çalışmış bir planlama olmuş. Var olan saçlarının arasına da giriş yapılmış olarak anlıyorum ama o kısımlara gerek var mıydı tam bilemedim. Cüneyt hoca yaptıysa vardır bir bildiği.

Sürecinizin geleceği için iki kritik noktaya dikkat etmeniz gerekir. İlk olarak, 23 yaşında 5000 üzeri greft harcandığı için donör sermayeniz büyük oranda tüketilmiştir ve ileride arkadaki var olan saçlarınız dökülürse ikinci bir seans için ihtiyacınız olabilir. İkincisi, ön tarafa ekilen saçlar, arkadaki orijinal ve sık yerli saçlarınız kadar yoğun olmayacağından aralarında bir sıklık farkı oluşabilir. Bu nedenlerle, ekilmeyen mevcut saçlarınızı korumak ve ileride yapay bir geçiş görüntüsü oluşmasını engellemek adına mutlaka hekim kontrolünde güçlü bir medikal tedavi planlamalısınız.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Ağustos 2026, 13:35:05 »
Cüneyt hocanın serumu kullanıyorsun değil mi?
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

sahinarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Ağustos 2026, 14:13:30 »
25 Temmuz Cumartesi günü saç ekimi yaptırdım 4760 greft dediler ama Dönor alanım iyi olduğu için 5030 greft ektiğini söyledi çoğu ön bölgeye Ekim yapıldı ve kabuklardan doları saçları göremiyorum son durum fotoğraftaki gibi düşüncelerinizi bekliyorum
    Geçmiş olsun inşallah sonucunda çok memnun kalacağınız bir ekim olur, planlama çok nizami, ön çizgi süper sadece tepe bölgesi birazdaha yoğun olamazmıydı diye düşünmedim değilde vardır Cüneyt hocanın bir bildiği ekim sonrası tedaviye önem veriyor planlamalarını ona göre yapıyor sanırım ,, Cüneyt hocaya ekim için bende randevu aldım  bu ay içine ,, dökülme tipimiz benzer, bir kaç sorum olacak size, sedasyonsuz düz lokal anestezi ile mi yaptırdınız ekimi? öyle ise keşke sedasyonlu yaptırsaydım diyeceğiniz bir acı vs oldumu hemşire tecrübesi nasıldı acaba izlenimlerinize göre? ilk anestezi kısmı için korkuyorum açıkçası acı eşiğim biraz düşük,, verebileceğiniz herhangi bir tavsiye varmıdır.

Ömer S

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Ağustos 2026, 14:18:00 »
Ben lokal anesteziyle oldum ama bilgiö yoktu abi ama sedasyon yaptırırdım bu kadar acı hissetseydim 20 dk ama eziyet resmen.
Greftlerim için çok kalın dedi hatta giderken abine bile ekerim dedi 3 lü greftlerin 4-5 li gibi dedi verdiği losyon da tepeye çok daha etkiliymiş zaten Dönor alanım nerdeyse simsiyah oldu şimdiden ondan tepeye çok sık bi Ekim yapmadı

Ömer S

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Ağustos 2026, 14:22:00 »
Cüneyt hoca cidden çok ilgilendi.Hemşireler de ayrı ilgiliydi öneririm

Facebook Twitter Instagram