Selamlar herkese,
Saç ekim sürecimi forumdaki tecrübeli üyelerle paylaşmak ve hem objektif yorumlar almak hem de aylık gelişimimi burada takip etmek için bu konuyu açıyorum.
Ekimim 17 Temmuz 2026 tarihinde Clinicexpert klinikte gerçekleştirildi. İşlem ve kişisel bilgilerim şu şekildedir:
Ekim Yaşı: 30
Greft Sayısı: 4.000 Greft
Maliyet: 66.150 TL
Güncel Durum: 18. Gün
İyileşme sürecim gayet rahat geçti. 9. Günden itibaren kabuk dökmeye başladım. Kabuk dökümü sonrası deri sağlığım şu an iyi durumda, sivilcelenme veya aşırı kızarıklık yaşamadım. Şok dökülme evresine giriş yapıyorum.
Açıkçası küçük bir endişemi de paylaşmak istiyorum: Ekimden sonra internette klinik hakkında yapılan olumsuz yorumları görünce biraz moralim bozuldu ve tedirgin oldum. Saçların tutmaması veya yapay ("çim adam") bir görünüm oluşması gibi korkular kafamı kurcalamaya başladı.
Konunun ekler kısmına hem ilk günlerden hem de 18. günden fotoğrafları yüklüyorum. Süreçle ilgili tecrübeli arkadaşların, ön çizgi, donör bölgesi ve kanal açıları hakkındaki samimi değerlendirmelerini merakla bekliyorum.
Her ay güncel fotoğraflarla konuyu güncellemeye devam edeceğim. Herkese sağlıklı günler dilerim yorumlar için şimdiden teşekkürler.