Gönderen Konu: özlem biçer?  (Okunma sayısı 198 defa)

rasimok

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
özlem biçer?
« : 05 Ağustos 2026, 17:18:56 »
yabancılarda çok duyuyorum ama burda yeni hiç yaptıran görmedim. fiyatı pahalı diye mi yoksa fiyat performansı değmez mi bilemedim. ne düşünüyorsunuz

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: özlem biçer?
« Yanıtla #1 : 05 Ağustos 2026, 22:53:25 »
Fiyatı pahalıdır yabancılara ekim yapanlar Euro ile ekiyor genelde ondan dolayı fiyat yüksekse Türk hastaların bütçesine uymuyor ve saç ekim sonucuda bu sitede göremiyoruz
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2026, 16:23:50 »
Sürekli yabancı hastaya çalışan bir merkezin çok başarılı olduğuna tek başına inanmam. Çünkü bunu oluşturmak aslında çok zor değil. Yabancı forumlarda ücretli paylaşımlar yaptırırsın, hatta birçok paylaşımı merkez kendi organize eder. Sonrasında Avrupa’daki işçi kesimini buraya çekersin, sistem yürür gider.

Asıl önemli olan yerli hastada güven oluşturabilmektir. En zor olan da budur. Çünkü yerli hasta memnun kalmazsa gelir kapını çalar. Üstelik böyle forumlar da varken sonuçlar gizli kalmaz; iyi de kötü de paylaşılır, herkes görür.

Bu yüzden bir merkezin mantığı “Yabancıya ekerim, boşluk kalırsa Türk hasta alırım.” şeklindeyse ben şahsen uzak dururum.

Yabacı hastada neredeyse artık türklerden daha ucuza gelir bir kaç merkez dışında kaliteli işlem yapam yerler onlarda

Çünkü yabancı hastalara 1 telefonu 3 katı fiyatına satamazsın

Türkler gibi

Onların alım gücü yüksek kazandıkları para değerli

Ama tercihleri başları ağrımadığı için yabancı hasta olur. Çünkü sürekli ben gelmek istiyorum diyemezler seslerini duyuramazlar problem yaşadıklarında

Burada yaşayan birinin yapacağı en mantıklı durum kendini yerli hasta sisteminde geliştirmiş başarısını kanıtlamış merkezler..

Yabancı forumların çoğuda bu forumu takip eder başarılı merkezlere mail atar arar iletişim kurarak forumlarına davet edip para ister
Yabacı hasta sağlamak için

6 ay da bir de türkiye gelip aylık para toplayıp ülkelerine giderler elden para alırlar.

Hepsi arkadaşım zaten forum adminleri iyi bilirim.

Merkezlerin yabancı hastaya yönelmesinin bir diğer nedeni de devletin sağlık turizmine sağladığı bazı teşviklerdir. Yurt dışında yapılan belirli reklam harcamalarının bir kısmı, şartlar sağlandığında devlet destekleri kapsamında geri alınabiliyor. Ayrıca sağlık turizmi kapsamında elde edilen gelirlerde de ilgili mevzuata göre çeşitli vergi avantajları ve teşvikler bulunabiliyor.

Bu yüzden birçok merkez reklam bütçesinin önemli bölümünü yurt dışına ayırıyor. Ancak bunlar tek başına kalite göstergesi değildir. Bir merkezin gerçek başarısını belirleyen şey, yaptığı ekimlerin doğal sonuçları, hasta memnuniyeti ve uzun vadeli istikrarlı başarısıdır.

Yabancı forumlara Tek para vermeyen isim Onların Tehtitlerine boyun eğmeyen Dr koray erdoğan dır. Bu yüzden çoğunda saldırı modunda. Bunu onlarla da zamanında konuşmuştum  Türkiyeye geldiklerinde yemek yeniştik hep beraber tüm adminlerle bana o zaman söyle ona parasını ödesin tarzında bir cevap vermişlerdi neyse :)))
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2026, 16:41:42 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2026, 16:37:44 »
Ben bu konu açılmışken asmed'e de sitemimi ileteyim. Muhtelif forumlarda reklama girmesin diye söyleyemiyorum kendi "ASMED" olarak konuları var. (Fransız, İtalyan forumlar vs.) ama buraya hiç ağırlık vermiyorlar. Hesapları da var. Umarım Koray hoca ekibi kendi ASMED hesabından paylaşımlara bu forumda başlar.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Ağustos 2026, 16:43:33 »
Ben bu konu açılmışken asmed'e de sitemimi ileteyim. Muhtelif forumlarda reklama girmesin diye söyleyemiyorum kendi "ASMED" olarak konuları var. (Fransız, İtalyan forumlar vs.) ama buraya hiç ağırlık vermiyorlar. Hesapları da var. Umarım Koray hoca ekibi kendi ASMED hesabından paylaşımlara bu forumda başlar.

Müdahale etmiyorlar bizler istemediğimiz için biz bu izni kimseye vermeyiz forum yönetimi olsrak. zaten Türk forumu da koray hocanın her ülkede konuşmasında kendi ülkesinin hastalarının onlar için daha değerli olduğunu belirtir. Bilmiyorsun dostum sen bence o yüzden haksızlık olur bilmediğin konu hakkında konuşman :)

Dünyanın en büyük saç ekim oluşumuna davat etti bizi tek türk olarak oradaydık ve bu forumun orada en gerçek forum olduğunu konusmasında Tüm dünya doktorlarının önünde yaptı.. o ciddi milliyetçi biridir ülkesini insanını her zaman önde tutar :)
Global Moderator

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2026, 17:24:38 »
Tek sorun şu

Bizim ülkenin para birimi malesef dolar Euro karşısında değersiz.

Bu gerçeği görmeden eleştiriyoruz.

• Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Tuna97

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2026, 17:41:20 »
Tek sorun şu

Bizim ülkenin para birimi malesef dolar Euro karşısında değersiz.

Bu gerçeği görmeden eleştiriyoruz.

Görmen gereken gerçek o değil her şeyin dolardan euro dan daha pahalı olması.

Kısaca 100 euro ya alınan bir ürünü sen
150 euro ya almak zorundasın

Ödediğin paranın cinsi önemli değil karşılığı o şekilde

Mesala iphone 700 800 euroya alabiliniyorken

Senin ülkene gelişi 55 bin tl senin alışın 130 bin tl
Yani 3 bin euro.

Mesala tesla Türkiye gelişi ve aracısının karı ile bir bir milyon 900 bin tl

Sen almak istersen 3 milyon 682 bin tl

Kısaca alınan vergiye bakarsan hala eflasyonub düşürülmek istendiğine inanmazsın herhalde :)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Ağustos 2026, 17:46:45 »
Görmen gereken gerçek o değil her şeyin dolardan euro dan daha pahalı olması.

Kısaca 100 euro ya alınan bir ürünü sen
150 euro ya almak zorundasın

Ödediğin paranın cinsi önemli değil karşılığı o şekilde

Mesala iphone 700 800 euroya alabiliniyorken

Senin ülkene gelişi 55 bin tl senin alışın 130 bin tl
Yani 3 bin euro.

Ben saç ekimi için söyledim ülke de satılan iphone fiyatı için değil.

Yabancı ülkelerde 4 Eurodan ve daha fazla ücretlerde eken yerler de var. Bu yüzden turistler Türkiyeyi ucuz bulup Türkiye de saç ektiriyor. Çerez parası geliyor onlara.
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Tuna97

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Ağustos 2026, 18:13:55 »
Ben saç ekimi için söyledim ülke de satılan iphone fiyatı için değil.

Yabancı ülkelerde 4 Eurodan ve daha fazla ücretlerde eken yerler de var. Bu yüzden turistler Türkiyeyi ucuz bulup Türkiye de saç ektiriyor. Çerez parası geliyor onlara.

Var evet ama genel olarak bizim ülkemizle aynı fiyatlar artık yurt dışı ondan onları çekmek için daha ucuza fiyat veriyor ekimciler

Facebook Twitter Instagram