Gönderen Konu: Sac ekim merkezi tavsiyesi?  (Okunma sayısı 302 defa)

dejavuu86

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Sac ekim merkezi tavsiyesi?
« : 05 Ağustos 2026, 21:43:47 »
Aralık'ta 40 yaşını dolduracagım yaklaşık 3 aydır finasteride kullanıyorum haftada 3 gün sakaklarim ve favori üstü geriledi  bundan dolayı alnım açık ve büyük görünüyor ayrıca tepede hafif seyrelme var  fotoğraflarımi Cüneyt coskuna gönderdim kendisi önlere ve favori üstüne yaklaşık 3000 ile 3500 arası greft tepeyede 800-1000 arası greft öngördü fotoğraflardan aynı fotoğrafları ers kliniğe gönderdim onlarda 3000 ile 3500 greft öngördü tabi klinikte saç analizinden sonra net sayı ortaya çıkar acaba her iki merkezinden fiyat performans olarak hangisini önerirsiniz ? İkiside fiyat olarak 60000 TL Ağustos ayı sonuna kadar fotoğraflarımı buradan paylaşıyorum açıklığima göre hangi ekim daha uygun benim için

dejavuu86

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Ynt: Sac ekim merkezi tavsiyesi?
« Yanıtla #1 : 05 Ağustos 2026, 21:49:29 »
Buda donor bölgem sacim ıslakken tepe bölümü

dejavuu86

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #2 : 05 Ağustos 2026, 21:53:13 »
Buda fönlü daha uzun hali  :)

CAPTANBLACK

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Ağustos 2026, 21:58:17 »
İki merkezde başarılı sonuçlarına göre senin içine sinen yerde ektir dostum çok açıklığın yok güzel sonuç alırsın bana göre ers çok daha ön planda fiyatına göre işlem kalitesi çok uygun titiz çalışan bir merkez

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Ağustos 2026, 22:32:03 »
Finasteride'e biraz zaman tanısan tepeyi kapatır belki. Minimum 6 aya tamamla o süreyi. Aralara girileceği için mevcut saçlarının kuvvetli olması lazım. Saç çizgini öne aldırma. Çok ufak bir şakak dokuşu kafi. 3000 yeterli olabilir ama saçlar uzunken açıklık az da görünüyor olabilir.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

dejavuu86

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #5 : 05 Ağustos 2026, 22:44:32 »
İki merkezde başarılı sonuçlarına göre senin içine sinen yerde ektir dostum çok açıklığın yok güzel sonuç alırsın bana göre ers çok daha ön planda fiyatına göre işlem kalitesi çok uygun titiz çalışan bir merkez
evet ers nin sonuçlarına baktım fiyat performans ekim merkezi gibi görünüyor Cüneyt coskunuda yeni öğrendim burdan ama onunda sonuçlarıni beğendim zaten sonbahar sonu gibi düşünüyorum ekim yaptırmayi  şuan karar aşamasındayım ekim merkezlerini inceleme yapıyorum

dejavuu86

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #6 : 05 Ağustos 2026, 22:46:27 »
Finasteride'e biraz zaman tanısan tepeyi kapatır belki. Minimum 6 aya tamamla o süreyi. Aralara girileceği için mevcut saçlarının kuvvetli olması lazım. Saç çizgini öne aldırma. Çok ufak bir şakak dokuşu kafi. 3000 yeterli olabilir ama saçlar uzunken açıklık az da görünüyor olabilir.
evet zaten Kasım gibi düşünüyorum ekim yaptırmayi şimdi ekim merkezi seçimi için araştırma yapıyorum ön çizgi aslında fotodan bitiş yeri belli oluyor saçımınin önünün ortası çizgiyi belli ediyor oradan on çizgi isteyeceğim

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Ağustos 2026, 22:51:12 »
Sen 40 yaşındaysan biz ölelim başkan
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

borella01

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Ağustos 2026, 18:06:56 »

+1

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Ağustos 2026, 16:08:41 »
İki merkezde işlerşni düzgün kaliteli yapıyor bu durumda kararı sen ver araştır iki merkez arasında başkasının lafı ile hareket etmr
Global Moderator

dejavuu86

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #10 : 08 Ağustos 2026, 22:32:45 »
Aralık'ta 40 yaşını dolduracagım yaklaşık 3 aydır finasteride kullanıyorum haftada 3 gün sakaklarim ve favori üstü geriledi  bundan dolayı alnım açık ve büyük görünüyor ayrıca tepede hafif seyrelme var  fotoğraflarımi Cüneyt coskuna gönderdim kendisi önlere ve favori üstüne yaklaşık 3000 ile 3500 arası greft tepeyede 800-1000 arası greft öngördü fotoğraflardan aynı fotoğrafları ers kliniğe gönderdim onlarda 3000 ile 3500 greft öngördü tabi klinikte saç analizinden sonra net sayı ortaya çıkar acaba her iki merkezinden fiyat performans olarak hangisini önerirsiniz ? İkiside fiyat olarak 60000 TL Ağustos ayı sonuna kadar fotoğraflarımı buradan paylaşıyorum açıklığima göre hangi ekim daha uygun benim için
İki merkezde işlerşni düzgün kaliteli yapıyor bu durumda kararı sen ver araştır iki merkez arasında başkasının lafı ile hareket etmr
evet iki merkezde fiyat performans işler yapıyor aslında ben asuman hair da düsünüyordum ama kapalı görünüyor google da yer mi değiştirdi acaba gerçi orasıda tahminim 150 bin tl olmuştur saç ekim şuan  :) artık ay sonunda karar  vereceğim zaten acelem yok belirgin bir açıklığım yok  sonbahar sonu yada kış ayı başında düşünüyorum ekim finasteridem kullanıyorum dahada iyi bir ekim olsun diye son 2 yıldır saçlarıma ayda 1 keratin bakım ve maşa ile düzleştirme yapıyordum bıraktım artık saçlarım yıprandı bundan dolayı  kendine gelsin diye doğalına biraktım 3 ay bu şekilde takılacagım sonrada saçımın durumuna göre ekim düşünüyorum daha estetik bir ön hat ve tepe sıklaştırma için
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2026, 22:39:44 Gönderen: dejavuu86 »

Facebook Twitter Instagram