Gönderen Konu: 24 yıl önce yapılan saç ekimi .... YENİ RESİMLER EKLENDİ  (Okunma sayısı 480 defa)

Ghj Ghj

• Yeni üye
  • *
Evet arkadaşlar bayağıdır formu inceliyorum son birkaç haftadır diyebilirim.

İlk olarak 2003 yılında daha sonra 2007 yılında iki iki kere saç ekim yaptırdım ikiside de fut yöntemi ile Ekim yapıldı, ilkinde Ankara Hastanesi'nde bir plastik cerrah çok berbat bir Ekim yaptığı saç çizgimi vs mahvetti.

İkincisi 2007 yılında ismini söylemek istemediğim bir yerde yapıldı maalesef ikincisi de fut yöntemi ile olduğu ve  adam da beni kasap gibi doğradığı için  iki kulak arasında yarım santim genişliğinde bir scar dokusu oluştu, ilk başlarda bir şekilde idare ettim,  ama yaş ilerledikçe normal saçlarımda dökulmeye başlayınca hem üstteki saçlar yönünden çok kötü görünmeye başladı,  hem de sıkar dokusunun oluştuğu bölgede çok kötü bir görüntü oluştu .

Şu oluşan bu ince çizgi halindeki sıkar dokusuna saç ektirmek istiyorum nasıl yapabilirim bir merkez önerebilir misiniz bana yardımcı olacak .

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Resim atman lazım.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Ghj Ghj

• Yeni üye
  • *

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam çeşitli yerlerde gördüğüm kadarıyla oraya sakal ekilebilebiliyor ya da SMP yaptırabilirsin ama TR’de düzgün yapan yer var mı bilmiyorum.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Ghj Ghj

• Yeni üye
  • *
Hocam çeşitli yerlerde gördüğüm kadarıyla oraya sakal ekilebilebiliyor ya da SMP yaptırabilirsin ama TR’de düzgün yapan yer var mı bilmiyorum.

Cevap için teşekkür ederim bununla ilgili Şahin Çelik sitesinde sıkar dokusuna Ekim diye yazmış onu gördüm
Sadece burayı yaptırmayı düşünüyorum zaten dünür alanı da az     bilmiyorum yani arkadaş ne yapacağım ben demin değilim açıkçası ferda bu işler yeni iken hiç araştırmadan o zaman tabii internet vesaire böyle yaygın değil girdik bu işe başımıza iş aldık

Forum'da bayağıdır aktifsiniz gördüğüm kadarıyla.... buraya kaç greft gider sizce bir de sakaldan mı yoksa normal saçta mı daha iyi Ekim olur sizce

Final Boss

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
daha önce futtan kaynaklı benzer durumda scar dokusuna ekim yapan bir arkadaşın forumda konusu vardı fakat tekrar bulabileceğimi hiç sanmıyorum  :) aramalarda çıkarmı onuda bilmiyorum .gayette başarılı bir şekilde fut izi kaybedilmişti .sizinde durumunuz bu yönden çaresiz değil yanık izlerinde bile başarı elde edilebiliyorki sizin durumunuz bunlara kıyasla daha kolay .özel bir teknik gerektirdiğini de sanmıyorum beğendiğiniz ekim merkezleri ile tek tek görüşün ve ekimde sorun görmeyen bir yere ekiminizi yaptırınız bence.

Ghj Ghj

• Yeni üye
  • *
daha önce futtan kaynaklı benzer durumda scar dokusuna ekim yapan bir arkadaşın forumda konusu vardı fakat tekrar bulabileceğimi hiç sanmıyorum  :) aramalarda çıkarmı onuda bilmiyorum .gayette başarılı bir şekilde fut izi kaybedilmişti .sizinde durumunuz bu yönden çaresiz değil yanık izlerinde bile başarı elde edilebiliyorki sizin durumunuz bunlara kıyasla daha kolay .özel bir teknik gerektirdiğini de sanmıyorum beğendiğiniz ekim merkezleri ile tek tek görüşün ve ekimde sorun görmeyen bir yere ekiminizi yaptırınız bence.

Teşekkür ediyorum hocam biraz umut verdiniz
 Aslında geçenlerde bir tane merkezle  Cüneyt bey ile görüştüm 1200 sakaldan da 1.200 civarı da enseden ( dengeli şekilde) greft çıkabileceğini söyledi sadece üst tarafa dolduracağını tepe bölgesini resimde görünen açıklıkları kapatmayacağını , yara olan yerede Ekim yapacagoni söyledi gerçekçi yaklaştı hoşuma gitti, ancak Ense bölgem zaten çok azaldi bu nedenle cesaret edemiyorum sadece yara izini kapatsam yeter kafasındayim.

Forumda Cüneyt beyin fazla konusu Yok,  bir yıldir bireysel çalışıyor anladığım kadarıyla.  Önceden başka yerdeymis vs..  ama yaklaşımını beğendim güven verdi. 
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2026, 02:17:22 Gönderen: Ghj Ghj »

ektirmek

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Benim fut cizgimi 2007de ilhan serdaroglu dikmisti. Herkes övüyor cizgimi baskalariyla kiyasla, zaten eskiden baska fut ile ektirenleri görüyorduk, cok belli oluyor.

Son sac ekimimi Dilek Gül hanima yaptirdim. 1,5 yil sonra fut cizgime ekim yaptiracagim büyük ihtimal. O hem fut cizgilerini, hem scarlara, hem de yanik hastalara ekim yapiyor. Sakal ile de ekiyor.
Benim cizgide en kalin bölge tam en sol alan, onun üst tarafina ekti mesela, o cizginin daraldigini söylüyorlar kontrol edenler. Saci uzattigim icin ben fotografta kontrol edemiyorum tabii.

Ghj Ghj

• Yeni üye
  • *
Benim fut cizgimi 2007de ilhan serdaroglu dikmisti. Herkes övüyor cizgimi baskalariyla kiyasla, zaten eskiden baska fut ile ektirenleri görüyorduk, cok belli oluyor.

Son sac ekimimi Dilek Gül hanima yaptirdim. 1,5 yil sonra fut cizgime ekim yaptiracagim büyük ihtimal. O hem fut cizgilerini, hem scarlara, hem de yanik hastalara ekim yapiyor. Sakal ile de ekiyor.
Benim cizgide en kalin bölge tam en sol alan, onun üst tarafina ekti mesela, o cizginin daraldigini söylüyorlar kontrol edenler. Saci uzattigim icin ben fotografta kontrol edemiyorum tabii.

İlginiz için teşekkür ederim kliniğin adı nedir acaba dilek gül diye arttırarak başka birine ulaşmak istemiyorum o guzen sordum.  Sizin dönor belgeniz filan harika görünüyor,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 24 yıl önce yapılan saç ekimi .... YENİ RESİMLER EKLENDİ
« Yanıtla #9 : 08 Ağustos 2026, 16:13:17 »
Hakan doğanay ve Asmed in bu konuda çok örneği var..
Kendisini tavsiye ederim

Hem saç ekiminde başarılı hemde bu gibi durumlarda

Sonraki tercihler

Şahin çelik ankara olabilir

Ahmet tosun kendi yaparsa olabilir.

Bu işlemi bu isimlerle hızlı ve güzel bir şekilde çözersiniz
Global Moderator

Ghj Ghj

• Yeni üye
  • *
Ynt: 24 yıl önce yapılan saç ekimi .... YENİ RESİMLER EKLENDİ
« Yanıtla #10 : 09 Ağustos 2026, 22:16:17 »
Hakan doğanay ve Asmed in bu konuda çok örneği var..
Kendisini tavsiye ederim

Hem saç ekiminde başarılı hemde bu gibi durumlarda

Sonraki tercihler

Şahin çelik ankara olabilir

Ahmet tosun kendi yaparsa olabilir.

Bu işlemi bu isimlerle hızlı ve güzel bir şekilde çözersiniz

Ahmet Bey'in merkezi ile görüştüm ekibinden cansu hanım kanal.acacak sanırım

ama sonra randevu tarihimi ileri aldılar Ahmet tosun bizzat ilgilenecek dediler bilmiyorum inşallah Ahmet tosun ilgilenir.  Cansu hanımda 8 yıldır bu işle ilgileniyormus

Facebook Twitter Instagram