Gönderen Konu: Saç ektirmeli miyim, tavsiyeleriniz?  (Okunma sayısı 187 defa)

Nexus

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Saç ektirmeli miyim, tavsiyeleriniz?
« : 08 Ağustos 2026, 14:31:55 »
Arkadaşlar selam yaşım 25 üst kısımda baya bir açılma ve dökülme var minoksidil kullanmaya başladım fakat 2 3 ayda aşırı bir etkisini görmedim. Saç ekimi yaptırmalı mıyım, sonucu tatmin edici olur mu. Arka kısmının ve üst kısmının fotosunu bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Edgar X

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Ynt: Saç ektirmeli miyim, tavsiyeleriniz?
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2026, 14:41:15 »
Evet ektirmelisin dostum açıklığın yaşına göre aşırı fazla .Öncelikle finasterid düşünsen bence iyi edersin sonrasında ekim düşünmek daha mantıklı olur .Bu yaşta bu agresif dökülmeyle sadece saç ekimiyle ancak kısa vadede sonuçtan mutlu olursun uzun vadede aynı sıkıntılar geri döner diye düşünüyorum.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2026, 15:13:09 »
6 ay 1 yıl fin/dut doktora sor sonra tekrar resim at. Şimdi değil. Ekim yaptırırsan ömür boyu fin/dut.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2026, 16:04:34 »
Kendi saçlarınıda saç ekimi düşünürken güçlendirmeye başlaman fayda sağlayacaktır
Onlarda ekimle birlikte güçlenirse açıklık için güzel avantaj dağlar yoksa icelip dökülmen devam edecek.

Saç ekimine uygunsun saç ekiminde bütçeyi çok düşünmeden. Kendinş bütçe olarak uygun duruma getirip güzel bir yer tercih etmek araştırığ en doğru adım olacaktır.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram