Gönderen Konu: 1 Ay İçinde Saç Ektireceğim - Klinik ve Yöntem Tavsiyesi Bekliyorum  (Okunma sayısı 359 defa)

WithoutHair

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba Arkadaşlar ,
Yaşım 30.Yaklaşık 1 ay içerisinde saç ekimi yaptırmayı planlıyorum. Konuya güncel fotoğraflarımı ekledim. Sürece başlamadan önce forumdaki tecrübeli üyelerin ve daha önce ekim yaptırmış arkadaşların görüşlerini almak istedim.
Fotoğraflarıma göre ön çizgi, donör kapasitesi ve greft ihtiyacı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benimki gibi bir açıklık için DHI mı yoksa Safir FUE mi daha verimli olur?
Önerebileceğiniz, doğal sonuçlar alan güvenilir klinik veya doktor tavsiyeleriniz nelerdir?
İlhan Serdaroğlu için görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim Teşekkür Ederim.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlhan Serdaroğlu pek başarılı bir ekimci değil. FUE veya DHI önemli değil.
Merkez olarak Cüneyt bey iyi Asuman hanım iyi Hakan hoca iyi. Bu aralar benim takdir ettiğim ekimciler bunlar.
Verteks minyatürize oluyor. Medikal tedavi (fin) araştırman lazım. Oraya ekimde giremezler saç olduğu için önü ekerler arka da göz göre göre açılıyor.
Aynı şekilde ön saç çizginde de minyatürizasyon var. Ekim bu genetiği değiştirmez.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Final Boss

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Her iki yöntemde sizin için uygun olur. Yöntemden ziyade tercih edeceğiniz kliniğin en iyiler listesinde olması bence çok daha önemli .Hepimiz burda araştırma yaparken en iyi kliniği bulup seçimimizi ona göre yapmaya çalışıyoruz çünkü iyi bir netice almanın yüzde 90 yolu bu.Benim bu konuda favori listem asuman hair ,büşra can ve hakanklinik. Tabi  burda herkesin iyi klinik kriterleri farklı .Benim kriterlerim en başta saç çıkartma oranlarının çok yüksek olduğu klinikleri ayırt etmek ve  sonra doğallık ,çizgi tasarımı ve donör bölge sağlıklı kullanımı konularında seçici davranmak .Bütün bunlara baktığım zaman benim listem şu an için bu şekilde ve unutmadan bütçeleri de benim için uygun klinikler bunlar .Sizde forumda ki konuları detaylı inceleyerek kendi listenizi yapabilirsiniz ama hazıra konup kestirmeden gidecekseniz söylediğim kliniklerden başlayabilirsiniz. Aslında pek tavsiye vermeyi sevmiyorum ama konunuzu görünce yazmak istedim çünkü ekim için çok uygun bir açıklığınız var sizin yapacağınız tek şey doğru yere karar verip arkanıza yaslanmak .Sizin gibi bir vakada bana göre çoğu klinik başarılı olur önemli olan tek şey ne kadar iyi bir sonuç alacağınız olur.ultra bir sonuçmu yoksa orta karar bir sonuçmu . seçeceğiniz ekim merkezi bu konuda  belirleyici olur .

WithoutHair

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman Hair instgram hesabı var kapalı sanırım doğru mudur ?

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ankara Dr.Bekir BEK ve Şahin ÇELİK

İstanbul Dr. Hakan Clinic ve Cüneyt Coşkun

Saç Ekimlerini incele
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Facebook Twitter Instagram