Merhabalar arkadaşlar ismim Muharrem 26 yaşındayım. New York’ta ikamet ediyorum. Saçlarım yaklaşık 19-20 yaşımda dökülmeye başladı ve bu seneye kadar açıkçası memnundum halimden. Ama son 2 senedir dökülmeler bayağı arttı ve çözüm olarak saç ektirmeye karar verdim. Türkiye’de de yaptırabilirdim açıkçası ama İstanbul merkezli Peak Hair Restoration’un New York merkezinde yaptırmaya karar verdim. İşim sebebiyle Türkiye’ye sık sık gitsem de uzun süreli kalamıyordum ve bu yüzden burada yaptırmak daha mantıklı geldi.
Bu konu başlığını 10 Ağustos’ta açıyorum ekimimin üzerinden yaklaşık 17 gün geçti. Ekte fotoğraflarda belirteceğim üzere ön bölgede çok fazla kaybım vardı orta bölge hafif boşluk ve tepe bölgesinde de ciddi açılmalar mevcuttu. Dökülme evresinin 6. Aşamasında gibiydim. Tek seans olamayacağını 2 seansta halledilebileceği söylendi. Ön bölge ve orta bölge toplanacaktı yani bu seansta. Toplam 4000 greft söylendi fakat ekim sonrası 4200 ektiklerini söylediler. Bu sürecimi de sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Umarım her şey beklediğim gibi ilerler.
Sürecim ve ekim hakkında değerli görüşlerinizi bekliyorum.