Gönderen Konu: Sac ekimi yaptirmayi düşünüyorum, klinik onerileri ve sac ekimine uygun muyum  (Okunma sayısı 383 defa)

Birand

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaşlar,

Yakın zamanda saç ekimi yaptirmayi düşünüyorum ve klinik konusunda kafam biraz karışık. Çok fazla klinik var ve cogunda da iyi yorumlar yapilmiş ama siz bilgili arkadaşların görüşleri benim için çok önemli.

Kafama yatan ve görüştüğüm iki klinik var, Asuman hair ve Hakan clinic. Sizce bu kliniklerden hangisini tercih etmeliyim ? Fotoğraflara bakıp önerilerinizi verirseniz çok sevinirim.

Şunuda belirtmek isterim, 10 yıl kadar önce sac ekimim durdu ve saçlarım bu şekilde, şu an herhangi bir dökülmem vs yok.. 40 yasındayim.

Değerli görüşleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

kelbabangida

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
açıklık çok fazla donör bölge ise gayet iyi durumda .açıklığın fazla olması değilde saçların ince telli olması sizin için en büyük handikap bence . bu dezavantajıda  saç çıkartma oranı oldukça yüksek olan bir klinik tercih ederek kapatmak lazım .sizin için asuman hairmi hakanklinikmi daha iyi olur dersek bence ikisininde sizin için avantaj deavantajları var .asuman hair tek açıklıkta kapatabilir bu açıklığı hakanklinikte ise zor genelde iki seans yapacaklardır .hakanklinik doğallıkta ve donör alanı kullanımında bence bir tık daha iyi ama saç çıkartma oranı bakımından ben şahsen asuman hairi tek geçerim .son düşüncem iki ekimi göze alırsanız hakanklinik bence sizin için daha iyi olur özellikle saçlarınız çok ince telli olduğu için.

Birand

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kelbabangida teşekkür ederim görüşleriniz için. Evet ön ve tepe bölgelerdeki saçlarım ince telli ama dönür alanındaki saçlar ne çok kalın ne çok ince. Sizce bunun bi avantaji olur mu ? Hakan clinic ile görüştüğümde onlarda tepe bölgeyi ellemeyelim ön ve orta bölüme yogunlasalım ikinci ekimde tepeyi hallederiz dediler. İlk seansda sadece ön ve orta bölgeye ekim yapılsa görüntü olarak çok mu kötü olur ?

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
Dostum merhaba,

Açıklığın çok fazla olduğu için 2 seanslık bir planlama senin için daha doğru olacaktır. İlk seansta önden tepeye kadar bir alana işlem olur tepe kısmında 3-4 parmaklık kısım boş bırakılır. Aradan bir yıl geçtikten sonra tepeye bir planlama yapılabilir.

Bunun dışında alternatif olarak donör bölgenin güçlü olmasından dolayı eğer senin beklentini karşılayacak ise ön hattını biraz yukarıda (alın açıklığı fazla olacak şekilde) bırakılıp tepeye de seyrekte olsa bir çalışma yapılabilir ama burada alın açıklığı fazla olacak ve tepe kısım tam anlamı ile doluluk olmayacak. Beklentine göre ikinci seans tekrardan yapılabilir veya yapılmaz

Burada tercih sana bağlıdır. Benim fikrimi sorarsan ilk düşünce daha doğru olur

Facebook Twitter Instagram